Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieska mi brzuch idzie podobnoe jak u Ciebie a chcialabym zeby szedl fajnie od dolu. pozniej wstawie fotke. tez mi sie wydaje jakby w ogole nie rosl:/ i w sumie to tez nikt nie zauwaza ze jestem w ciazy, moze ci co wiedza tocos tam widza, lekie uwypuklenie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 09:21
Niebieska lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyNiebieska wrote:Moja babcia zawsze mówiła, że mam kaczy kuperek
Nie martw się Ruda, za jakiś czas będzie gładziutki jak balonikA tym bardziej, jak masz go wyżej.. na pewno będzie ładniutki i okrąglutki hehe
No mam nadzieje :p daje mu czas do 20 tyg :p narazie to on wyglada jak wzdety balon a nie ciazowy :pNiebieska, Camille87, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Niebieska Tobie sie powoli zaokraglaale pupcia jaka ponetna
Ja tez wam dzis wstawie foto mi coraz bardziej wybija brzuszek
Tylko cos nie czuje tej dzidzi w brzuszku jeszcze..
Wizyta we wtorek - coraz blizej a ja mam stresa
Milej niedzieli!Niebieska, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulala Niebieska!!!! Masz świetny tyłek
a brzuszek rzeczywiście już widać, wiec przygotuj się, że z dnia na dzień będzie coraz większy
U mnie na razie sam tłuszcz widzę...
Po dwóch dniach męczarni dziś obudziłam się bez bólu głowy. Uffff jak dobrze... Dziś w końcu farbuję odrosty bo czekałam na ten drugi trymestr i wyglądam jak pół d***y zza krzakaCamille87, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem wam szczerze ze nawet ciazowe spodnie mnie cisna tam na dole gdzie jeszcze jest jeans
Jak siedze to musze je opuszczac troche hehe
Ale widze z dnia na dzien ze coraz wiekszy jest
Kada ale Ciebie chyba poki co nikt nie przegoni
Sylka ja tez sie musze wybrac do fryzjera ale troche przyciac te wlosyLanusia93 lubi tę wiadomość
-
A co to za dramaty? Poczytałam Was od rana i nawet nie chciało mi się tu zaglądać, taka nieprzyjazna atmosfera
Madzikovy, trzymaj się cieplutko
MILA, skarbie... Nie ma takich słów, które wyrażą jak mi smutnoOczywiście nic nie jest przesądzone i wierzę całym serduszkiem, że wszystko będzie dobrze, że to absolutnie nic złego nie oznacza, że kość lada chwila się pojawi. Ale takie pisanie w niczym Ci teraz nie pomoże. Nie wiem co przeżywasz i nie będę nawet zgadywać. Uważam, że Twoja decyzja jest dobra- dotycząca amniopunkcji, jeśli faktycznie chcesz wiedzieć. Ja też bym wolała... Chociaż nie ma 100% pewności, zdarzają się pomyłki i nieraz o takiej sytuacji czytałam. Chcę tylko, żebyś wiedziała, że jestem z Tobą, popieram każdą Twoją decyzję. I rozumiem Twój strach- ja przy każdym nieostrożnym ruchu mogę stracić dziecko, wszystko może mi się odkleić. Każdy ból sprawia, że łzy mi mimowolnie płyną, bardzo chcę dotrwać do 30 tygodnia, a najlepiej, żeby wszystko się ładnie zagoiło i zrosło... Nie wiem czym sobie na to zasłużyłam. Ale musimy wierzyć, że wszystko będzie dobrze, że dotrwamy do lipca/sierpnia i nasze dzieciaczki będą zdrowe. Przytulam Cię mocno
Camille87, celia, positive lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
dziewczyny wlasnie zdalam sobie sprawy ze mam juz wszytsko no oprocz higenicznych rzeczy dla dziecka mam wozek lozeczko ubranka itp itd... teraz to tylko spokojne czekanie na sierpien
celia lubi tę wiadomość
-
Quendi, spełnienia marzeń
Trochę spóźniona jestem
Kciuki za jutrzejsze badanie zaciśnięte.
amela, ja też bardzo szybko się wzruszam. Płaczę bez powodu. A łudziłam się, że po 12 tygodniu minie.
celia, ale fajna sytuacja na poczcieCieszę się, że w lato będziemy chodziły z brzuszkami- będziemy traktowane ulgowo, wtedy nie będzie mowy o pomyłce
pekinka82, słońce, ja też nie potrafię się bronić, wpadam w przygnębienie i płacz bardzo szybko, łatwo mnie teraz zranić.
Niebieska, jeśli zrezygnowałaś z tego zadania to znaczy, że nie czułaś się na siłach. Lepiej tak postąpić niż stresować się, męczyć, zamartwiać. Wykażesz się w kwestii łazienki
Brzuszka nie mogę wrzucić, bo kiedy podłączam telefon do laptopa wyskakuje mi jakiś błąd, że telefon ma wirusa, nie da się otworzyć folderu z muzyką i zdjęciamiMoże wieczorem spróbuję z drugim laptopem przez bluetooth.
Sny też mam dziwne... Wczoraj oglądałam laktatory na allegro i całą noc śniło mi się, że odciągam pokarmNawet czułam jak mnie delikatnie pobolewało.
Ale nudy... Leżę tylko i oglądam filmy. Śniadania jeszcze nie jadłam, a ssie mnie potwornie w żołądku, P. spaceruje sobie z telefonem przy uchu od dobrej godziny i chyba zapomniał, że sama sobie nie zrobięNiebieska, celia, Camille87, Quendi, positive lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Dziewczyny dziś wychodzę....zagmatwane to wszystko... Najpierw podejrzewali kolke nerkowa, potem kamień w przewodzie moczowym a teraz dalej kolke... I twierdza ze z kolka mogę tu wracać jeszcze 3-5 razy w ciagu ciazy ... Lipa. Potem was nadrobie jak wrócę do domu.
-
Lanusia93 wrote:Madzikovy, dobrze, że już Cię wypuszczają. Szpitale to męczarnia. Ciekawe jak można Ci pomóc z tą kolką... Doradzili coś?
-
Dziś chyba pozytywniejsze fluidy
Madzikovy trzymaj się dzielnie, ale dobrze, że już wracasz do domu
Miluś i Ninkapa myślę o Was i wspieram absolutnie we wszystkim. Będę się modliła o Wasze dzieciątka, bo w sumie nic innego zrobić nie mogę...
Ja mam kolejny dzień jakiegoś przygnębienia. Sama nie wiem skąd ono się bierze, pewnie hormonyChyba wyprowadzę maleństwo na spacer, może jak się dotlenię, to znikną te myślowe chmury
-
Dziewczyny zastanawiam sie czy nie jechac do szpitala bo od rana bardzo mnie kluje po prawej stronie..jakby jajnik...albo wyrostek. Nie wiem co to
Temp.nie mam ani plamien tez nie. Wzielam nospe ale nie pomoglo. Co byscie zrobily na moim miejscu ?
Tak mnie kluje i przestaje i za chwile znowu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 12:35
Madzikovy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny