Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja sie dowiedzialam ze moj tata ma adoratorke
jakas babka dowiedziala sie ze moja mama zmarla niedawno i neka mojego tate smsami i telefonami
a to go zaprasza do siebie a to na spacer
Moj tata nie jest oczywiscie zainteresowany ale do baby nie docieraja jasne komunikaty! Powiedzialam tacie zebybdal mi jej nr to ja do niej zadzwonie i jej powiem bo ja w g*wnie nie rzezbie i w bawelne nie owijam!Jus1985 lubi tę wiadomość
-
Hej Mamuśki!
A co to tutaj za bicie na forum?!
Ja wróciłam z pracy i czuje się podleW nocy wyszła mi opryszczka pod nosem
Najgorsze jest to, że ból aż promieniuje na oko. Poza tym głowa mi pęka i nie mam siły na nic.. Mam nadzieję, że to nie jest zapowiedź choroby
-
MILA wrote:Cześc laski
Kamliko nikt bardziej od Madzikovy nie mógł cie opamiętać buahahahaale sie uśmiałam
ha ha ha !! mam nadzieję że poczułaś i już jest OK
starałam sie jak mogłam
hehe ale widzę ze na Ciebie tez mozna liczyć
W ogóle to cześć -
sie ma Madzikovy
Kamila ta baba ma nasrane we łbie !! jak można !!?? ja podejrzewam ze tata nie umie jej dosadnie powiedziec bo nie wypada czy coś, ale może uda ci się ją trafić gdzieś nom pod blokiemwiesz
i powiedzieć jej co o tym myślisz !!
durna baba
Kasieńka no to czekamy na wieści kochana
A ja jutro prenatalne, yupii !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 12:03
Jus1985, Kasieńka:), Ruda27, celia, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Powinnam być na październikowych ale musiałam się tu przywitać :*
tyle tu znajomych 'twarzy' z wieczornicy
Po raz trzeci witam się na ciążowym wątku i mam ogroooomna nadzieje ze w końcu tu zostanę a nie będę się musiała znowu żegnać...Ruda27, celia, Jus1985, Camille87, MILA, Paulia87, mala_mi, Niebieska, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala mi gratulacje
Na pewno będzie dobrze, dbaj o siebie i Maleństwo
Ruda myślę, że to zupełnie normalne. Mój też się spłaszcza, w końcu to jeszcze nie ten etap, by mocno wystawał. Spłaszcza się, ale nie wklęsa jak kiedyśmała_mi, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zanim tu doczytałam zapomniałam już komu co chciałam napisać??!!!
Mila super pamiątka z usg... rewelacyjne nagranie a maluszek kochaniutki...
Jus weź się idiotą nie przejmuj... niektórzy faceci nie czują że będą ojcami dopóki dziecka na ręce nie wezmą... łaski bez ... jeszcze nie wie ile traci... obudzi się później z ręką w nocniku...
Zdjęcie maluszka śliczne
widzę że i nie tylko mi prowadząca nie odpowiada... masakra jakaś...
Ruda mi brzuch też się zmniejsza na leżąco... ale nie zupełnie... najbardziej lubię go dotykać na boku...Jus1985, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPositive tez lubie na boku, duZy wtedy jest haha ale na stojaco tez :p
Madzikovy ja mam zyly ale nie jakos mega, prwnie dlatego ze nie mam duzych piersi :p
Wczoraj cos byly wieksze i moj przed snem trzynal i nie mow sie nacieszyc ze takie duze sa hahah :p biedny juz taki steskniony za mna :pLanusia93 lubi tę wiadomość
-
Positive staram się nie przejmować, ale.... Jakby nie było pierwsza się nie odezwe, ankiete wrzuce mu do skrzynki.
Madzikowy mam grubych kilka żył na piersiach
Ruda pamiętaj żeby za mocno nie ściskał Ci piersi bo oksytocyna może zacząć się wydzielać -
nick nieaktualnyJus on raczej je sobie w rece trzyma, na szczescie nie masuje bo od tego chyba tez moze nie?
Jus to Wy nie jestescie po slubie tak? Kurde faceci potrafia akcje robic, czasami zero zrozumienia z ich strony..
Moj to nie wierzy do konca q te bole porodowe, ze to az tak ze koboeta ciagle krzyczy itd.. To puscilam mu ten filmik
http://dzieci.pl/kat,1033565,opage,3,title,Mezczyzni-tez-chca-rodzic,wid,15654576,wiadomosc.html?smgputicaid=612326
Sie usmialam ;pJus1985, Lanusia93 lubią tę wiadomość