Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaraz mnie cholera weźmie. Naprawdę. Muszę coś zrobić w Wordzie 2007. Błagam, pomocy! Chodzi mi o to, że jest tekst w jednej linijce, np. cytryna 1,20 zł/kg. I chcę, żeby cytryna była po lewej stronie całej strony, a cena po prawej (ale żeby nie oddzielać tego spacjami, tylko profesjonalnie jakimś narzędziem Worda, np. linijką). I tak cały tekst, np. niżej mandarynka, a po prawej jej cena. Rozumiecie w czym problem? Jak to zrobić, jest tu może jakiś spec? Już płaczę z bezsilności...Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was w ten sloneczny dzien :*
U mnie wszystko ok,bole przeszly juz wczoraj a dzis spalam az do 6.30 bez zadnego budzenia w nocy i czuje sie wyspana i wypoczeta
Ruda ciesze sie ze Ci przeszlo,ale jak tylko poczujesz sie zle to idz do domu.
Camille a nie balas sie orgazmu?nie wiem..ja mam troche stracha jeszcze, tzn chodzi mi o to ze przez te skurcze macicy moze dojsc do poronienia czy cos w tym stylu. Czy sadzicie ze nie ma takiego ryzyka? sama juz nie wiem.. Fajnie ze Ci sie podobalo
Co do ruchow to ja czuje takie delikatne jakby pukniecia ale tylko wieczorami,nie wiem jednak czy to maluszek czy jelita
Lanusia jasne ze powiedz o tym na wizycie.
Lanusia93, Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda ja nie mam zakazu
wiec nie balam sie ze cos moze sie stac
ja nie plamie, nigdy nie plamilam wiec chyba
nie przeszkadza
gdyby cos bylo nie tak typu bole brzucha czy plamienia na pewno bym uwazala
Wiecie co? Rozmawialam przed chwila z siostra przez tel i poczulam pukniecie w srodku!
Czekam czy sie to powtorzya wlasnie pytalam siostre kiedy czula pierwsze ruchy z pierwszym dzieckiem to mowila ze 18-19tc a ja jutro zaczynam 18 wiec moze sie odzywa juz?
Lanusia93, Magda2013, Ruda27, positive lubią tę wiadomość
-
Camille aha to spoko
ja tez nie plamilam ale mialam zakaz bo mam miesniaki. Juz teraz mozemy
, gin zezwolil ale jakos sie nie przemoglam jeszcze.. moze jakos na dniach sprobujemy
O to maluszek puka Camille:D
A ja sie zastanawiam dlaczego sie liczy tydzien do przodu. Jak ja zaczelam dzis 16tc to jest to 17 tc? nie kumam tego.
pekinka82, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNinkapa super wiesci!!! Ciesze sie ze sie uspokoilas i jest dobrze!
Camille ale Ci fajnie ze pocZulasjaaa tez chceeee!!
Co do wlosow Lenusia nie pomoge, chocia tez mam troche na brzuchu, a ogolnie swoje mam biale :p
Paulia serio duphaston tylko do 15 tyg??!! A ja biore caly czas ;/
Dzisiaj sama odstawilam 1 tabl luteiny, bo wiem ze stopniowo trzeba.. Lekarz ju ostatnio chcial ale plamilam miesiac temu i przedluzyl, ale juz napewno moge powoli odkladac.. A to z duphostanem nie wiedzialam... KurdeCamille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pekinka82, miło czytać
Magda2013, to z pewnością maluszek
Camille87, super, superJa czuję tylko kiedy się dobrze wsłucham, wieczorami
A ile orientacyjnie ma cm Twój maluszek? Mój jest zawsze 4 dni młodszy, więc ma ok. 10 cm. Narysowałam go sobie długopisem na brzuchu, żeby sobie uzmysłowić jakich jest rozmiarów
Ruda27, kochana, ja Duphaston będę brała do końca ciąży, więc chyba nie szkodzi... Chociaż chyba na chłopców może źle działać...
Czuję się wykorzystana i jest mi z tym bardzo źleWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 14:08
pekinka82, Camille87 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm