Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasika8303 wrote:Madzikovy super wieści
Ja teraz wizytę mam 19 grudnia. Mam nadzieję, że już zobaczę fasolkę a nie kropeczkę wielkości 0,24 cm -
celia wrote:Czyli idziemy dokładnie tak samo Moja fasoleczka jest niewiele większa od Twojej, więc wszystko ok
To może przestaw sobie na suwaczku. Ja mam długie 32dniowe cykle, więc zaznaczyłam sobie od dnia owulacji bo wiem dokładnie kiedy była. Bo licząc od dnia ostatniej miesiączki powinnam być już w 6 tygodniu, co nie jest prawdą. -
celia wrote:U mnie jeszcze mniejszy 0,53cm i to odpowiada 4w4d czyli dokładnie tak, jak mam. U mnie nic absolutnie nie mówił, że za mały... Ja mocno wierzę
mam nadzieje ze u mnie wszystko ok- ja mam nastepna wizyte 13 stycznia- to juz 11 tydzien bedzie
-
celia wrote:Dziewczyny jest pęcherzyk Malusieńki, ale tam gdzie trzeba Czyli jeden stresior odchodzi (ciąża pozamaciczna)
Dostałam mnóstwo skierowań na badania, dodatkową luteinę i acard. Jak ja doczekam do 23 grudnia, by usłyszeć serduszko??? Ehhh...
Bardzo się cieszę, Celia. Wytrzymasz, Kochana, wytrzymasz . Teraz tylko musisz sie cieszyć, że wszystko z malenstwem w porządeczku... A do 23 już naprawdę niedługoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2013, 05:40
-
Celia ja tez mam wizyte 23 grudnia my tez idziemy tak samo bo Ty 1dc mialas 4 list a ja 1dc mialam 3 list, ale nie umialam w suwaczku zaznaczyc zeby liczylo od owulacji tylko o 1 dnia wiec mam ze 5tydzien i dwa dni a z usg jest napisane 4 tyd 4 dni
celia lubi tę wiadomość
-
Madzikovy wrote:Hej!!! Ja tez wróciłam !!! Serduszko bije, Bąbelek Mój ma 0,46 cm mój wiek ciąży jest młodszy bo prawdę mówiąc oni liczą od ostatniej miesiączki a do zapłodnienia doszło 2 tyg po wiec jest 2 tyg rozbieżność ale to norma. Dostałam multum badań do zrobienia i następna wizyta oraz usg 30 grudnia ale sie cieszę
Super nowina Madzikowy! Teraz tylko zdrowo sie odżywiaj, odpoczywaj i ciesz się maleństwem w brzuszku
To wszystko też jeszcze przede mną, mam nadzieję? -
Madzikovy wrote:WlaSnie muszę to zrobic ale pobawie sie tym jutro juz nie mam dzis siły z tych emocji
Madziu powiedziałaś, że u Ciebie słychać było już serduszko? Rany, to jest niesamowite, w 5 tc To ty się w ogóle nie martw
Nie wiem czy mówimy o tym samym. U mnie widać tylko pęcherzyk wielkości 5,3mm, ja nawet niestety nie mam jeszcze pewności, że w środku jest zarodeczek czyli moja maleńka fasolka, o serduszku już nie wspomnęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 21:25
-
Domi ja mialam dopochowowe, ja tez sie martwie ale wszedzie w internecie mam jak najbardziej norme i aby mnie zdenerwowala ta moja gin. wierze ze bedzie wszytsko dobrze i zastrzykow nie biore na wlasna odpowiedzialnosc, ale luteine bede no bo rzeczywiscie mialam niski prog
-
MMA wrote:Celia jak to jest bo juz sie pogubilam, pecherzyk masz wielkosci 53 mm ?? czyli 5 cm?? bo ja mam zaznaczony 0,69 cm czyli niespełna 7 mm a Ty mowilas ze masz 0,53 czyli nie 53mm tylko 5mm ponad ?? zwariowac mozna
MMA oczywiście 5,3mm Już poprawiłam Ale z tym serduszkiem nie do końca ogarniam. U mnie mowy nie było, zaprosił dopiero 23grudnia, bo wtedy jest szansa już usłyszeć
-
celia wrote:Madziu powiedziałaś, że u Ciebie słychać było już serduszko? Rany, to jest niesamowite, w 5 tc To ty się w ogóle nie martw
Nie wiem czy mówimy o tym samym. U mnie widać tylko pęcherzyk wielkości 5,3mm, ja nawet niestety nie mam jeszcze pewności, że w środku jest zarodeczek czyli moja maleńka fasolka, o serduszku już nie wspomnęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 21:42
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczor mamusie ja dopiero znalazlam chwile bylismy w kosciele na mszy za mame kurcze sa rekolekcje i tyle ludzi ze musialam stac ledwo sie na nogach trzymalam
Gratuluje dziewczyny pozytywnych wizyt u lekarzy zazdroszcze strasznie tez chcialabym zeby byl 17.12.. wierze ze czas szybko zleci i ze wszystko u nas w porzadku
I przed chwila zjadlam puszke groszku konserwowego na zmiane z biszkoptami mdlosci jakby leciutko odpuscily na wieczor ale zauwazyla ze lepiej sie czuje jak nie biore witamin.. lykam sam kwas foliowy.. -
Madzikowy, ja tam nie wiem na 100%, ale według mnie to kropką jest pęcherzyk, a fasolka to już bijące serduszko i pierwsze wyksztalcajace się kręgi kręgosłupa (tak w 5 tygodniu). Poprawcie mnie dziewczyny jeśli źle myślę .
celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość