Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na samą myśl o majonezie mnie odrzuciło
a co tego czy powinno, no majonez robi się z surowego jajka, ale szczerze? taki sklepowy to na pewno nie jest z prawdziwego jajka tylko z jakiegoś proszku.
ja smaruję jak zawsze, oliwką.Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
ja już tydzień na l4, mam taką pracę ze nie mogę sobie pozwolić z fasolką pracować bo nigdy nie mogę przewidzieć co za 5 minut się wydarzy. u mnie w pracy sytuacja specyficzna ogólnie sami faceci i malo dziewczyn ate co są to straszne plociuchy. w ostatniej ciąży bylam na l4 4 tygodnie później okaząło się że serduszko przestało bić i 8 tyg skróconego macierzyńskiego do pracy wrócilam 17 listopada a dzień wcześniej zobacylam 2 kreski. po powrocie do pracy naczelnik wziął mnie na rozmowę i powiedział że jak tylko "się uda" to mam uciekać na zwolnienie bo on nie chce mieć tego na swoim sumieniu. 3 grudnia byłam u mojej gin która od razu wypisała l4 znając charakter mojej pracy. wieczorem zadzwoniłam do naczelnika i powiedziałam że na razie do 17 grudnia mam l4 ale nie wiem co będzie później i nie chcę sie nastawiać i poprosilam żeby ta rozmowa pozostała między nami bo nie potrzebuję plotek i złośliwych komentarzy w pracy, A co będzie dalej tak naprawde okaże się 17 grudnia
-
nick nieaktualnynezumi wrote:Na samą myśl o majonezie mnie odrzuciło
a co tego czy powinno, no majonez robi się z surowego jajka, ale szczerze? taki sklepowy to na pewno nie jest z prawdziwego jajka tylko z jakiegoś proszku.
ja smaruję jak zawsze, oliwką.
Tez mi to przeszlo przez mysl z tym jajkiem ale w skladzie jest zoltko jaja a nie zoltko w proszku.. -
Jak już tak się lubicie zamartwiać, to lepiej konserwantami (które są wszędzie) a nie jajkiem w majonezie ;-P
Camille87, ja nie mam żadnych objawów ciąży, w pierwszej ciąży też nic (do 8 tygodnia) więc ciesz się, że nic Ci dziś nie dolegaCamille87, nezumi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynadulek wrote:ja już tydzień na l4, mam taką pracę ze nie mogę sobie pozwolić z fasolką pracować bo nigdy nie mogę przewidzieć co za 5 minut się wydarzy. u mnie w pracy sytuacja specyficzna ogólnie sami faceci i malo dziewczyn ate co są to straszne plociuchy. w ostatniej ciąży bylam na l4 4 tygodnie później okaząło się że serduszko przestało bić i 8 tyg skróconego macierzyńskiego do pracy wrócilam 17 listopada a dzień wcześniej zobacylam 2 kreski. po powrocie do pracy naczelnik wziął mnie na rozmowę i powiedział że jak tylko "się uda" to mam uciekać na zwolnienie bo on nie chce mieć tego na swoim sumieniu. 3 grudnia byłam u mojej gin która od razu wypisała l4 znając charakter mojej pracy. wieczorem zadzwoniłam do naczelnika i powiedziałam że na razie do 17 grudnia mam l4 ale nie wiem co będzie później i nie chcę sie nastawiać i poprosilam żeby ta rozmowa pozostała między nami bo nie potrzebuję plotek i złośliwych komentarzy w pracy, A co będzie dalej tak naprawde okaże się 17 grudnia[/QUOT
O rany, ale historia! Kochan dobrze zrobilas odpoczywaj i dbaj o siebie przyszlosci nikt nie zna ale trzeba byc dobrej mysli, mnie troche podbrzusze pobolewa wiec chyba cos tam sie dzieje.. -
nick nieaktualnyLillenka wrote:Jak już tak się lubicie zamartwiać, to lepiej konserwantami (które są wszędzie) a nie jajkiem w majonezie ;-P
Camille87, ja nie mam żadnych objawów ciąży, w pierwszej ciąży też nic (do 8 tygodnia) więc ciesz się, że nic Ci dziś nie dolega
Ty to Lillenka zawsze jak cos napiszesz to az sie geba cieszy no masz racje ja sie tym jajkiem nie przejmuje bo majonez jem w poprzednien ciazy dmuchalam chuchalam a i tak ja stracilam a te panie ktore w ogolw o siebie nie dbaja albo zwyczwjnie ich nie stac na wymyslne zdrowe dania rodza zdrowe dIeci wiec chyba im mniej szalenstwa tym lepiej.. -
Lillenka wrote:Jak już tak się lubicie zamartwiać, to lepiej konserwantami (które są wszędzie) a nie jajkiem w majonezie ;-P
Camille87, ja nie mam żadnych objawów ciąży, w pierwszej ciąży też nic (do 8 tygodnia) więc ciesz się, że nic Ci dziś nie dolega
ja własnie zjadłam drugie śniadanko - jabłko, gruszka i kiwi ot taka mini sałatka owocowa pychotka. tylko na takie dobroci mam ochote. no i na mięcho -
Camille87 wrote:Ty to Lillenka zawsze jak cos napiszesz to az sie geba cieszy no masz racje ja sie tym jajkiem nie przejmuje bo majonez jem w poprzednien ciazy dmuchalam chuchalam a i tak ja stracilam a te panie ktore w ogolw o siebie nie dbaja albo zwyczwjnie ich nie stac na wymyslne zdrowe dania rodza zdrowe dIeci wiec chyba im mniej szalenstwa tym lepiej..
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a tak w ogóle to uważam że "przespanie" pierwszych tygodni to bardzo dobru pomysł i sama go stosuję, jak tylko córkę wyślę rano do szkoły to hyc do wyrka. stwierdzilam ze nie będę się zachowywać jak żyrafa z madagaskaru i wymyślać i zamartwiac się czy to dobrze że mnie boli czy nie dobrze ze nie boli. nie ma krwi, nie ma plamień nie ma skurczy czyli jest git - można skreślić kolejny dzień w kalendarzu
-
Camille87 wrote:Ja jablka tez jem, rano mialam mega ochote na koktajl bananowy ale nie mam bananow a lenistwo wygralo na miecho nie mam ochoty w ogole
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynadulek wrote:a tak w ogóle to uważam że "przespanie" pierwszych tygodni to bardzo dobru pomysł i sama go stosuję, jak tylko córkę wyślę rano do szkoły to hyc do wyrka. stwierdzilam ze nie będę się zachowywać jak żyrafa z madagaskaru i wymyślać i zamartwiac się czy to dobrze że mnie boli czy nie dobrze ze nie boli. nie ma krwi, nie ma plamień nie ma skurczy czyli jest git - można skreślić kolejny dzień w kalendarzu
Dobry pomysl! Podpisuje sie pod tym -
Camille87 wrote:Taaaak tylko te truskawki w zime to kolo truskawek nawet nie lezaly ; ( zero smaku zero zapachu
-
nadulek wrote:a tak w ogóle to uważam że "przespanie" pierwszych tygodni to bardzo dobru pomysł i sama go stosuję, jak tylko córkę wyślę rano do szkoły to hyc do wyrka. stwierdzilam ze nie będę się zachowywać jak żyrafa z madagaskaru i wymyślać i zamartwiac się czy to dobrze że mnie boli czy nie dobrze ze nie boli. nie ma krwi, nie ma plamień nie ma skurczy czyli jest git - można skreślić kolejny dzień w kalendarzu
-
Camille87 wrote:Taaaak tylko te truskawki w zime to kolo truskawek nawet nie lezaly ; ( zero smaku zero zapachu
-
kada24 wrote:nadulek ja mialam teraz 8 egzaminy do policji ale musialam odwolac ze wzgledu na ciaze.. chcialam isc na policje konna [/QU
no to będziesz musiala na jakiś czas odłożyć swoje plany