Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula super wiaodmosc!! Teraz mozesz byc spokojna
i zasnac z usmiechem na ustach
Ja bylam u dentysty, czuje ciagle zeba.. Pewnie nie ominie mnie wziecie apapu..
Jutro znowu wizyta.. A w sb u gina jupi
Milego wieczorku mamuskikarm3lka, Paulia87, Madzikovy lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Trochę mnie tu nie było, ale jestem na urlopie i jakoś dziwnie nie mam na nic czasu
ale postaram się poprawić
Jesteśmy po prenatalnych- wszystko w porządku, maluszek ma 55 mmBył ze mną M. i wszystko oglądał na bierząco
Widać było nawet pojedyncze paluszki u rąk i nóżek
ehh piękny widok
Teraz wizytę mam za 2 tyg. może dowiem się czy to Królewna zamieszkuje mój brzuszek czy jednak Królewicz
Paula gratuluję córci!
pekinka82, Ruda27, Camille87, Paulia87, Madzikovy, Niebieska lubią tę wiadomość
-
Kada, tutaj dla nich za wczesnie na podgladanie plci
w 20 tyg sie dowiem pewnie, juz mam umowione spotkanie na 3/04 troche daleko ale co zrobic, tyle wytrzymalam to dalej wytrzymam
probuje zrzucic zdjecie ale moj skaner sie na mnie focha chyba bo nie chce ladnie wspolpracowac
Madzikovy, na prawde serdecznie Ci wspolczujePaulia87, Madzikovy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aggie gratulacje i masz wizytę w moje urodziny wiec wróżę Ci chłopaka hihi.... Humor się polepszyl tylko ból pleców wrócił i ta ginka podejrzewa ze to rwa kulszowa ciążowa
a boli k....a bardzo mocno!!!!!
Aggie lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kada Ciebie tez nerka boli... Ehh masakra
Camille, nie wiem co ten urolog mi powie.., USG jest dozwolone w ciazy wiec byc może je zrobi... Nie wiem, już mnie z tego wszystkiego głowa zaczęła boleć...tak sie boje o moje MaleństwoCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzikovy wrote:Kada Ciebie tez nerka boli... Ehh masakra
Camille, nie wiem co ten urolog mi powie.., USG jest dozwolone w ciazy wiec byc może je zrobi... Nie wiem, już mnie z tego wszystkiego głowa zaczęła boleć...tak sie boje o moje Maleństwo
Na pewno się wszystko wyjaśni-nie stresuj się :*
Paulia dziewczyny dobrze radzą- dogrzej plecy albo termoforem albo poduszką elektryczną. :*
-
nick nieaktualny
-
No boli mąż podejrzewa że to kamień często spotykany u kobiet w ciąży eh jak się mocniej rozwinie to napewno pojadę na izbę ale jak narazie to czekam a na rwe jest dobra piłka do ćwiczeń polozna tak gadała na spotkaniu oprzeć się na piłce piersiami i rękami i kolana na ziemi nogi rozszerzyć i się odprężyc niech ciężar brzucha i bioder opada paula polecam ! Dziewczyna na tych spotkaniach z rwa ćwiczyła i lepiej się czuła
-
nick nieaktualny
-
Aggie jakie slodkie maleństwo
Paula cieszę się ze wszystko u Ciebie dobrze:-)
Ja mam USG dopiero 17 marca, 7 marca lekarz pewnie podejrzy mala, ale to i tak jeszcze tyle czasu...
Ja dziś czuje się kiepsko, rano bolala mnie głowa, i ogólnie jakoś nie mam siły na nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 20:58
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny