Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMafko co za noc
nie spalam od 4 do po 6... A teraz musze wstawac bo do pracy... Za duzo rozmyslam i sie stresuje
ciezki dzien bedzie.. Trzymacie za mnie kciuki dziewczyny, zaczynam zmiane z pi**a ktora mi podnosi cianienie... Kobieta ma 2 dzieci, a nie rozumie ze ja po stracie teraz do pracy nue chodzilam.. Jak bylam wtedy w ciazy to jak siadlam na chwile to zaraz sie krzywo patrzyla.. Ehhh
Milego dnia laseczki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 07:24
Moni&, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoni& wrote:eh niektorzy ludzie to totalni egoisci myslacy tylko o sobie nie ma co sie takimi przejmowac. Ruda a Ty gdzie pracujes? nie mozesz sobie l4 przedluzac?
W restauracji pracuje.. Jestem za granica. Tutaj moga robic problemy jak ebde caly czas na l4.. Rozne kontrole itd... Ale planuje isc na 2 dni i zas l4 zeby ciaglosci nie bylo.. Ale az sie boje -
Ruda a gdzie za granicajestes? Wiesz jakja mialam problemy w pra ytupu ze wymagali ode mnie rzeczy ktorych w ciazy robic nie powinnam to moja polozna wystosowala taki list ze pozniej skakali nade mna....ja dziewczyny na 9.50 mam ush a pozniej wizyte z lekarzem w nocy zle spalamnonstop sie budzilam bewnie z tegopodekstytowana moj m do mnie mowi ze w poprzednich tak nie przezywalam na to jemu odp ze to moja ostatnia ciaza i dlatego taka jestempoza tym ta niepewnosc..... Nonicuciekam dzieciaczkibudzic bo malo czasu namzostalo a dziecispia jeszcze.....
Camille87, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda a czy ta "pi**a" to Twoja przlozona? Bo jak nie to ja bym zlala ja totalnie! Udawac ze jej nie ma i tyle! Dzidzius wazniejszy niz jakas krowa:P
Ninkapa powodzenia na usg, Moni tez moze bedzie usg?
Ja dzis wstalam na siku o 5 i zasnac nie moglam dopiero przed 7 usnelam i sie obudzialm o 9..
Milego dzionka!Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Magda2013, kochana, uważaj z tymi zaparciami, ja prawdopodobnie od nich mam krwiaka, który mi tam wszystko oddziela
Tak im powiedział ordynator, kiedy usłyszał, że mam zaparcia i żadnego innego wysiłku. Kazał pić inkę z mlekiem.
Niebieska, a to czemu nie obchodzisz, wstręciuchu?Jesteś źle nastawiona do tego święta?
Camille87, my zawsze sobie winko piliśmy... Ale to dopiero za rokA teraz film, pizza, wspólna kąpiel
Ruda27, kretynka z tej przełożonej... Kciuki!
ninkapa, Moni&, powodzenia
A mnie obudził remont u sąsiadów. O 7:30Miałam ochotę pójść tam i porządnie im nawrzucać... I to w dodatku była (i nadal jest) wiertarka... Bosko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 09:36
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
Po wczorajszej wizycie u nas też wszystko OK
Maluszek nadal jest o tydzień starszy niż wynika z mojego suwaczka, aktualnie ma 8,13cm. Lekarz potwierdził, że to dziewczynka
Dziewczyny, widzę, że uważacie, że jedynie pierwszy trymestr jest niebezpieczny, ale to nie do końca prawda. Nie chcę nikogo straszyć, a jedynie uświadomić Wam, że choć teraz ryzyko nieszczęścia spadło do około 1%, to niestety ciągle istnieje. Za mną już 2 straty na różnych etapach ciąży i dla mnie dzidziuś bezpieczny będzie dopiero po tej stronie brzucha, bo tam w środku różne rzeczy mogą się zdarzyć.. Byle do sierpnia!
LANUSIA, gratuluję synkaI cieszę się, że wszystko inne też zaczyna Ci się układać
Lanusia93, Camille87, Niebieska, MILA, Kasieńka:), Gosiaczek, celia, Ruda27 lubią tę wiadomość