Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Właśnie wróciłam z pierwszej wizyty u mojej nowej ginki
Założyli mi kartę ciąży, mimo, że to 6 tydzień dopiero. Ginka jest młoda, miła i zrobiła na mnie świetne wrażenie. Miałam pierwsze USG i bije już serduszko. Uff
Wg OM to 6 tydz i 1 dzień, a wg USG to 5 tydz i 5 dni (pokrywa się to z moimi obliczeniami i Ovu).
Dostałam receptę na lutkę (niestety 100% więc trzeba będzie przejść się do przychodni żeby przepisali) i kolejna wizyta 9 styczniaRuda27, kada24, nadulek, nezumi, celia, kfeva, Macca, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLilienka super
ciesze sie ze wszystko dobrze
Cleo gratuluje i witamy
Kochane mam znowu problem.. Chyba mam ranki przy wejsciu do pochwy, plamki krwi i czuje jak dotykam.. Co na to moge stosowac? Miala ktoras tak? Ja to sie wykonczedo tego mysle, ze znowu mam troche zabrudzony sluz.. Pomijajac luteine ktora biore, wydzieline mam zolta i wypatruje innych bezowych kolorow juz
ehh powiem wam szczerze ze sie wykoncze..
-
_Cleo_ wrote:chyba juz sie moge do was zapisac :)choc dalej sie boje I nie wierze
_Cleo_ lubi tę wiadomość
-
Lillenka wrote:Właśnie wróciłam z pierwszej wizyty u mojej nowej ginki
Założyli mi kartę ciąży, mimo, że to 6 tydzień dopiero. Ginka jest młoda, miła i zrobiła na mnie świetne wrażenie. Miałam pierwsze USG i bije już serduszko. Uff
Wg OM to 6 tydz i 1 dzień, a wg USG to 5 tydz i 5 dni (pokrywa się to z moimi obliczeniami i Ovu).
Dostałam receptę na lutkę (niestety 100% więc trzeba będzie przejść się do przychodni żeby przepisali) i kolejna wizyta 9 stycznia -
Ruda ja też tak miałam , takie ranki jak rozcięte przy wejściu do pochwy i strasznie piekło prz sikaniu a o seksie mowy nie bylo
ja dostslam masc pimafucort chyba ale w ciazy nie bylam wiec nie wiem jak to jest w ciazy czy mozna ale chyba tak, na pewno ginka Ci cos przepisze i szybko znikna ranki
-
nick nieaktualnyMma dziekuje
to musze czekac jeszcze tydzien,, mam nadzieje ze to nic powaznego, mam to od dluzsego czasu i nzaden lekarz tego nie widzial, a ja zapimnialam powiedziec bo nie codziennie to czulam.. Teraz bardziej, bo codziennie aplikuje sobie te globulki, wiec pewnie sie to powiekszylo..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MMA wrote:kfeva napisala ze ma pecherzyk 3mm i jej nie straszyl a ja mam 7mm i mi powiedziala ze nic dobrego nie widzi! alez mi brzeczą te jej słowa bezpodstawne! wrrr lekarze...
Mój ginekolog powiedział, że te 3 mm to jest wielkość zgadzająca się z wiekiem ciąży
Nie rozumiem, czemu Twój gin tak Cię nastraszył
Dziewczyny, chodzące do ginekologa prywatnie. Ile płacicie za wizytę? -
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Ja myslalam ze od podcierania, czasami tak robilam ze doszukiwalam sie plamien itd i moze zabardzo podraznialam.. Albo te witamy nie wiem. Ale powiem Ci ze wysiadam psychicznie czasami.l ciagle cos sie dzieje, ciagle zamartwianie
Rozumiem Cię, mi nagle TSH skoczyło do 3,51 choć 4 miesiące temu było 1,02Dziś mi przepisał euthyrox, ale oczywiście martwię się strasznie, bo ciągle coś się dzieje
-
ja też średnio 100 zł za wizytę plus badania oplacic musze sobie prywatnie wiec w pierwszej ciazy nie liczylam ale pewnie duzo
tez bym chodzila na nfz jakby bylo do kogo tu u mnie a tu strach nogi rozłożyć przed niektórymu niedelikatnymi facetami, kiedyś do mężczyzny chodziłam jak byłam nastolatką, teraz już długo czas do kobiety i przez to znów bym się bała i wstydziła mężczyzny ginekologa ;/