Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieska, oby wypad z mężem poprawił Ci nastrój :*
Ruda27, ja też średnio rozróżniam. U mnie rozciąganie więzadeł to właśnie takie silne ukłucia w jajnikach i po bokach podbrzusza.
pekinka82, trzymaj się, kochana. Połóż się, odpocznij, dużo pij
Paulia87, myślałam o detektorze, ale zmieniłam zdanie, bo dopiero bym świrowała... Wolę myśleć, że wszystko się dobrze skończy. Odpoczywaj dużo, jedz małe porcje, ale często, nie jedz na leżąco. Na zgagę wypij sobie mleko, będzie to też dobre dla kości Twoich i maluszkaNiebieska, celia, pekinka82 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Lanusia super, że już kolejny objaw widzisz
Pekinka uważaj na siebie i naprawdę dużo pij, bo o odwodnienie łatwo.
Paulia, Niebieska ja Was doskonale rozumiem, niestetyNaczytałam się, że w II tymestrze hormony się stabilizują i osiągamy pełnię szczęścia. A ja takiego doła już dawno nie miałam
Z jednej strony boję się o Maluszka, z drugiej kłócę się z niemałżem o jakieś błahostki, chodzę obrażona ze świadomością, że nie wiem o co mi naprawdę chodzi ... Bez sensu
Lanusia93, Niebieska, Paulia87, Quendi, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
A, był kiedyś poruszany temat wózków. Wybraliśmy ten:
http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-retro-4w1-fotelik-8-gratisow-i3937263106.html
Tam na dole strony są różne kolory, zdecydowałam się na 1. Wpadł mi w oko od razu, kilka razy przez przypadek do niego wracałam i zrozumiałam, że jest dla nas stworzony, niesamowity... Mam nadzieję, że w którymś łódzkim sklepie go znajdę, że nie będzie to jedynie zamawianie przez internet "na oko", bo tego nie chcemy.
CudeńkoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 16:46
celia, Camille87 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyLanusia wozek super
sama chce kupic w stylu retro ale ostatnio dopadly mnie pewne watpliwosci bo te wozki w wiekszosci maja plytkie kosze na dole i w zasadzie przy skrecaniu taki wozek trzeba lekko podniesc (brak skretnych kol) i boje sie ze ewentualne zakupy moga wypasc z koszyka
i tak caly czas mysle.. chyba ze uda sie znalezc taki wozek z glebszym koszem.. ale mi sie zdecydowanie takie wozki w starym stylu bardzo podobaja
Lanusia tak sobie mysle ze Ty mieszkasz w miescie naszego mistrza olimpijskiego hehe
Brodka jest z LowiczaLanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny zauwazylam ciutke podbarwiony sluz.. Takie lekkie jakby grudki ciagnace z domieszka brazowego.. Nie bylo tego duzo, ale juz zaczynam sie martwic zwlaszcza ze te bole podbrzusza mam...
Nie chce panikowac, ale zwariuje kiedys
Poczekam jak bedzie jutro rano, mam isc do pracy ale jak tak bedzie to przeleze caly dzien..
Camille ja nie wciagam, tzn czasami mi sie zdaza nieumyslnie jak leze na boku.. -
Ruda27 wrote:Dziewczyny zauwazylam ciutke podbarwiony sluz.. Takie lekkie jakby grudki ciagnace z domieszka brazowego.. Nie bylo tego duzo, ale juz zaczynam sie martwic zwlaszcza ze te bole podbrzusza mam...
Nie chce panikowac, ale zwariuje kiedys
Poczekam jak bedzie jutro rano, mam isc do pracy ale jak tak bedzie to przeleze caly dzien..
Camille ja nie wciagam, tzn czasami mi sie zdaza nieumyslnie jak leze na boku..
RUDA....POLEŻ I NIE FORSUJ SIĘ. ODPOCZYWAJ... I JESZCZE RAZ ODPOCZYWAJ..
MNIE OD TYCH WYMIOTÓW BOLI PRAWY BOK. NIE MOGE NA NIM LEŻEĆ, KŁUJE... -
nick nieaktualny
-
kurcze czytam Was dziewczeta i chyba jestem szczesliwa ciezarna
Ani glowa nie boli ani brzuch, nie mam plamień (nawet po cytologii), nie mam ciągnięć w brzuchu i kłócia, nie muszę leżeć i mogę spokojnie uprawiać seks- bo nic się po nim nie dzieje.
I trymestr dał mi w kość ale dolegliwościami żołądkowymi i zmęczeniem, niczym poważnym.
Teraz to się tylko martwię hormonami oraz co chwilę pełnym pęcherzemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 19:02
Jus1985, Moni&, Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny