Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
celia wrote:Dziewczyny MalutkaEve napisała
:
"nie bywam w ogóle na OF..
mamy teraz inne zmartwienia, odezwę się kiedyś jak dojde do siebie
przeproś dziewczyny ale nie mam sił wszystkim odpowiadać.."
....
matko boskakur... wiedziałam że coś jest nie tak
-
MalutkaEve........
nie będę myślec o najgorszym, mam nadzieje ze to inne komplikacje....
Ninkapa nie martw sie Kochana! Poczekaj cierpliwie na wyniki krwi. Jestem takiego samego zdania jak dziewczyny, ze to malutko ponad normę i wynik może byc zły bo np złe zmierzony bo Maluch sie kręcił. Wiele dziewczyn tak miało. Przeważnie wtedy wynik jest zawyżony wlasnie!! Nie masz możliwości iść do innego lekarza?? Sprawdzenia tego?? -
Malutkaeve jestemztoba.... Maluch wlasnie byl maloruchliwy ale poznie zaczal machac raczka ifajnie nozke wyprostowal widac stopke teraz czekan albo na tel albo na list poza tymznowupobrali mi krew nahormony tarczycy i wciagu 2 tyg mam miec wizyte zendokrynologiem chyba ze hormony beda duzo podwyzszone tomam natychmiast wizyte poza tym mialam cisnienie 140/96 puls 100 i nic z tym nie zrobili. Debile nie mam mozliwosci pojscia do innego lekarza jak wejde na kompa to zmienie sobie suwaczek
-
nick nieaktualnyMalutka Eve to tak napisala jakby o cos innego chodzilo, napewno z dzidzia wszystko ok.. Pewnie cos innego im sie zwalilo na glowe... Trzymamy kciuki, zeby jej sie wszystko ulozylo..
Ja juz w domu, padnieta na maxa,, mezus obiadek robi i zaraz bd jesc mmmcelia, MILA lubią tę wiadomość
-
Ale ostatnie tematy trudne...trzeba być dobrej myśli i wierzyć że wszystko się ułoży! Bo wiara góry przenosi...
Ja właśnie weszłam do domu. Padam...
Jutro pieke tort urodzinowymuszę wszystko przygotować.
Co do rozkojarzenia to dzisiaj jechałam rano na badania. Miałam zbadać mocz...i co...zamiast do pojemniczka to normalnie do toalety:-) no masakra...heh zapombiałam. Potem stres żeby się uzbierałoMILA, Madzikovy, Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
ROZKOJARZENIE, LUB JAK PISAŁYŚCIE SKURCZ MÓZGU....
Właśnie wróciłam z poczty, gdzie miałam do odebrania paczkę XXXXXL....i mój tato mówi, "jedz bliżej lewej,bo po prawej jest dziura"... i co.............??? Centralnie wjechałam w dziurę- i to dwa razy. Wjeżdżając i wyjeżdżając. Można???Pewnie, że możnaQuendi, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Quendi wrote:Ale ostatnie tematy trudne...trzeba być dobrej myśli i wierzyć że wszystko się ułoży! Bo wiara góry przenosi...
Ja właśnie weszłam do domu. Padam...
Jutro pieke tort urodzinowymuszę wszystko przygotować.
Co do rozkojarzenia to dzisiaj jechałam rano na badania. Miałam zbadać mocz...i co...zamiast do pojemniczka to normalnie do toalety:-) no masakra...heh zapombiałam. Potem stres żeby się uzbierało
Pekinka co do Twojego pytania to.... Moznaw ciazy mozna wszystko
moj już do mnie mówi w zartach żebym bilobil zaczęła brać
Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZapowiada sie emocjonujacy koniec tego i poczatek nastepnego tygodnia
Minczasem glupoty do glowy przychodza ale rosnacy brzuszek kaze mi myslec ze wszystko jest ok!
Mam tylko nadzieje na plec bo to juz 18tc bedzieMadzikovy, Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Hehe ostatnio poszłam do sklepiku po folie spożywcza, moj mówi żebym odebrała mu 3 z totka i puściła jeszcze raz. I co... Folie kupiłam....totolotka odebrałam i wracam szczęśliwa do domu
moj pyta o totka, oddaje mu uśmiechnięta pieniądze z 3 a on a gdzie totolotek..... Uuuupppppsssss....
za dużo zakupów
już 2 rzeczy muszę sobie zapisywać
Camille87, MILA, pekinka82, Gosiaczek, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Zapowiada sie emocjonujacy koniec tego i poczatek nastepnego tygodnia
Minczasem glupoty do glowy przychodza ale rosnacy brzuszek kaze mi myslec ze wszystko jest ok!
Mam tylko nadzieje na plec bo to juz 18tc bedziei tak jak Ty mam nadzieje ze moj Maluch sie rozkraczy
Camille87, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:Hehe ostatnio poszłam do sklepiku po folie spożywcza, moj mówi żebym odebrała mu 3 z totka i puściła jeszcze raz. I co... Folie kupiłam....totolotka odebrałam i wracam szczęśliwa do domu
moj pyta o totka, oddaje mu uśmiechnięta pieniądze z 3 a on a gdzie totolotek..... Uuuupppppsssss....
za dużo zakupów
już 2 rzeczy muszę sobie zapisywać
Madzikovy za duzo danych i miejsca na twardym dysku zabraklo heheMadzikovy lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Bedzie dobrze!!
nie wiem czy pic sok pomaranczowy przed badaniem, czy lepiej zeby fikal czy nie zeby podejrzec co miedzy nozkami ma?
ja nie będę piła. wczoraj przed wizytą też nie piłam a same zobaczcie jak dzidziol skakałgin mówił 'żywa ta młodzież" he he he
wzucam linka do filmiku ale zacznijcie oglądac od pierwszej minuty (1:00) bo początek to był taki przygotowawczy a kręciliśmy telefonem
http://youtu.be/JemGrXhUPWY
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 21:00
pekinka82, Miriam, Magda2013, Camille87, Jus1985, Macca, Madzikovy, Niebieska, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Kurcze ciekawe co z Ta MalutkaEve ..hmmm.. mysle o niej caly czas co tam sie moglo stac..
Ja uciekam spac, bylam z moim na spacerku i w Biedronce a jutro lece na do Tesco bo dzisiaj ogladalam gazetke,ze od jutra ma byc duzo akcesorii dla noworodkow. I ide sobie oblukac. Moze cos kupie
Dobranoc milej nockiMILA, celia lubią tę wiadomość