Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aggie wrote:Paula prosze wrozyc mi dziewczynke
Kada, wszyscy z mojego srodowiska mi mowia ze dziewoja bedziechcialabym bardzo, ale jak bedzie chlopak tez bede szczesliwa
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
kada24 wrote:No boli mąż podejrzewa że to kamień często spotykany u kobiet w ciąży eh jak się mocniej rozwinie to napewno pojadę na izbę ale jak narazie to czekam a na rwe jest dobra piłka do ćwiczeń polozna tak gadała na spotkaniu oprzeć się na piłce piersiami i rękami i kolana na ziemi nogi rozszerzyć i się odprężyc niech ciężar brzucha i bioder opada paula polecam ! Dziewczyna na tych spotkaniach z rwa ćwiczyła i lepiej się czuła
-
Wstawiłam zdjęcie brzucha...z oporem ale jest
Gratuluję dziewczyny Maleństw!
Ja mialam usg 17.02. Następne nie wiem kiedy...pewnie pójdę wcześniej prywatnie.
Martwie się wymiarami mojego Skarba...cały czas o tydzień a teraz bawet 10 dni mniejsze...Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie tak w zasadzie to patrzac na zdjecie nie widac siusiaka a pewnie by tam cos juz dyndalo
wiec szanse na dziewczynke ja rowniez widze
mi wszyscy wrozyli dziewczynke, jedynie siostra i tata mowili ze chlopak i tylko oni we dwojke mieli racje
Mi samej ciezko bylo rozpoznac co moge miec w brzuszku zero przeczuc ale oo cichu mialam nadzieje na chlopcaAggie lubi tę wiadomość
-
Kamilka i wymarzylas tego chłopca sobie....
Ja nie mam termoforu ani poduszki elektryczne j mąż posmarowal końska maścią rozgrzala mi ta kość ogonowa jak ta lala ale w nd będę u teściowej to poduszkę elektryczną wezmę...Camille87 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyNajlepsze jest to ze zanim pznalismy plec, mezowi sie snil synek wlasnie o imieniu Konrad na ktore sie zdecydowalismy
obydwoje sobie go wymarzylismy
Paulinko termofor kosztuje max 15-20zl myske ze warto zainwestowac ja w biedronce kuoilam w ubranku krowkiprzydaje sie czesto ale jak masz mozliwosc pozyczenia poduszki to tez ok, najwazniejsze aby ogrzac!
A moj synus caly wczorajszy dzien i dzis sie nie odzywal ale teraz pare razy puknal, moj maz mowi ze mi zazdrosci tego heheWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 23:22
-
Paula swietne wiadomosci. Mowilam ze jest oki
Ciesze sie razem z Toba.
Aggie zajeb.. fotka. Wszystko wyraznie widac..nozki,raczki,nosek, usta. Tam maja chyba lepszy sprzet niz u nas
Co do rozpoznawania plci to ja sie zbytnio na tym nie znam,tym bardziej jak jest fotka. Jak by sie jeszcze ruszal to moze.. ale tak to nie
Karmelka fajnie ze z Twoim maluszkiem wszystko ok
A ja dzisiaj znowu poczulam cos w brzuchu jakby mi malutkie babelki pekaly. W tym samym miejscu z 5 razy. Sama nie wiem naprawde.. Czy to dzidzius pukal, bo potem nic juz takiego sie nie wydarzylo
Camille a Lanusia pisala do Ciebie ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camille dzieki, za wiare ze to coreczka
u mnie tylko siostra (po zlosci
) i kolezanka z pracy wroza chlopca. Ja mam przeczucie ze bedzie dziewczynka, ale co wyjdzie, to sie okaze za 6tyg
Fajnie, ze Twoj synek juz taki silny
A ja dalej sie strasznie ciesze z tego mojego usg, jak pisalam, w zyciu nie bylam tak szczesliwai dzis do pracy
koniec labow