Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieki Kochane jestescie
uspokoilyscie mnie bo myslalam ze tylko ja miewam dni bez ciagniecia macicy
takze dziekuje
U mnie przymrozek dzis! Drzewa oszronione ale ja lubie taka pogode bardziej niz jak jest lekko na plusie i plucha.. oo i sloneczko sie przebija! Cudnie
P.S. zaczelam czuc troche mnie macica znow ciagnie jeahMILA, celia, Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camille ja się też tak martwiłam. Zawsze to się nasila przed wizytą u ginekologa. Bo już miesiąc mija o ostatniej wizyty. I sobie wkręcam.
Ostatnio wkręcałam sobie, że mi brzuch nie rośnie, no to dzidzia...
A wszystko było w porządkuCamille87 lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Ja tez ogladam DDTVN i moja "ulubiona" prowadzaca - Pienkowska rrrr
.
Jus cudna dzidziaa zdjcie wcale nie jest zlej jakosci
kurde coś w tym jest że tej baby nikt nie lubiCamille87, Niebieska, mala_mi, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj maz jak widzi Pienkowska to mowi " wez przelacz ta kur*e"
haha tez ja kocha widze jak wszyscy!
Niebieska masz racje juz bylo wszystko dobrze a im blizej wizyty tym wieksze zmartwienia
Ja sie czasem budze w nocy lezac na plecach i juz sie martwie ze dzidzia niedotlenionaasz kuzwa..
Ciekawe czybtak te matki sie martwia co chleja i papierochy pala w ciazyMagda2013, Niebieska, MILA, Jus1985, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Ja już czuję WIOSNĘ
Jeszcze chwila i porzucimy te okropne kurtki i buty zimoweBędziemy sobie chodzić na spacerki i leżeć w ogródkach. Już nie mogę się doczekać.
Dzień jest coraz dłuższy i wraca chęć o życia( tylko nie do pracy.. haha)
Będziemy sobie nosić luźne sukieneczki a nie te grube swetry i leginsy
Odliczam dni do WIOSNYMagda2013, mala_mi, Camille87, MILA, positive lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Moj maz jak widzi Pienkowska to mowi " wez przelacz ta kur*e"
haha tez ja kocha widze jak wszyscy!
Niebieska masz racje juz bylo wszystko dobrze a im blizej wizyty tym wieksze zmartwienia
Ja sie czasem budze w nocy lezac na plecach i juz sie martwie ze dzidzia niedotlenionaasz kuzwa..
Ciekawe czybtak te matki sie martwia co chleja i papierochy pala w ciazy
ha ha hajak bym słyszała mojego
kurde ale ze w tej TV nikt tego nie wie ze jej nikt ni cierpi
Niebieska miłej pracyja też jestem w robocie więc.....
i odliczam z tobą dni do wiosnyCamille87, Niebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe tez jej nie lubie :p
Camille tez budze sie na plecach.. I od razu przewracam.. Ogolnie coraz bardziej mnie uda bola. Jak leze na jakims boku pozniej ten bok mnie boli:/ ciezko sie wysypiac...
Jus sliczna dzidziaJus1985, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowodzenia Niebieska
i owocnej pracy!
A nawiazujac do tematu por roku to ja sie ciesze ze rodzimy w latomoze bedzie ciezko w te upaly ale przynajniej bedzie okazja brzuszek pokazac
a te ktore rodzily w styczniu/lutym brzuszek nosily pod kurtkami a w lato/jesien jeszcze go nie bylo
celia, Niebieska lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
ja oczywiscie pospałam do 10, zjadłam sniadanie i was nadrobiłam
Tez nie lubie Pienkowskiej
Dziś mam wizytę u gina... całą noc nie spałam z wrażenia... Tak sie stresuje. Mam nadzieję, że wszystko u dzidzi dobrze...
wizyta o 16.45 - ale mi się dłuży. Miłego dnia
MILA, Jus1985 lubią tę wiadomość