X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • MILA Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia wrote:
    Dziewczyny MalutkaEve napisała :( :

"nie bywam w ogóle na OF..
    mamy teraz inne zmartwienia, odezwę się kiedyś jak dojde do siebie :(
    przeproś dziewczyny ale nie mam sił wszystkim odpowiadać.."

.... :(

matko boska :-( kur... wiedziałam że coś jest nie tak :-(

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve........:( nie będę myślec o najgorszym, mam nadzieje ze to inne komplikacje....

Ninkapa nie martw sie Kochana! Poczekaj cierpliwie na wyniki krwi. Jestem takiego samego zdania jak dziewczyny, ze to malutko ponad normę i wynik może byc zły bo np złe zmierzony bo Maluch sie kręcił. Wiele dziewczyn tak miało. Przeważnie wtedy wynik jest zawyżony wlasnie!! Nie masz możliwości iść do innego lekarza?? Sprawdzenia tego??

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutkaeve jestemztoba.... Maluch wlasnie byl maloruchliwy ale poznie zaczal machac raczka ifajnie nozke wyprostowal widac stopke teraz czekan albo na tel albo na list poza tymznowupobrali mi krew nahormony tarczycy i wciagu 2 tyg mam miec wizyte zendokrynologiem chyba ze hormony beda duzo podwyzszone tomam natychmiast wizyte poza tym mialam cisnienie 140/96 puls 100 i nic z tym nie zrobili. Debile nie mam mozliwosci pojscia do innego lekarza jak wejde na kompa to zmienie sobie suwaczek

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka Eve to tak napisala jakby o cos innego chodzilo, napewno z dzidzia wszystko ok.. Pewnie cos innego im sie zwalilo na glowe... Trzymamy kciuki, zeby jej sie wszystko ulozylo..

Ja juz w domu, padnieta na maxa,, mezus obiadek robi i zaraz bd jesc mmm :)

celia, MILA lubią tę wiadomość

• Quendi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ostatnie tematy trudne...trzeba być dobrej myśli i wierzyć że wszystko się ułoży! Bo wiara góry przenosi...

Ja właśnie weszłam do domu. Padam...
    Jutro pieke tort urodzinowy :-) muszę wszystko przygotować.

Co do rozkojarzenia to dzisiaj jechałam rano na badania. Miałam zbadać mocz...i co...zamiast do pojemniczka to normalnie do toalety:-) no masakra...heh zapombiałam. Potem stres żeby się uzbierało :-)

MILA, Madzikovy, Gosiaczek lubią tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ROZKOJARZENIE, LUB JAK PISAŁYŚCIE SKURCZ MÓZGU....
    Właśnie wróciłam z poczty, gdzie miałam do odebrania paczkę XXXXXL....i mój tato mówi, "jedz bliżej lewej,bo po prawej jest dziura"... i co.............??? Centralnie wjechałam w dziurę- i to dwa razy. Wjeżdżając i wyjeżdżając. Można???Pewnie, że można :/

Quendi, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ten czas leci :) jutro juz czwartek! A we wtorek usg :D

MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilko ty we wtorek a ja w piątek prenatalne no i cieszę się ale oczywiście mam stresa :-P :-/

Ruda27, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w poniedziałek :-) troszkę się boję czy jest wszystko dobrze i czy moj Skarbik podrósł i nadrobił troszkę

Camille87 lubi tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi wrote:
    Ale ostatnie tematy trudne...trzeba być dobrej myśli i wierzyć że wszystko się ułoży! Bo wiara góry przenosi...

Ja właśnie weszłam do domu. Padam...
    Jutro pieke tort urodzinowy :-) muszę wszystko przygotować.

Co do rozkojarzenia to dzisiaj jechałam rano na badania. Miałam zbadać mocz...i co...zamiast do pojemniczka to normalnie do toalety:-) no masakra...heh zapombiałam. Potem stres żeby się uzbierało :-)
    Hahaha Quendi ale sie uśmiałam :)
    Pekinka co do Twojego pytania to.... Mozna :) w ciazy mozna wszystko :) moj już do mnie mówi w zartach żebym bilobil zaczęła brać :)

Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapowiada sie emocjonujacy koniec tego i poczatek nastepnego tygodnia :)
    Minczasem glupoty do glowy przychodza ale rosnacy brzuszek kaze mi myslec ze wszystko jest ok!
    Mam tylko nadzieje na plec bo to juz 18tc bedzie :D

Madzikovy, Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ostatnio poszłam do sklepiku po folie spożywcza, moj mówi żebym odebrała mu 3 z totka i puściła jeszcze raz. I co... Folie kupiłam....totolotka odebrałam i wracam szczęśliwa do domu :) moj pyta o totka, oddaje mu uśmiechnięta pieniądze z 3 a on a gdzie totolotek..... Uuuupppppsssss.... :) za dużo zakupów :) już 2 rzeczy muszę sobie zapisywać :)

Camille87, MILA, pekinka82, Gosiaczek, Lanusia93 lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Zapowiada sie emocjonujacy koniec tego i poczatek nastepnego tygodnia :)
    Minczasem glupoty do glowy przychodza ale rosnacy brzuszek kaze mi myslec ze wszystko jest ok!
    Mam tylko nadzieje na plec bo to juz 18tc bedzie :D
    Ja mam wizytę 25 i tez bedzie to 18 tydzień :) i tak jak Ty mam nadzieje ze moj Maluch sie rozkraczy :)

Camille87, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MILA wrote:
    Kamilko ty we wtorek a ja w piątek prenatalne no i cieszę się ale oczywiście mam stresa :-P :-/

Bedzie dobrze!! :) nie wiem czy pic sok pomaranczowy przed badaniem, czy lepiej zeby fikal czy nie zeby podejrzec co miedzy nozkami ma?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    Hehe ostatnio poszłam do sklepiku po folie spożywcza, moj mówi żebym odebrała mu 3 z totka i puściła jeszcze raz. I co... Folie kupiłam....totolotka odebrałam i wracam szczęśliwa do domu :) moj pyta o totka, oddaje mu uśmiechnięta pieniądze z 3 a on a gdzie totolotek..... Uuuupppppsssss.... :) za dużo zakupów :) już 2 rzeczy muszę sobie zapisywać :)

Madzikovy za duzo danych i miejsca na twardym dysku zabraklo hehe :)

Madzikovy lubi tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Bedzie dobrze!! :) nie wiem czy pic sok pomaranczowy przed badaniem, czy lepiej zeby fikal czy nie zeby podejrzec co miedzy nozkami ma?

ja nie będę piła. wczoraj przed wizytą też nie piłam a same zobaczcie jak dzidziol skakał :-) gin mówił 'żywa ta młodzież" he he he :-)

wzucam linka do filmiku ale zacznijcie oglądac od pierwszej minuty (1:00) bo początek to był taki przygotowawczy a kręciliśmy telefonem :-)

http://youtu.be/JemGrXhUPWY

:-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 21:00

pekinka82, Miriam, Magda2013, Camille87, Jus1985, Macca, Madzikovy, Niebieska, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obejrzałam filmik :) Ale ruchliwe maleństwo :) Śliczne :)
    GRATULUJĘ :)

MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość

• Quendi Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super filmik i muzyczka klimatyczna!!

MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila przebilas wszystkich :D zajeb.... filmik :) Na takie wygibasy moglabym patrzec bez konca ! W szoku normalnie jestem jak taka dzidzia sie porusza a my jeszcze nic nie czujemy :D A na koncu jak raczkami machal lub machala :D super :)

MILA lubi tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ciekawe co z Ta MalutkaEve ..hmmm.. mysle o niej caly czas co tam sie moglo stac..
    Ja uciekam spac, bylam z moim na spacerku i w Biedronce a jutro lece na do Tesco bo dzisiaj ogladalam gazetke,ze od jutra ma byc duzo akcesorii dla noworodkow. I ide sobie oblukac. Moze cos kupie :)

Dobranoc milej nocki :)

MILA, celia lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
‹‹ 376 377 378 379 380 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ