Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Właśnie wróciłam z pierwszej wizyty u mojej nowej ginki Założyli mi kartę ciąży, mimo, że to 6 tydzień dopiero. Ginka jest młoda, miła i zrobiła na mnie świetne wrażenie. Miałam pierwsze USG i bije już serduszko. Uff
Wg OM to 6 tydz i 1 dzień, a wg USG to 5 tydz i 5 dni (pokrywa się to z moimi obliczeniami i Ovu).
Dostałam receptę na lutkę (niestety 100% więc trzeba będzie przejść się do przychodni żeby przepisali) i kolejna wizyta 9 styczniaRuda27, kada24, nadulek, nezumi, celia, kfeva, Macca, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLilienka super ciesze sie ze wszystko dobrze
Cleo gratuluje i witamy
Kochane mam znowu problem.. Chyba mam ranki przy wejsciu do pochwy, plamki krwi i czuje jak dotykam.. Co na to moge stosowac? Miala ktoras tak? Ja to sie wykoncze do tego mysle, ze znowu mam troche zabrudzony sluz.. Pomijajac luteine ktora biore, wydzieline mam zolta i wypatruje innych bezowych kolorow juz ehh powiem wam szczerze ze sie wykoncze.. -
_Cleo_ wrote:chyba juz sie moge do was zapisac :)choc dalej sie boje I nie wierze
_Cleo_ lubi tę wiadomość
-
Lillenka wrote:Właśnie wróciłam z pierwszej wizyty u mojej nowej ginki Założyli mi kartę ciąży, mimo, że to 6 tydzień dopiero. Ginka jest młoda, miła i zrobiła na mnie świetne wrażenie. Miałam pierwsze USG i bije już serduszko. Uff
Wg OM to 6 tydz i 1 dzień, a wg USG to 5 tydz i 5 dni (pokrywa się to z moimi obliczeniami i Ovu).
Dostałam receptę na lutkę (niestety 100% więc trzeba będzie przejść się do przychodni żeby przepisali) i kolejna wizyta 9 stycznia -
Ruda ja też tak miałam , takie ranki jak rozcięte przy wejściu do pochwy i strasznie piekło prz sikaniu a o seksie mowy nie bylo ja dostslam masc pimafucort chyba ale w ciazy nie bylam wiec nie wiem jak to jest w ciazy czy mozna ale chyba tak, na pewno ginka Ci cos przepisze i szybko znikna ranki
-
nick nieaktualnyMma dziekuje to musze czekac jeszcze tydzien,, mam nadzieje ze to nic powaznego, mam to od dluzsego czasu i nzaden lekarz tego nie widzial, a ja zapimnialam powiedziec bo nie codziennie to czulam.. Teraz bardziej, bo codziennie aplikuje sobie te globulki, wiec pewnie sie to powiekszylo..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MMA wrote:kfeva napisala ze ma pecherzyk 3mm i jej nie straszyl a ja mam 7mm i mi powiedziala ze nic dobrego nie widzi! alez mi brzeczą te jej słowa bezpodstawne! wrrr lekarze...
Mój ginekolog powiedział, że te 3 mm to jest wielkość zgadzająca się z wiekiem ciąży
Nie rozumiem, czemu Twój gin tak Cię nastraszył
Dziewczyny, chodzące do ginekologa prywatnie. Ile płacicie za wizytę? -
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Ja myslalam ze od podcierania, czasami tak robilam ze doszukiwalam sie plamien itd i moze zabardzo podraznialam.. Albo te witamy nie wiem. Ale powiem Ci ze wysiadam psychicznie czasami.l ciagle cos sie dzieje, ciagle zamartwianie
Rozumiem Cię, mi nagle TSH skoczyło do 3,51 choć 4 miesiące temu było 1,02 Dziś mi przepisał euthyrox, ale oczywiście martwię się strasznie, bo ciągle coś się dzieje
-
ja też średnio 100 zł za wizytę plus badania oplacic musze sobie prywatnie wiec w pierwszej ciazy nie liczylam ale pewnie duzo tez bym chodzila na nfz jakby bylo do kogo tu u mnie a tu strach nogi rozłożyć przed niektórymu niedelikatnymi facetami, kiedyś do mężczyzny chodziłam jak byłam nastolatką, teraz już długo czas do kobiety i przez to znów bym się bała i wstydziła mężczyzny ginekologa ;/