Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykfeva wrote:Ja też sprawdzam opinie na znanylekarz.pl, ale podchodzę do nich z pewnym dystansem. Nie ufam szczególnie lekarzom, którzy mają wyjątkowo dużo pozytywnych opinii, raz się na takim "przejechałam" i mam teraz wizję, że oni sami sobie te opinie wystawiają, bo nie wierzę, żeby aż tylu ludziom chciało się piać peany na ich cześć
Zgadzam sie z kfeva - nie ma co do konca wierzyc w te opinie ja w pierwszej ciazy tez sugerowalam sie opiniami z internetu a gin ktorego wybralam i ktory mial byc taki cudowny okazal sie totalnym cieciem i zlal mnie na maxa w 7tc brak zarodka a on ustaka wizyte na za miesiac bez slowa ze cos nie gra..
Gdy dowiedzialam sie od lekarza z nfz ze mam isc na zabieg lyzeczkowania chcialam skonsultowac sie z tym prywatnym on nawet nie odebral tel tylko wyslal smsa ze jest na urlopie i w sprawie rejestracji dWonic za tydzien :/obecny gin jest chwalony przez wiele osob nie slyszalam zlego slowa na jego tematTusia84 lubi tę wiadomość
-
Moja wizyta odbyła sie prawie miesiąc po zapłodnieniu i było widać bijace serduszko.
Co do cen wizyt to mój lekarz tez ma tytuł dr n. Med. i za wizytę bierze 100 w tym mam usg. I wiem ze jest bardzo dobry w tym co robi bo ma masę klientek spoza Szczecina i jeszcze wiecej z zagranicy.nezumi, nadulek lubią tę wiadomość
-
Witam się o poranku
Kawka zbożowa i śniadako. Dziś kupiłam sobie kilogram mandarynek mam zamier je wszystkie zjeść taką mam ochotę
Mój lekarz pracuje w szpitalu w którym chcę rodzić.
-
Madzikovy wrote:Co do cen wizyt to mój lekarz tez ma tytuł dr n. Med. i za wizytę bierze 100 w tym mam usg. I wiem ze jest bardzo dobry w tym co robi bo ma masę klientek spoza Szczecina i jeszcze wiecej z zagranicy.
-
celia wrote:Niestety poza TSH, mam podwyższone P.ciała przeciw tyreoglobulinie - ATG. Straciłam nadzieję, bo wszędzie jest napisane, że to powoduje poronienia ... Brak mi słów...
-
celia wrote:Niestety poza TSH, mam podwyższone P.ciała przeciw tyreoglobulinie - ATG. Straciłam nadzieję, bo wszędzie jest napisane, że to powoduje poronienia ... Brak mi słów...
Mi lekarz podejrzewa zespół przeciwciał antyfosforolipidowych w poniedziałek mam wyniki... A przyjmowanie ACARDU załatwi sprawę także CELIA do lekarza piorunem by dał leki....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 09:45
nezumi, Macca lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Paulia87 wrote:Witam po dłuższe nieobecności ale brak czasu i mdłości mam już wymioty także same uroki ciąży....
Mi lekarz podejrzewa zespół przeciwciał antyfosforolipidowych w poniedziałek mam wyniki... A przyjmowanie ACARDU załatwi sprawy także CELIA do lekarza piorunem by dał leki....
no ale za to ja przespałabym cały dzień... -
nick nieaktualnyNezumi ja mam to samo, delikatne mdlosci, a dzisiaj jeszcze mniej..
Piersi ciut wieksze ale nawet nie wrazliwe jakos specjalnie..
Ja za tydzien dopiero zrobie calosc badan i sie okaze, az sie tez boje celia do lekarza po leki idz, musi byc dobrzenezumi lubi tę wiadomość
-
celia lubi tę wiadomość
-
MMA wrote:lecę na wizytę... aaaaaaaa , Celia ściskam mocno, postaraj się nie martwić :*
-
jak ja wam zazdroszcze tych lekarzy I wizyt, ja dzis poszlam do doktorka a on ze polozna sie ze mna skontaktuje I wstala wizyte z polozna za kilka tygodni:( wy tez dalej sie boicie? bo ja strasznie...wy wszystkie tu juz powyzej 5tyg a ja jeszcze w 3 I boje sie ciagle sie boje
-
nadulek wrote:hej nie martw sie - wiem ze łatwo sie mówi. ja tez mam podwyzszone atg i atpo ale w zaleznosci jak duzo jest podniesione wskazuje to na chorobe hashimoto albo basedova. najwazniejsze jest dostac szybko leki i przyjmowac je rególarnie. sama w sierpniu przez to przechodziłam - wtedy sie nie udało ale teraz wierze ze sie uda. mam kolezanke ktora duzo wczesniej zachorowała i urodziła zdrowego synka - tak wiec nic tylko stały kontakt z endo + co 4 do 5 tyg kontrolnie wyniki i bedzie dobrze
I jakie leki bierzesz? Mój endo będzie dopiero we wt
-
Cleo spokojnie, będzie dobrze. Każda z nas się obawia ale trzeba pozytywnie myśleć!
Celia idź do lekarza, raz że będziesz spokojniejsza a dwa może da leki.
A ja dziś zaliczyłam pierwsze poranne mdłości, aż musiałam się na 10 minutek położyć.
nezumi, celia lubią tę wiadomość