Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:No Mila faktycznie ruchliwy!!
super filmik
ja tez nie bede chba pila...
wydaje mi się że nie ma potrzeby, tym bardziej ze bardziej nawet zależy mi aby dziecko było spokojne i dokładnie zbadaneWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 21:30
-
nick nieaktualny
-
Aggie wrote:Kurcze Mila zajebisty filmik
az sie wzruszylam
ciekawe czy tu by sie zgodzili na nagranie filmiku?
wiesz co zapytaj po prostu, jak powiedzą nie to dooopa, ale wiesz ze zapytałaś nie ??
za taki filmik nagrany u nas na płytkę płaci się jakieś 100 zł fakt ze jakość jest lepsza, ale na tą chwilę mi to wystarczaciesze ze tak fajnie wyszło i młoda też mogła pooglądać swoje rodzeństwo
Aggie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille - jeb, jeb, jeb..... (dosadniej nie mogłam) WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE :* martwisz sie bo nie widziałaś teraz swojego maleństwa... Ja tez sie boje i martwię bo ponad 5 tygodni nie będę widzieć malucha ale nic złego sie nie stanie... Pływa sobie, skacze i odpoczywa
i rośnie
zobaczysz... Głowa i uszy do góry
MILA piękny filmikja tez moge to oglądać non stop
cudo
Camille87, MILA, Jus1985, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMila swietny filmik
jak slodko raczka do glowydawal, moze nad czyms mylal hehe..
Camille no co Ty kochana, bez wkretow prosze! Maluszek ma sie super,.. Juz niedlugo go zobaczysz
Ja mialam po 7 wstac a tu pobudka o 6 i spac nie moge.. Dzisiaj bedzie lepiej wpracy, bo lepsze towarzystwo hihi
Wczoraj sie wazyoam, troche mnie to dobilo bo juz 5 kg.. Mialo byc 0,5 na tydz a tu mi ladnie poszlo..a nie jem az tak duzo, normalnie moze ciut wiecej.. Co to bedzie do lata?!
Milego dnia ciezaroweczkiMILA, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
Cześc laski
Kamliko nikt bardziej od Madzikovy nie mógł cie opamiętać buahahahaale sie uśmiałam
ha ha ha !! mam nadzieję że poczułaś i już jest OK
A tak na powaznie to powiem wam że ja to już przechodziłam i tak na serio to przestaniemy się martwić dopiero jak urodzimy, wierzcie mi
a potem co będzie?? inne zmartwienia oczywiście
jak przybiera na wadze? za dużo , za małoczemu nie chce jeść? czemu tak płacze skoro wszystko jest ok ? kolejna noc nie przespana, wyglądam jak potwór, jak zombie,
pffffffffff wierzcie mi
to jest naprawdę życiowa przygoda, ale warto
no to miłego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 07:49
Camille87, Gosiaczek, Madzikovy, positive, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Ja jestem ciągle głodna. Nawet teraz zjadłam dop co i już czuje że będę miała mdłości głodoweAle pomaga troche gorąca herbata. Dziś rano ważyłam 68,6 kg a pod koniec roku było prawie 67.
A i chyba będę smaotnie wychowującą matką. M nie odzywa się od poniedziałku widać ma nas w d...
A co do spania to przesypiam całą noc spokojnie chyba się nie przebudzam. Nawet na siku nie wstaje. Tylko budze się koło 7 a to b wcześnie jak na mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 08:09
-
Mila przecudna ta Twoja dzidzia! I po co wydawac niepotrzebna kase na lepszej jakosci filmiki na płytce, nie liczy sie jakosc tylko że w ogóle widac jak Malenstwo sobie pływa
I ta fajna muzyczka, no super:D
Camillie nie myśl o takich bzdurach! Juz tyle za nami najgorszy okres a teraz musi byc dobrze, oczywiscie dbamy o siebie a malenstwo sobie posiedzi w brzuszku do sierpnia i w koncu zechce zobaczyc mamusie i wyjdzie
Jus no nie żartuj, co sie stało Twojemu, że sie nie odzywa? Pokłóciliście sie? Może to jeszcze nic nie znaczy. Bedzie dobrze. Facet zmądrzeje. Może weź go na usg i jakas lampka mu sie w móżdżku zapali. A na razie myśl tylko o MaluszkuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 08:17
Jus1985, MILA, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
jade dzisiaj na zakupy, musze sobie jakies spodnie kupic bo strasznie mnie uciskają moje ukochane spodnie, których najchetniej z tyłka bym nie ściągała:P polecacie jakies z H&M itp?
kto by pomyslal że bede sie kiedys cieszyc z tego ze w spodnie nie wchodze hehe:P wczoraj moja waga 63,5 czyli +3,5 na plusie juzMILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Moni& wrote:jade dzisiaj na zakupy, musze sobie jakies spodnie kupic bo strasznie mnie uciskają moje ukochane spodnie, których najchetniej z tyłka bym nie ściągała:P polecacie jakies z H&M itp?
kto by pomyslal że bede sie kiedys cieszyc z tego ze w spodnie nie wchodze hehe:P wczoraj moja waga 63,5 czyli +3,5 na plusie juz
Moni& ja ostatnio w H&M kupiłam sobie takie fajne leginsy ciążowe i tunikę i jestem zadowolona. Ale wczoraj siedziałam na allegro i można też znaleźć fajne rzeczy. Ja rozglądam sie za używanymi na allegro. Ostatnio kupiłam sukienkę używaną od laski, taką dzianinową, z H&M na zimę i w super stanie tylko za duża jeszczeA teraz wiecie co, szukam na allegro takich zestawów typu " paka ubrań ciążowych" i mam już fajną na oku. No i juz patrze na rozm L tej paki bo już niedługo bedzie duży brzucholek i lepiej większe kupić nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 09:11
Lanusia93 lubi tę wiadomość