Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
kurna wiem ze swiruje ale wczraj tak lezalam i zdalam sobie sprawe ze nie czuje ciagniecia w macicy
wczesnien jak sie polozylam na plecach to czulam ja a teraz moge sie wykrecac w kazda strone i nic i stad moje glupie mysli.. ale nie zostaje mi nic innego jak czekac do wtorku i odpychac te glupoty..
Madzikovy, kochana nie spala tak jak ja hehe
Mila masz pewnie racje - moj gin tez mowil ze pewnie po porodzie dopiero sie uspokoje a i tez niekoniecznie bo z malym dzidziusiem tez pelno zmartwien..
Musze sie ogarnac bo mnie w kaftan bezpieczenstwa i do psychiatryka wezmaMILA lubi tę wiadomość
-
Camilie jak raz czuje ciągniecie, kłucie i sie przejmuje ze cos jest nie tak latam do łazienki czy nie krwawie itp a znowu jak nie czuje to tez sie zastanawiam czy wszystko jest w porządku:P Także na pewno jest z Toba i maluchem wszystko ok tylko ze nasze kobiece mózgi, poprawka kobiece matczyne mózgi są chyba tak zaprogramowane zeby wiecznie sie czyms przejmowac i wymyślac pierdoły. Zajmij sie czyms, spotkaj sie z kims i przestaniesz myslec, ja tez tak robie wychodze na spacer jak siedze sama w domu i odganiam głupie mysli:)
Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Mila tak weszłam na allegro i faktycznie jest dużo fajnych ofert ciuszków ciążowych i nie drogo:) na tablicy tez cos niecos widziałam. Ogólnie to na razie nie ma tak zle, bluzek sweterków mam dużo w które sie raczej zmieszcze jeszcze przez jakis czas a na juz to mi sa spodnie potrzebne bo mam całą półke spodni z czego 2 pary mi jeszcze pasuja ale uwieraja podbrzusze. Rozpinałam guzicek podczss siedzenia wczoraj juz rozpinałam na spacerku bo tak uwierały:P
MILA lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Camille spokojnie, ja nawet nie wiem czy czuję ciągnięcie, bo nie umiem tego nazwaćA młoteczkiem to własny potomek chętnie, by Cię zdzielił, jeśli mu takie stresy fundujesz
Mila ja też kupiłam już na allegro sukienki i spodnie. Ale z tego co widziałam po wymiarach, to szukaj rozmiar, który nosiłaś przed ciążą. Te rzeczy są jako ciążowe nieco większe, ale liczy się rozmiar wyjściowy
Jus nie wiem co się dzieje, ale może jemu też by się przydało pacnięcie młoteczkiemNie wyobrażam sobie takiej sytuacji, przecież się staraliście ...
Moni&, Magda2013, Camille87, Jus1985, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
U mnie dzis ladna pogoda,slonce przebija sie przez chmury. Ide zaraz na spacerek do Tesco dobrze ze nie pada
Camille nie mysl tak.. ja tez sie martwie o moje malenstwo zwlaszcza ze ostatnio mialam takie bole brzucha przez te zapracia. Bole minely a zaparcia zostalya uczucie ciagniecia to ja tak samo jak Celia nie mam pojecia jak to wyglada. Chyba nie mialam jeszcze tego albo mala rosnie tak ze ja tego po prostu nie czuje. Czasem czuje tylko takie jakby "wypychanie"macicy. Moze to to ?
Co do ciuszkow ciazowych dla nas to ja sie zastanawiam. Czy to nie jest niepotrzebny wydatek.Nie wiem zreszta jaki bede miala duzy brzuch,najwyzej sobie cos w maju kupie. Zobacze jak bede wygladac. Ja jak na razie to planuje sobie kupic jeszcze legginsy i moze jakis dluzszy sweterek.
JusNaprawde,co sie dzieje z tymi facetami ?:/brak juz slow
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jedynie w spodnie bede inwestowala.. Bluzki i tak luzniejsze normalne kupuje wiec sie przydadza na pozniejsza ciaze
Dzisiaj mam luzno w pracy, jestem z fajna kolezanka j od razu lepiej
Camille nie martw sie! Ja tez codziennie sie dosukuje klucia i ciagniecia jak mam sie od razu uspokajam.. Tak jakby dzidzia w ten sposob dawala mi znac( wiem to glupie).. Camille musimy myslec poYtywnie, bo to jest tak jak raz mamy wkreta pozniej ju sie martwimy...
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Witajcie w ten piękny słoneczny dzień!
Dziewczyny, jaki ze mnie obibok, to jest szok! Mam przygotować wizualizację dla klienta i zamiast się za nią zabrać to oglądam DDTVN. A czas leci..
I od kiedy jestem w ciąży, to po prostu nie mam weny i nic mi się nie chce ;/ Najchętniej to bym się obijała cały czas...
W domu przydałoby się poodkurzać ale ja się wylęguję na kanapie.
Nie umiem się na niczym skupić ! Echhh..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 10:26
Jus1985, MILA, Camille87, celia lubią tę wiadomość