Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJus ja gdzies widzialam taki tekst "kazdy facet ma jadra zeby splodzic dziecko ale nie kazdy ma jaja zeby hyc ojcem" i to ma sens.. mam tylko nadzieje ze mimo waszych zwad bedzie potrafil byc ojcem dla dziecka do powstania ktorego sam sie przyczynil. Wic laski bez..
Tak Mila ja zadzwonie do niej bo ona ponoc z Wloclawka tu mieszkanie wynajmuje i nie bede jej po miescie szukac ale jak nie odpusci to zadzwonie i jej wygarne!
Ja wrocilam od kolezanki teraz ide na cmentarz do mamy.
Milego dnia!!pekinka82, celia, Jus1985, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Ruda nie jesteśmy małżeństwem i teraz nie mieszkamy nawet razem. On nie chciał ślubu bo rozwodnik, mi to obojętne było a teraz to nawet się ciesze. Oczywiście dziecko będzie miało moje nazwisko.
Camille wiem że nie każdy się nadaje ale wydawało mi się inaczej. No cóż teraz to już pocałować w migdał się mogęale nie żałuje, oby tylko dziecko zdrowe się urodziło to jest dla mnie najważniejsze a nie jego fochy.
Już więcej się nie nakręcam bo ciśnienie mi skoczyło 128/83 a jeszcze wczoraj miałam 100/70 więc muszę jakoś wyluzowacCamille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny wróciłam do domku:P Połaziłam sobie po centrum handlowym i kupiłam fajne dzinsy za 59,99 nie ciążowe, a zwykłe biodrówki luźniejsze ah jak to miło czuc LUZ
i do tego dwie bluzeczki z przeceny kurcze zakupy poprawiają nastrój chociaż dzisiaj od rana mam dobry humor:) Zrobiłam sobie jeszcze spacerek, wstąpiłam na cmentarz do Babci i wróciłam do domku i zaraz bede obiadek gotowac bo mój M niedługo z pracy wróci:)
Jus moze on potrzebuje troche czasu i mu przejdzie? Zacznie Cie jeszcze przepraszac zobaczysz. Ale teraz skup sie na MalenstwieJus1985, Lanusia93, MILA lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ruda27 wrote:Jus to kurde szkoda ze on tak.. Ale jak cos sama sobie dasz rade.. Bedziesz miala dzidzie i nic nie bedzie sie liczylo
oprócz mnie oczywiście
Moni&, positive, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
MOni& fajnie ze poprawilas sobie humor zakupami....
jak na razie zadnego tel nie imalam i mam nadzieje ze jutro tez nikt nie zadzwoni
moj starszak prawie konczy ospe i mam cicha nadzieje ze w weekend juz wynurzymy sie z domku bo juz mozna dostac job..la
chyba czuje ruchy dzieciatka takie fajne cos przelewa mi sie w brzuszku i gilgocze....
co do walentynek to my z mezem spedzimy przy pizzy i coli wiem wiem niezdrowo ale od czasu do czasu nie zaszkodzi i przy jakims dobrym filmie...
a wy macie jakies konkretne plany?Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Jus pewnie wszystko sie ulozy...choc ja na mojego faceta nie moge narzekac i wspiera mnie w tych trudnych chwilach i pociesza i nie chce myslec negatywnie poki nie dostaniemy tych wynikow z krwi ktore rozniez biora pod uwage przeziernosc karkowa i na podstawie tych 2 badan oceniaja ryzyko....
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
Oj Kada, Ty niegrzeczna jestes
Twoj Ci nie wystarcza? ja tak patrzylam na tego goscia i mysle "ja pierdziele jaki gogus" dopoki koszulki nie zdjal... woooow, ruzmiencow dostalam
Ninkapa, nie przejmuj sie Kochana, czekaj spokojnie na krew, bedzie wszystko dobrzekolezanka moja miala bardzo wysoki wynik, lekarze zalecali jej usuniecie ciazy (!!!) i co? urodzila zdrowego chlopaka! Dzieciak jest najmadrzejszy z calej rodziny "
Jus, przykro mi z powodu nieodpowiedzialnosci faceta TwojegoZ moim sie sama dzis poklocilam, a on mi w zlosci rzucil ze nic nie robie, tylko z dupskiem leze....
przykro mi sie zrobilo, ze dwie godziny plakalam
mowi ze to w zlosci bylo i nie mysli tak, ale i tak mam wyrzuty sumienia bo na nic sily nie mam
Nikt nie jest idealny, moze Twoj jeszcze sie ocknie i pomysli o tym co najwazniejsze. A ja mysle, ze jestem super kochana kobieta, bo mimo porannje klotni ide "debilowi mojemu" ciacho walentynkowe upiec
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
Na opryszczke w ciazy mozna uzywac Sonol-ostatnio w gazecie przeczytalam. Kosztuje ok 7 zl. Cisza cos dzisiaj
Ja bylam w Tesco i zrobilam pierwsze niesmiale zakupy dla mojego maluszkaKupilam body,smoczek,krem Johnsona i materacyk do kapieli z gabki
A jutro musze isc do mojego gina po zaswiadczenie w ktorym jestem tyg.bo w zakladzie pracy potrzebuja.
Milego wieczorkuLanusia93, Ruda27, Camille87, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Positive tez lubie na boku, duZy wtedy jest haha ale na stojaco tez :p
Madzikovy ja mam zyly ale nie jakos mega, prwnie dlatego ze nie mam duzych piersi :p
Wczoraj cos byly wieksze i moj przed snem trzynal i nie mow sie nacieszyc ze takie duze sa hahah :p biedny juz taki steskniony za mna :p
Skąd ja to znam...Fiu, fiu
Magda2013, super zakupyJa też się niedługo wybiorę. Cudowna sprawa!
ninkapa, nie martw się, to tylko ocena ryzyka
Jus1985, trzymaj się
Ci faceci mnie powalają, nie będę się wypowiadać, bo mi ciśnienie na nich wszystkich skacze...
Dobrej nocki. Będę jutro, jest cuuudownie tak wypoczywaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 19:05
Magda2013, Ruda27, Jus1985 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Witajcie Kochane!
Oryginalna nie będę jak powiem jak każdy-trudno Was nadrobić! !
Ja wróciłam niedawno z pracy-tak mnie krzyż boli, pospałam z mężem i właśnie wstaliśmy.
Zła wróciłam z pracy bo miłe koleżanki dzisiaj-a Ty w ciąży pracujesz?? Do kiedy zamierzasz???
I już koleżanka dzwoniła że ma propozycje poprowadzenia dalej mojej klasy jak pojde ns macierzyński! !! Ludzie!!!
Ech...
Ale od jutra wooolne...
Buziale
Magda2013, Camille87 lubią tę wiadomość