Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry kochane
Co do takich wozkow ja sie nie wypowiadam, nie znam sie na nich i nie interesuje :p wole nowoczesniejsze style :p
Ale Miriam wozek tej kolezanki jest wyjatkowy, napewno zwraca na siebie uwage na ulicy
Camille to Cie wzielo hehejasne jak mozecie to korzystajcie
Ja juz tych plamien nie mam, nie wiem czy to moge nazwac plamieniami, ale pare takich brazowoych nitek bylo.. Wiec jednak cos tam sie dzialo.. Nie wiem czy to przez zblizajacy sie teoretyczny termin okresu czy cos tam sie dzieje.. W sobote ide do gina to sie dowiem.. Dzisiaj pojde do pracy ale tylko na 4-5 h, mam ich gdzies..
Mialam okropny sen, ze krwawilam i tak okropnie plakalampierwszy raz mialam taki niemily sen z ciaza zwiazany ehhh
oby byl przeciwienstwem tego co sie dzieje w zyciu..
Ciagnie mnie w pachwinie. Pierwszy raz czuje taki bol, jak chodze i sie ruszam ogolnie, nie wiem czy zle spalam czy tam sie to tak rozciaga..
Milego dnia laseczkiale sie rozpisalam heh :p
Camille87 lubi tę wiadomość
-
ja dzisiaj mialam sen o katastrofid samolotu pod moim domem a potem lecialam samolotem i sie tak straszniw balam az sie spocilam w nocy. Ruda a Twoj sen ewidentnie wskazuje na Tsoja sytuacje, cos tam zauwazylas, zaczelas o tym myslec no i mozg sobie to w nocy przypomnial:P
Lanusia93 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Witam Was w 15 tc.. Wstałam. Nawet w dobrym humorze z bólem podbrzusza tzn ciągnięciem. Mam nadzieję że dzisiejszy dzień przyniesie dobre chwile i nic nie będzie bolało.. Całuski dla Was!!!
Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyCzsesc
A ja dzis w nocy ze dwie godzinki przelezalam, wstalam na siku ok 4 inzasnac nie moglam
Ruda, dobrze ze przeszlo takie delikatne niteczki to nic zlego chyba w razie jakbys sie zle czula to spierdzielaj z tej pracy !a wczoraj to nie wiem co mi sie stalo, nic i nic az tu nagle taka chcicw poczulam ze szok! I.to byl moj chyba pierwszy orgazm odkad jestem w ciazy
Niebieska- miesnie Kegla tez juz cwicze
Monis co do snow to juz sie nie wypowiadam bo mam tak popaprane ze szok hehe maz sie ze mnie smieje (wczoraj np snilo mi sie ze mi Gesslerowa buty naprawiala bo byla szewcem)
Quendi ma dzis wizyte wiec powodzeniaRuda27, Lanusia93, Quendi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Witam Was w 15 tc.. Wstałam. Nawet w dobrym humorze z bólem podbrzusza tzn ciągnięciem. Mam nadzieję że dzisiejszy dzień przyniesie dobre chwile i nic nie będzie bolało.. Całuski dla Was!!!
Paula na pewno tak bedzie!! Zycze Ci tegoQuendi lubi tę wiadomość
-
hej babeczki... widzę że ochłonęłyście już trochę...
Mila jestem z tobą ... myślę o was i wpieram całą sobą...
brzuszki macie piękne...
ja dzisiaj w końcu mam wolne... nie wiem w co mam ręce wsadzić by nadrobić robotę w domu... póki co leżę i piszę z wami..
Przykro mi że niektóre z was mają dołki ... myślę że będzie lepiej gdy przyjdzie wiosna i będziemy czuły nasze maluszki...
Miłego dnia ...Ruda27, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
no odkad jestem w ciazy to mam takie porabane sny ze az sama sie dziwie. Ruda jak sie bedziesz zle czuc to uciekaj stamtad a najlepiej bierz znowu l4 czemu sie masz meczyc. Paula to dobrze ze humorek dopisuje, ja tez mam dzis dobry humor sloneczko swieci. moj M ma urlop i robimy remoncik bo sie przeprowadzamy do tesciow niedlugo bo za wynajmowane mieszkanie za duzo placimy a trzeba bedzie na maluszka teraz zaoszczedzic no i na nasz przyszly wyjazd za granice bo przy takich oplatach to nic nie umiemy odlozyc:/ i remontujemy sobie pokoik:D a tesciowa do mnie ze ja bede od gotowania obiadow bo ja sie nie moge przemeczac i doopa moge se tylko popatrzec a lubie cos porobic:) spadam do sklepu po jakies buleczki na sniadanko bo glodna jestem:PMonis
[/link]
-
nick nieaktualnyMońis no to fajnie
remontowanie jest fajne, a radzej meblowanie i dekorowanie juz
Ja napewno pojde wczesniej jak bede sie zle czula, ale te 3 dni chce przebolec bo od czw mam urlop i do pl jedziemy, wiec tez nie chce na l4 wyjezdzac i stresowac sie tym.. Narazie leze i nic nie robie hihi..
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Mi tez w nocy śniły sie jakieś katastrofy i powodzie... masakra ;/
Ahh.. zjadłam śniadanko i ide na budowe bo dzis panowie do instalacji pradu przyszli i musze isc im pokazac gdzie gniazdka, lampy, kinkiety i alarmy... ehh cała noc o tym myślałam, żeby dobrze byłoa pogoda taka piękna, że pójde sobie na spacerek
Miłego dnia dziewczynyLanusia93 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ruda27, wszystko będzie dobrzeSny to tylko sny, ja bardzo zwracam na nie uwagę, myślę o nich, ale nie martwię się kiedy śni mi się coś złego. Chociaż mam prorocze sny niejednokrotnie. Niedawno śniło mi się bardzo silne krwawienie, chyba tu nawet o tym pisałam i kilka dni później dostałam krwotoku. Śniły mi się ruchy dziecka, dzień później poczułam ruchy. Śniły mi się laktatory- mam wyciek z piersi.
I tak w temacie... Dziś obudziłam się z zaschniętą plamą na piersi. Skontaktowałam się z moją mamą i powiedziała, że będąc ze mną w ciąży miała tak od ok. 20 tygodnia, nie mogła tego powstrzymać, później były to już wycieki, ale ona nie nosiła wkładek laktacyjnych. W żadnej innej ciąży tak nie miała. A tą dzisiejszą plamę i potworny ból piersi mam, bo P. wczoraj wzbudził laktację, zachciało mu się spróbować tego płynu i tak usilnie go chciał wyssać...Był zachwycony, ja też, przyznaję, ekstra uczucie, ale mi chce teraz piersi rozerwać... Myślicie, że powinnam kupić wkładki laktacyjne kiedy wrócę na uczelnię? Czy w ciąży może aż tak przecieknąć czy to tylko jednorazowe incydenty?
Camille87, Magda2013 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyLanusia faktycznie prorocze sny masz
jak ja powiedzialam mojemu mezowi ze moze mi leciec siara to sie skrzywil haha watpi zeby chcial probowac
bo slyszal ze mleko jest niedobre wiec sobie wyobraza jakis niestworzony smak hehe
Co do wkladek to mysle ze mozesz zainwestowac to nie jest duzy koszt a przynajmniej bedziesz czuc sie kokfortowo a nie co chwile sprawdzac czy bluzka czystaale ja nie mam pojecia czy to duzo cieknie..
Jejku jak ja sie strasznie mecze w tej ciazybylam na spacerze z psem po powrocie (mieszkam na 1 pietrze) bylam tak zmachana ze nie mialam sily sie rozebrac
tez sie tak meczycie? Czy to moze wina tego ze wyszlam bez sniadania..?
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille po 1 nie powinnas bez sniadania wychodzic!
Ale co do meczenia to ja tez tak mam, moj sie smieje bo ja ciagle sapie nawet robiac obiad :p
Lanusia ja mysle, zebys kupila sobie.. Moze nos w torebce ale nie uzywaj dopoki nie zobaczysz ze cienkie..
Lanusia93, Camille87 lubią tę wiadomość