Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja byłam u innej gin i zaplacialm 160 zł!!!! makabra! ale pierwszy raz w zyciu mialam tak szczegółwe badanie , najpierw za pomoca czegos obejrzala mi szyjkę i macicę, potem palcami sprawdzła potem usg szczegółowe a potem piersi mi zbadala, jednym slowem rewelacja ale troche droga i ona pracuje w szpitalu w warszawie a przyjmuje prywatnie w radomiu a ja chce rodzic w kozienicach wiec juz w ogole gdzie indziej, ogólnie pęcherzyk ładny z ciałkiem zółtkowym i widać było już echo zarodka- 0,29cm więc się ucieszyłam , teraz cezkam do 23 grudnia zeby zobaczyc bijace serduszko troche odetchnelam po tej wizycie ale chyba w tej ciazy juz do konca będę się stresować bo za dużo wiem za długo sie staralam w pierwszej byłam zielona i było chyba lepiej bo mniej stresu
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny ja dzis pierwszy dzien w pracy po tygodniowym zwolnieniu
Rano witalam sie z muszla choc z pustego zoladka nie wiele wylecialo
Teraz od samego patrzenia na moj tel kreci mi sie w glowie i niedobrze mi
Katastrofa jakas ale jeszcze tylko 4 dni i witam sie z moim Szkrabkiem nie moge sie doczekac !!! -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, witam po dłuższej nieobecności, niestety czuje się fatalnie, przez ostatnie kilka dni tylko leze, mam takie mdłości że chodzić nie moge, nic nie pomaga, ledwo żyje!
Czekam tyko do nocy bo wtedy mdłości mijaja a tak cały dzień się męcze
Mam nadzieje że u Was lepiej Kochane
Pozdrawiam i bede wpadać ale pewnie nie tak często jak wcześniej bo popsuł mi się tablet gdzie mogłam w łóżku z Wami pisać a tak to musze do stacjonarnego isc do drugiego pokoju a to jest mega wyczyn dla mnie
Buziakicelia lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na nic i tak nie masz wpływu, a stres jest bardzo niebezpieczny. Organizm matki może "dojść do wniosku", że tak stresujący moment w życiu nie jest najlepszy na ciążę...
https://bellybestfriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/i-trymestr/czy-jest-to-normalne-ze-czasem-nie-odczuwam-zadnych-objawow-ciazy-a-innego-dnia-sa-one-bardzo-silne-troche-sie-martwie-w-dni-w-ktorych-nie-mam-zadnych-objawow,33.html -
nick nieaktualny
-
Madzikovy wrote:Chodzę do dr. N. med. Dariusza Kuligowskiego specjalista ginekolog -położnik a jesteś ze Szczecina??
-
nick nieaktualnykada24 wrote:ruda jest dobrze!!! ja teraz podlogi powycierałam i ogien w piecu zrobilam i poczylam macice ajk mnie ciagneła usiadłam na chwile i spokojnie jest teraz
Ciesze sie to nie masz powodow do stresow. Ja minimalnie cos czuje ze mi zle, ale moze sobie wmawiam? Poczekam do jutra.. Mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze -
Hej dziewczyny. Ja mdlosci miewam sporadycznie od zeszlego tygodnia, piersi od poczatku tego tygodnia zaczely mnie bolec ( nie sutki- cale), na pcczatku tylko troche boki a teraz juz cale- dotknac sie nie moge:/
Pozatym spokoj dzieki Bogu- zadnych plamien ani bolu.
Byle do nastepnej wizyty- 13 stycznia- jak wtedy wszystko sie okaze dobrze- bedzie oglaszanie na dzien babci:) -
Witajcie kobietki Nie pisałam tak długo, ponieważ nie miałam dostępu do internetu, jutro Was poczytam, napiszę co u nas Byłam na USG, serduszko bije, plamienia to była infekcja (mam podwyższoną ilość leukocytów), dostałam na nią antybiotyk Miłego wieczoru dla wszystkich :*
Ruda27, Niebieska, MMA, celia, Camille87, kfeva lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm