Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula z dzieciatkiem na pewno wszystko dobrze ale nie o to chodzi, wiem jak to jest gdy cos zaburza nasz spokoj i glupie mysli przychodza do glowy
dlatego jesli nie uda Ci sie na nfz to naprawde zaxzwon prywatnie do jakiegos gina - za to biora kase zeby przyjac pacjentke dzis, jutro - kiedy jest taka potrzeba
-
nick nieaktualnyCo do brzuszka to na prawde nie masz sie co przejmowac, kazdy jest inny bo zalezy od budowy cial
mi sie wydaje ze narzady poszly juz do gory dlatego tak wysoko zaczyna sie brzuszek
jest piekny przede wszystkim dlatego ze mieszka w nim dzidzius
Paulia87, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
Hej ja bylam dzis u gina,na nfz jednak bo nic nie placilam. Ale usg mi nie robil,zbadal tylko na fotelu ponaciskal mi brzuch w kilku miejscach i stwierdzil ze wszystko ok. Teraz ide 6 marca juz na polowkowe. Cale dlugie 2 tyg musze czekac.
Paula napewno jest wszystko w porzadku,jak chcesz to faktycznie mozesz isc prywatnie na samo usg,u mnie kosztuje 80 zl. Pewnie przyjmnie Cie od razu. Fajne to lozeczko.
Ja nawet ostatnio wzielam stetoskop i nadsluchiwalam czy serduszka nie slychac ale nic nie bylo slychac.Ciagle klade reke na brzuchu i wczuwam sie czy czuc jakies ruchy. Moj maz tez przyklada ucho i sluchaChyba jeszcze za wczesnie na to.
A co do imion to dla chlopca mamy Mateusz a dla dziewczynki jest problem. Jeszcze sie nie zdecydowalismy.
Camille,sama chcialam dac Patryk albo Bartek bo bardzo mi sie podobaja ale moj sie uparl przy Mateuszu to ewentualnie na drugie bym tak dala. A Konrad moj maz wzial na bierzmowaniu,mi osobiscie sie nie za bardzo podoba. Ale to Wasz wyborDla chlopca podoba mi sie jeszcze Tomasz,Dawid,Łukasz..takie popularne.I takie tez chcemy dac naszej dzidzi.
-
Paulia ja tez codzienie ogladam swoj brzuch i wydaje mi sie jakby w ogole nie rosl, ale jak uslyszalan ostatnio od meza i tesciowej ze mi urosl to sie tak ucieszylam:P my tego tak nie zauwazamy ale inni tak. ja sobie bede co rowne 2 tyg zdjecie robic to wtedy jakas roznice widac. idz do gin prywatnie tak jak dziewczyny radza jak zaplacisz to musi Cie przyjac i zrobic usg a bedziesz spokojniejsza:)
ostatnio gadalam ze znajoma i sie mnie pytala czy mialam juz usg a ja mowie ze juz 3 mialam a ona ze jak byla w ciazy to w ciagu calej ciazy miala 3 usg no ja bym chyba zwariowalaMonis
[/link]
-
Chyba nie tylko Ty Paula masz nostalgiczny humorek. Po fajnym poranku zaczęło sie to samo....ból... Szlag mnie trafia... Nie wiem czy moje dziecko tez odczuwa ten ból...czy mu sie nic nie dzieje przez to wszystko... I zaczynam sie cholernie martwić... Bo nigdy bym sobie nie darowala... Poza tym tez nie czuje ruchów, zchiza ma maxa... Im bliżej wizyty tym gorzej.
-
Dziewczyny zadzwonili ze mam przyjść na NFZ na to usg przed chwilą weszłam do domu...Mała bo widać wargi sromowe hihi tak mi lekarka mówiła że MAJKA BĘDZIE CÓRKA ruszała się jak opętana co do długości to już nam nie będą dzieciaków mierzyć całych tylko częściowo wszystko mam w normie jak ją podglądałyśmy na usg to się uśmiechała do mnie machała rączkami tzn waliła mi normalnie w brzuch tylko ja nic nie czułam haha JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA:).....
Zobaczyć dziecko to tak uspokaja matkę ja już jestem spokojna... A i FHR 140:)pekinka82, Camille87, kada24, Aggie, Macca, Ruda27, Niebieska, positive, Magda2013, Jus1985, celia lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
To ja juz po wizycie
Ale mialam radoche
Widzialam Maluszka, raczki, nozie, glowke, bijace serduszko
mialo czkawke, myslalam ze spadne z fotela
Dzieciatko troszke mlodsze jest, bo ma 13t 6d ale nie jest to znaczaca roznica, termin na 22/08. Acha i ma ciut ponad 8 cm. Zdjecie wstawie za jakies pol godzinki, filmiku niestety nie wolno nam bylo nakrecic:( ale ta radocha jak zobaczylam malenswo, bezcenna
A i mimo soku pomaranczowego raczej spalo sobie (mozna spac przy czkawce?)
pekinka82, Macca, Camille87, Niebieska, Magda2013, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje Wam dziewczynki.... Cieszę sie ze chociaż by jesteście spokojne.
Tak sie boje....... Poniedziałek urolog... Boje sie...ze stanie sie cos a ja nawet nie będę wiedzieć.... Przez te cholernie gowno!!!!!
Camille no w sumie nic ńie powiedzieli tylko ze powinnam pić i może go wydale, ale nikt tez na sto procent nie powiedział ze go mam. Dlatego może ten urolog cos a jak nie to we wtorek tak przycisne mojego gina ze spadnie z fotela....