X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) kurna wiem ze swiruje ale wczraj tak lezalam i zdalam sobie sprawe ze nie czuje ciagniecia w macicy o.O wczesnien jak sie polozylam na plecach to czulam ja a teraz moge sie wykrecac w kazda strone i nic i stad moje glupie mysli.. ale nie zostaje mi nic innego jak czekac do wtorku i odpychac te glupoty..
    Madzikovy, kochana nie spala tak jak ja hehe <3
    Mila masz pewnie racje - moj gin tez mowil ze pewnie po porodzie dopiero sie uspokoje a i tez niekoniecznie bo z malym dzidziusiem tez pelno zmartwien..

Musze sie ogarnac bo mnie w kaftan bezpieczenstwa i do psychiatryka wezma :P

MILA lubi tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilie jak raz czuje ciągniecie, kłucie i sie przejmuje ze cos jest nie tak latam do łazienki czy nie krwawie itp a znowu jak nie czuje to tez sie zastanawiam czy wszystko jest w porządku:P Także na pewno jest z Toba i maluchem wszystko ok tylko ze nasze kobiece mózgi, poprawka kobiece matczyne mózgi są chyba tak zaprogramowane zeby wiecznie sie czyms przejmowac i wymyślac pierdoły. Zajmij sie czyms, spotkaj sie z kims i przestaniesz myslec, ja tez tak robie wychodze na spacer jak siedze sama w domu i odganiam głupie mysli:)

Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamlika teraz ja ci zdrowo przypierdziele !! przestań sie zamartwiać tak !!!

Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila tak weszłam na allegro i faktycznie jest dużo fajnych ofert ciuszków ciążowych i nie drogo:) na tablicy tez cos niecos widziałam. Ogólnie to na razie nie ma tak zle, bluzek sweterków mam dużo w które sie raczej zmieszcze jeszcze przez jakis czas a na juz to mi sa spodnie potrzebne bo mam całą półke spodni z czego 2 pary mi jeszcze pasuja ale uwieraja podbrzusze. Rozpinałam guzicek podczss siedzenia wczoraj juz rozpinałam na spacerku bo tak uwierały:P

MILA lubi tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda ze nie mamy jakiegos wirtualnego młota jakby każda tak po kolei od drugiej zdrowo po głowie dostała to może by sie nam klepki poprzestawiały i zaczełybysmy racjonalnie myslec:P

Camille87, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, dziewczyny sama sobie przywale zaraz!!
    Juz sie uspokajam ...

pekinka82, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni& ja tez mam problem własnie z dołem czyli spodnie. Bo wchodze do jeansów i innych ale nie dopinam sie w brzuchu :-P a przeciez nie bedziemy się męczyć z uwierającymi gaciami nie? ;-)

Lanusia93 lubi tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille ja też już nie czuje, a byłam na usg i wiem że wszystko ok.
    A jak chcesz żeby ktoś Cię jeb.... to tylko tyle mogę zrobić dla Ciebie 2patyk.gif

MILA, Camille87, Magda2013, Lanusia93 lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poki co na wadze mam 67.4kg wiec przytylam jakies 3,5kg :)
    Zwyklych jeansow na guzik nie nosze juz od poczatku grudnia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus1985 wrote:
    Camille ja też już nie czuje, a byłam na usg i wiem że wszystko ok.
    A jak chcesz żeby ktoś Cię jeb.... to tylko tyle mogę zrobić dla Ciebie 2patyk.gif

Haha dzieki Jus, kijem mnie :P

Jus1985 lubi tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj czułam prawie cały dzień takie ciągnięcie... A dzisiaj już nic. To chyba tak jest, że raz jest to uczucie, a potem go nie ma i znów powraca...

Camille87, Paulia87, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanie mi sie nalezy!!! 0bicz.gif
    Ale ide do kolezanki niedlugo to troche sie oderwe, bo od tego siedzenia samej w domu mi sie we lbie przewraca :|

Moni&, Jus1985, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to niech Ci koleżanka od nas lanie spuści:P Hehe żartuje, ale sie przynajmniej rozerwiesz i przestaniesz myślec o głupotach:)
    a u mnie dzisiaj słoneczko wyszło :D

Magda2013, Camille87 lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Camille spokojnie, ja nawet nie wiem czy czuję ciągnięcie, bo nie umiem tego nazwać ;) A młoteczkiem to własny potomek chętnie, by Cię zdzielił, jeśli mu takie stresy fundujesz 774133uirr1w3kbl.gif

Mila ja też kupiłam już na allegro sukienki i spodnie. Ale z tego co widziałam po wymiarach, to szukaj rozmiar, który nosiłaś przed ciążą. Te rzeczy są jako ciążowe nieco większe, ale liczy się rozmiar wyjściowy :)

Jus nie wiem co się dzieje, ale może jemu też by się przydało pacnięcie młoteczkiem :/ Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, przecież się staraliście ...

Moni&, Magda2013, Camille87, Jus1985, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    U mnie dzis ladna pogoda,slonce przebija sie przez chmury. Ide zaraz na spacerek do Tesco dobrze ze nie pada :)
    Camille nie mysl tak.. ja tez sie martwie o moje malenstwo zwlaszcza ze ostatnio mialam takie bole brzucha przez te zapracia. Bole minely a zaparcia zostaly :/ a uczucie ciagniecia to ja tak samo jak Celia nie mam pojecia jak to wyglada. Chyba nie mialam jeszcze tego albo mala rosnie tak ze ja tego po prostu nie czuje. Czasem czuje tylko takie jakby "wypychanie"macicy. Moze to to ?
    Co do ciuszkow ciazowych dla nas to ja sie zastanawiam. Czy to nie jest niepotrzebny wydatek.Nie wiem zreszta jaki bede miala duzy brzuch,najwyzej sobie cos w maju kupie. Zobacze jak bede wygladac. Ja jak na razie to planuje sobie kupic jeszcze legginsy i moze jakis dluzszy sweterek.
    Jus <3 Naprawde,co sie dzieje z tymi facetami ?:/brak juz slow

Camille87 lubi tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie chce za dużo wydawac na ciuszki ciążowe na razie bo tak jak mówisz Magda, nie wiem jaki bedzie mój brzuszek. Dlatego kupuje na bieżąco. Wczoraj -2 staniki bo juz mnie strasznie uwierały, a dzis koniecznie jakies spodnie:)

Monis
    8b9686f91d.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wlasnie Moni..staniki tez musze sobie kupic. Chociaz jak na razie te co mam to mi sa dobre ale nowe tez by sie przydaly :P

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jedynie w spodnie bede inwestowala.. Bluzki i tak luzniejsze normalne kupuje wiec sie przydadza na pozniejsza ciaze :)
    Dzisiaj mam luzno w pracy, jestem z fajna kolezanka j od razu lepiej :)

Camille nie martw sie! Ja tez codziennie sie dosukuje klucia i ciagniecia jak mam sie od razu uspokajam.. Tak jakby dzidzia w ten sposob dawala mi znac( wiem to glupie).. Camille musimy myslec poYtywnie, bo to jest tak jak raz mamy wkreta pozniej ju sie martwimy...

Camille87 lubi tę wiadomość

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w ten piękny słoneczny dzień!

Dziewczyny, jaki ze mnie obibok, to jest szok! Mam przygotować wizualizację dla klienta i zamiast się za nią zabrać to oglądam DDTVN. A czas leci..

I od kiedy jestem w ciąży, to po prostu nie mam weny i nic mi się nie chce ;/ Najchętniej to bym się obijała cały czas...
    W domu przydałoby się poodkurzać ale ja się wylęguję na kanapie.
    Nie umiem się na niczym skupić ! Echhh..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 10:26

Jus1985, MILA, Camille87, celia lubią tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodałam w końcu zdjęcie do galerii, podpisane Mój Skarbeczek
    Słabo widać, słabej jakości zdjęcie,ale akurat moment jak machał rączką uchwycony :-)

Niebieska, Camille87 lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
‹‹ 378 379 380 381 382 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ