X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Mila faktycznie ruchliwy!! :) super filmik :) ja tez nie bede chba pila...

Magda2013, MILA lubią tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    No Mila faktycznie ruchliwy!! :) super filmik :) ja tez nie bede chba pila...

wydaje mi się że nie ma potrzeby, tym bardziej ze bardziej nawet zależy mi aby dziecko było spokojne i dokładnie zbadane :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 21:30

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz racje ja sie tylko obawiam ze sie leniuszek obroci pleckami i bedzie spal hehe ;)

• Aggie Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Mila zajebisty filmik :) az sie wzruszylam :D ciekawe czy tu by sie zgodzili na nagranie filmiku? :)

MILA lubi tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie wrote:
    Kurcze Mila zajebisty filmik :) az sie wzruszylam :D ciekawe czy tu by sie zgodzili na nagranie filmiku? :)

wiesz co zapytaj po prostu, jak powiedzą nie to dooopa, ale wiesz ze zapytałaś nie ?? ;-)
    za taki filmik nagrany u nas na płytkę płaci się jakieś 100 zł fakt ze jakość jest lepsza, ale na tą chwilę mi to wystarcza :-D ciesze ze tak fajnie wyszło i młoda też mogła pooglądać swoje rodzeństwo :-D

Aggie, Lanusia93 lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jakas nienormalna :/ leze i mysle o moim Malenstwie i zastanawiam sie czy wszystko ok.. nie wiem czemu mnie jakies glupie mysli nachodza :( czy wy tez tak macie? niech mi ktos przypierdzieli bo fiksuje o.O

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille - jeb, jeb, jeb..... (dosadniej nie mogłam) WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE :* martwisz sie bo nie widziałaś teraz swojego maleństwa... Ja tez sie boje i martwię bo ponad 5 tygodni nie będę widzieć malucha ale nic złego sie nie stanie... Pływa sobie, skacze i odpoczywa :) i rośnie :) zobaczysz... Głowa i uszy do góry ;)

MILA piękny filmik :) ja tez moge to oglądać non stop :) cudo :)

Camille87, MILA, Jus1985, Lanusia93 lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Madzikovy za wirtualna zjebke.. nie wiem co mi przyszlo do glowy moze masz racje ze chodzi o to ze dawno bejbika nie widzialam :( tak bym juz chcial czuc ruchy i wiedzialabym ze wszystko dobrze.. <3

Madzikovy, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 01:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpij!!! :) i nie myśl o głupotach!!! Wszystko jest okey, tylko ten okres oczekiwania jest do d... :) ale niestety. Damy radę :) bo jak nie my to kto? :)

Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila swietny filmik :) jak slodko raczka do glowydawal, moze nad czyms mylal hehe..
    Camille no co Ty kochana, bez wkretow prosze! Maluszek ma sie super,.. Juz niedlugo go zobaczysz :)

Ja mialam po 7 wstac a tu pobudka o 6 i spac nie moge.. Dzisiaj bedzie lepiej wpracy, bo lepsze towarzystwo hihi :)

Wczoraj sie wazyoam, troche mnie to dobilo bo juz 5 kg.. Mialo byc 0,5 na tydz a tu mi ladnie poszlo..a nie jem az tak duzo, normalnie moze ciut wiecej.. Co to bedzie do lata?!

Milego dnia ciezaroweczki :)

MILA, Camille87, celia lubią tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc laski :-D

Kamliko nikt bardziej od Madzikovy nie mógł cie opamiętać buahahaha :-D ale sie uśmiałam :-D ha ha ha !! mam nadzieję że poczułaś i już jest OK ;-)
    A tak na powaznie to powiem wam że ja to już przechodziłam i tak na serio to przestaniemy się martwić dopiero jak urodzimy, wierzcie mi ;-D

a potem co będzie?? inne zmartwienia oczywiście :-P

jak przybiera na wadze? za dużo , za mało :-P czemu nie chce jeść? czemu tak płacze skoro wszystko jest ok ? kolejna noc nie przespana, wyglądam jak potwór, jak zombie, :-P pffffffffff wierzcie mi :-P
    to jest naprawdę życiowa przygoda, ale warto :-D ;-D

no to miłego dzionka :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 07:49

Camille87, Gosiaczek, Madzikovy, positive, Lanusia93 lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Ja jestem ciągle głodna. Nawet teraz zjadłam dop co i już czuje że będę miała mdłości głodowe ;-) Ale pomaga troche gorąca herbata. Dziś rano ważyłam 68,6 kg a pod koniec roku było prawie 67.
    A i chyba będę smaotnie wychowującą matką. M nie odzywa się od poniedziałku widać ma nas w d...
    A co do spania to przesypiam całą noc spokojnie chyba się nie przebudzam. Nawet na siku nie wstaje. Tylko budze się koło 7 a to b wcześnie jak na mnie :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 08:09

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus nie gadaj :-( poje..b.ało go czy co?? czemu sie tak zachowuje ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 08:11

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila przecudna ta Twoja dzidzia! I po co wydawac niepotrzebna kase na lepszej jakosci filmiki na płytce, nie liczy sie jakosc tylko że w ogóle widac jak Malenstwo sobie pływa :) I ta fajna muzyczka, no super:D

Camillie nie myśl o takich bzdurach! Juz tyle za nami najgorszy okres a teraz musi byc dobrze, oczywiscie dbamy o siebie a malenstwo sobie posiedzi w brzuszku do sierpnia i w koncu zechce zobaczyc mamusie i wyjdzie :D :)

Jus no nie żartuj, co sie stało Twojemu, że sie nie odzywa? Pokłóciliście sie? Może to jeszcze nic nie znaczy. Bedzie dobrze. Facet zmądrzeje. Może weź go na usg i jakas lampka mu sie w móżdżku zapali. A na razie myśl tylko o Maluszku <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 08:17

Jus1985, MILA, celia lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MILA wrote:
    Jus nie gadaj :-( poje..b.ało go czy co?? czemu sie tak zachowuje ?
    A tam nawet nie chce się komentować. Nie będę się rozpisywać w tym temacie bo sie denerwuje a nie potrzebne mi to. Jego sprawa

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus1985 wrote:
    A tam nawet nie chce się komentować. Nie będę się rozpisywać w tym temacie bo sie denerwuje a nie potrzebne mi to. Jego sprawa

no Ok , rozumiem :-P ale szkoda ze tak sie dzieje :-(

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie wiem co tym facetom odbija, zamiast sie cieszyc ze zostana tatusiami to takie jaja :/

Jus1985, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jade dzisiaj na zakupy, musze sobie jakies spodnie kupic bo strasznie mnie uciskają moje ukochane spodnie, których najchetniej z tyłka bym nie ściągała:P polecacie jakies z H&M itp?
    kto by pomyslal że bede sie kiedys cieszyc z tego ze w spodnie nie wchodze hehe:P wczoraj moja waga 63,5 czyli +3,5 na plusie juz

MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja waga sie wacha teraz okolo 4 kg na plusie choc przez te nerwy to pewnie zjade jeszcze kilka w dol bo ja tak mam ze zoladek mi sie sciska na jakies nerwy itp

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • MILA Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni& wrote:
    jade dzisiaj na zakupy, musze sobie jakies spodnie kupic bo strasznie mnie uciskają moje ukochane spodnie, których najchetniej z tyłka bym nie ściągała:P polecacie jakies z H&M itp?
    kto by pomyslal że bede sie kiedys cieszyc z tego ze w spodnie nie wchodze hehe:P wczoraj moja waga 63,5 czyli +3,5 na plusie juz

Moni& ja ostatnio w H&M kupiłam sobie takie fajne leginsy ciążowe i tunikę i jestem zadowolona. Ale wczoraj siedziałam na allegro i można też znaleźć fajne rzeczy. Ja rozglądam sie za używanymi na allegro. Ostatnio kupiłam sukienkę używaną od laski, taką dzianinową, z H&M na zimę i w super stanie tylko za duża jeszcze :-D A teraz wiecie co, szukam na allegro takich zestawów typu " paka ubrań ciążowych" i mam już fajną na oku. No i juz patrze na rozm L tej paki bo już niedługo bedzie duży brzucholek i lepiej większe kupić nie? :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 09:11

Lanusia93 lubi tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
‹‹ 377 378 379 380 381 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ