Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Macca Tobie tez zazdroszcze moja kolezanka dwa razy rodzila w Niemczech i byla zachwycona sluzba zdrowia opieka itp..
Camille87, fajnie to słyszeć, bo ja jeszcze mam bardzo nikłe doświadczenie jesli chodzi o Niemcy (mieszkam tam od niedawna). Muszę jeszcze znaleźć sobie jakiegoś ginekologa tam; nie spodziewakam się, że tak szybko po przeprowadzce bedzie mi on potrzebny . A tu taka miła niespodzianka!
W jakim mieście rodziła Twoja koleżanka? Ja mieszkam we Frankfurcie nad Menem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 13:07
-
nick nieaktualnyLillenka super ze wszystko w porzadku i zw serduszko bije!!!
Macca to nie moja siostra a kolezanka nie wiem dokladnie gdzie rodzila ale mieszkala w Karlsruhe..
Co do ceny wizyty ja plaxe 100zl badanie z usg. Z ego co wiem to moj gin od swocih stalych ciazowych pacjentek bierze potem tylko 50 zl ale nie wiem czy cos sie nie zmienilo tak czy siak jak jestem zadowolona wiem ze o kazdej porze moge do niego zadzwonic i pomoze mi w kazdym problemie do tego jest przystojny wiec chetnie sie chodzi hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 13:11
nezumi lubi tę wiadomość
-
Macca wrote:Camille87, fajnie to słyszeć, bo ja jeszcze mam bardzo nikłe doświadczenie jesli chodzi o Niemcy (mieszkam tam od niedawna). Muszę jeszcze znaleźć sobie jakiegoś ginekologa tam; nie spodziewakam się, że tak szybko po przeprowadzce bedzie mi on potrzebny . A tu taka miła niespodzianka!
W jakim mieście rodziła Twoja koleżanka? Ja mieszkam we Frankfurcie nad Menem.
Obejrzyj sobie ten filmik -> http://www.youtube.com/watch?v=60tu0aCdpbcMacca lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Celia jaka masz dawke? I codziennie masz brac? Ja mam 23.12 wizyte u endokrynologa..
U mnie tez cos sie ciagle dzieje.. Teraz sie poplakalam z zalu i zlosci.. Mam dosc ciagle cos
Ja mam ten euthyrox 25 raz dziennie jedna tabletka. Próbuję myśleć pozytywnie, ale boję się strasznie
-
nick nieaktualnycelia wrote:Ja mam ten euthyrox 25 raz dziennie jedna tabletka. Próbuję myśleć pozytywnie, ale boję się strasznie
Widzisz a mi kazala tylko 3 razy w tyg biore co 2 dzien... W sobote za tydzienz nowu zrobie badania bo 23.12 wizyta u endo.. Tez sie boje, zwlascza ze ciagle cos innego mi sie pojawia i glupieje juz -
nick nieaktualny
-
MMA wrote:jutro mój 41 dc a 23 od owulacji, ależ bym chciała usłyszeć jakieś piękne wieści ale nie ma się co łudzić na serduszko nie dziewczyny?
Powiem Ci ze ja bylam na usg w poniedz. Byl to moj 43dc a 28 dpo wg Ovu i widzialam juz moja 2mm fasolke i bijace serduszko. Nie udalo sie okreslic uderzen na minute,bo gin powiedz.ze widocznie dopiero co zaczelo bic i nawet w niedziele nie bylo by jeszcze nic widac. Ale sie ciesze ze moja dzidzia ma sie dobrze
Pozdrawiam !Ruda27, kfeva, Camille87, Niebieska, nezumi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lillenka wrote:ja zawsze sprawdzam lekarzy w znanylekarz.pl, warto posprawdzać opinie innych
Ja też sprawdzam opinie na znanylekarz.pl, ale podchodzę do nich z pewnym dystansem. Nie ufam szczególnie lekarzom, którzy mają wyjątkowo dużo pozytywnych opinii, raz się na takim "przejechałam" i mam teraz wizję, że oni sami sobie te opinie wystawiają, bo nie wierzę, żeby aż tylu ludziom chciało się piać peany na ich cześć