Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda2013, myślę, że ro rozciąganie więzadeł. Ale nie czuję Twojego bólu, więc nie wiem czy jest podobny do mojego. Mnie od wczoraj tak boli przez cały dzisiejszy poranek, czasami naprawdę mocno zakłuje i wtedy schizuję się, że owodnia się oddzieliła do końca. Leżę, biorę no-spę i leżę.
Magda2013 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
Magda2013 wrote:Dziewczyny zastanawiam sie czy nie jechac do szpitala bo od rana bardzo mnie kluje po prawej stronie..jakby jajnik...albo wyrostek. Nie wiem co to
Temp.nie mam ani plamien tez nie. Wzielam nospe ale nie pomoglo. Co byscie zrobily na moim miejscu ?
Tak mnie kluje i przestaje i za chwile znowu.Magda2013 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamille ja chyba nie rozrozniam, tzn klucie czuje ale ciagniecia raczej nie.. Jakas glupia jestem z tym :p
Mnie boli co jakis czas, watpie ze to kolka bo np jak lezalam i sie smialam to czulam.. Teraz juz nie
Niebieska to dobrze, humorek sie poprawi i mily wieczor bedzie
My wlasnie robimy pizze a pozniej na maly spacerek pojdziemyNiebieska, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPekinka wspolczuje
A ta cola Ci pomaga? Bo moja kolezanka kiedys tez pila cole na grype zoladkowa a widzialam w tv wypowied lekarza ktory mowil ze to mit bo cola jest gazowana ma duzo cukru i ogolnie podraznia zoladek zamiast go leczyc..
Ja w grudniu tez chorowalam ale bralam smecte, uzupelnialam elektrolity (w saszetce) jadlam chrupki kukurydziane pilam miete i jakos przeszloaha i duuuuzo wody Kochana zebys sie nie odwodnila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 14:00
pekinka82, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
KAMILKO... COLA PODGRZANA I WYGAZOWANA
TAKA MAM PIĆ ...CHOCIAŻ ULEGŁAM POKUSIE I WYPIŁAM PÓŁ SZKLANKI GAZOWANEJ I SCHŁODZONEJ.... JAK MI SIĘ ODBIŁOOOOO TO JAK SHREKOWI W BAJCE
ELEKTROLITY MAM, MUSZE ZARAZ ROZPUŚCIĆ I WYPIĆ... LEDWO ŻYJĘ...
PIJĘ SOKI -MULTIWITAMINOWE.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 14:04
Camille87, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPekinka ja nie wiem czy soki sa dobre, jak Camilla mowil to woda niegazowana. Albo herbata i tyci cukru..
Ja jadlam takie suchary albo tez biszkopty.. Oby ktos Ci po ta smecte polecial, naprawde pomaga zwlaszcza na biegunke..pekinka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biegunka jest dość groźna w ciąży Pekinka tylko nie przyj bo nie wolno!! Bardzo Ci współczuję!!!
Ja myślałam że jak wejdę w II trymestr będzie lepiej a jest gorzej tzn boję się o maleństwo czy wszystko ok z nimczuje strach za głową jakoś nie umiem tego wytłumaczyć.... Bóle brzucha mam codziennie aż wchodzą na pachwinywiem że to rozciąganie śpię jak głupia gorzej niż w I trymestrze po 18h dziennie mam zgagi takie ze aż nie raz płacze z bólu żołądka i przełyku... Jestem smutna przerażona i nie umiem udać sobie rady sama ze sobą... Nie wierzę co się ze mna dzieje.. Jestem niemiła i warcze na mojego M.....[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj Paula nie wiem jak pocieszyc i co powiedziec, chyba nic nie pomoze..
Obawy i strach sa normalne, zwlaszcza po zlych przejsciach..
Pamietaj, ze nam mozesz sie zawsze wygadac, wyzalic.. Ja tez mam czasami stracha.. Zwlaszcza jak boli mnie brzuch i od razu glupie mysliale musimy wierzyc, ze jest dobrze.. Nic innego nam nie pozostaje niestety..
Paula a moze kup sobie ten detektor tetna plodu? Jak Ty tak ciagle sie stersujesz, moze Ci to pomoze.. Chociaz slyszalam, ze czasami nie slychac tetna mimo ze jest wszystko dobrze to zebys tez nie panikowala..
Sciskam Cie mocno kochana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 14:48
Paulia87 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny ale muszę to przejść bo zwariuję... Nie czuję się dobrze we wtorek mam lekarza powiem jej o tym wszystkim ciekawe co powie....
Co do detektora to nie kupię go będę bardziej panikować jak nic nie usłyszę[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Przybiegłam Wam się pochwalić!
Siara mi z piersi wyciekła. Z jednej piersi, oczywiścieMam na sobie niebieską tunikę i zobaczyłam jakąś zaschniętą plamkę na niej, a nie miałam się czym upaprać- po domu chodzę bez stanika, dla jasności. Biorę ją do góry, ściskam pierś, a tam wypływa płyn
Boję się naciskać dalej, były to dwie kropelki. Raczej taka bezbarwna substancja, spodziewałam się białego mleczkaNiby nie boli, ale chyba nie wolno wyciskać?
Ruda27, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm