Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lanusia ja cały czas gadam do maluszka nawet córka moja mu opowiada że go tego nauczy że będzie spał u niej he miło mąż też gada bubu patrz jak grają itp a i znowu wczoraj miałam mizianie od środka i dziś też przed chwilą mały daje znak... A imienia nie mam miał być max wcześniej podobało mi się kubuś i kacper ale szwagierka tak swoje bliźniaki nazwała eh więc teraz myślę...
Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
wszystkim sie Kacper podoba, my tez chcemy syneczka nazwac Kacper a jak bedzie coreczka to jeszcze nie mamy imienia ale ja od poczatku ciazy czuje ze to bedzie synus za kilka tyg sie dowiem czy przeczucid mnie nie mylilo:) a ja czasem jak jestem sama to mowie do brzuszka ale tak naprawde to poczuje jak zaczne czuc ruchy juz:)
Lanusia93 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Kochana to masz córkę... Ja będę mieć może ubrania po corci do sprzedania ale jeszcze poczekam bo wychodzi na to że będę mieć syna ale czekam do polowkowego a jutro jadę na bezpłatne badanie usg w 3D/4D więc może też się dowiem
-
tez bym pojechała ale do Gliwic kawałek drogi i nie wiadomo czy sie załapie bo ilosc usg jest ograniczona. usg miałam robione w srode wiec jestem bardziej spokojna o swoje malenstwo:) a 12 kwietnia jest w Tarnowskich Górach wiec moze wtedy sobie skorzystam:PMonis
[/link]
-
Czesc dziewczyny. Ale mnie dzis plecy bola.... Co doimion to mamy tylko dla dziewczynki michalinka a dla chlopca brak mamy juz maksa i jakuba... Dzis czeka mnie kolejny dzien czekania zadzwonia czynie jesli stanie sie cud i nie bedzie zadnego telefonu to. Juz maloprawdopodobne ze zadzwonia choc poki listu nie dostane to caly czas bedzie ta niepewnosc... Gosiaczku super i dobrze ze zmienilas tego lekarza i ze jestes zadowolona...ktora ma dzis prenatarne? Ja czesto mowie do brzuszka i nonstop glaszcze i dotykam taki odruch ...i chyba cos tam czuje ale czekam na wyrazniejsze
Gosiaczek, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
hej wszystkim
ja czekam pod gabinetem na prenatalne. strasznie się stresujemam nadzieję że wszystko będzie ok. No i może się dowiem jaka płeć dziecka. czy wy na prenatalnych już wiedzialyscie?
Aggie, mala_mi, Camille87, pekinka82, Gosiaczek, celia, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda nie swiruj
mni wczoraj zaczela ciagnac macica po poludniu wiec to chyba normalne
Mnie nawet znow cycochy zaczely bolec! A juz tak dluugo nie bolaly;)
My dla dziewczynki wybralismy Aleksandra Joanna co do Kacpra to sie zastanawiam bo widze ze zaczyna byc popularneLanusia93 lubi tę wiadomość
-
mnie raz ciągnie, raz kłuje nieraz jest cały dzien spokój także nie schizujemy kochane:) a moje sutki zrobiły sie wrażliwsze przy dotyku, troche bolą, bez przesady ale czuje:P
A Kacperek fajne imie, a że popularne to znaczy ze fajneLanusia93 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Witam Walentynki
Heh Ruda to normamnie teraz juz raz pobolewa raz nie. No w końcu cały czas bolec nie może nie?
Mi sie podoba dla dziewczynki Zuzannadla chłopca nie wiem.... Kacper jest u mnie tak popularne ze ja swojego syna tak nie nazwę.
MILA powodzeniaMoni&, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Miła powodzenia kochana!!!
My mamy już imiona córka Maja a syn albo Tymon albo Marcel z synem mąż się zastanawia bo to on wybiera Ale jakos mi w środku coś podpowiada że będzie córka....
Mnie też raz ciągnie macica raz nie...
Co do piersi to mnie swedza bardzo razem z skutkami i bolą cały czas od spodu jak mocniej dotknę....Lanusia93 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny