Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na szczęście mój ginek się nade mną zlitował i idę jutro na wizytę rano On jest jednocześnie endokrynologiem, więc jestem w dobrych rękach Naprawdę kamień z serducha mi spadł, a może uda się szybciutko zajrzeć do maleństwa ...
Macca, MMA, nadulek, Paulia87, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Celia będzie dobrze!!!! Buziaki
Ruda27 spokojnie, jednego dnia ma się objawy na maxa a drugiego nic- podobno to normalne
Dziewczynki miłego, słonecznego weekendu!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 21:37
-
Dopisuję się do tego wątku Dzisiejszy test +
Celia Skarbie nie denerwuj się tylko, jestem z Tobą , nerwy to najgorsze co może być . Zdaj się na lekarza na pewno Ci pomoże, będzie dobrzeCamille87, Paulia87, Lanusia93, misia_k1, kfeva lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Dopisuję się do tego wątku Dzisiejszy test +
Celia Skarbie nie denerwuj się tylko, jestem z Tobą , nerwy to najgorsze co może być . Zdaj się na lekarza na pewno Ci pomoże, będzie dobrze
Gratulacje !!!! Witamy wsrod sierpniowych mam
Jak samopoczucie?? -
Jus1985 wrote:Dopisuję się do tego wątku Dzisiejszy test +
Celia Skarbie nie denerwuj się tylko, jestem z Tobą , nerwy to najgorsze co może być . Zdaj się na lekarza na pewno Ci pomoże, będzie dobrze
Co do objawów to ja rano mam mdłości i odruchy wymiotne ale po południu jest już lepiej ale okropny ból piersi mnie nie opuszcza od początku i zastanawiam sie kiedy to sie skończy ... bo w nocy czasem nie mogę ich ruszyć na drugi bok bo tak bolą ... -
celia wrote:Na szczęście mój ginek się nade mną zlitował i idę jutro na wizytę rano On jest jednocześnie endokrynologiem, więc jestem w dobrych rękach Naprawdę kamień z serducha mi spadł, a może uda się szybciutko zajrzeć do maleństwa ...
-
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:Witamy następna dobra dusza z pozytywnym nastawieniem przy was i ja sie mniej denerwuje
Co do objawów to ja rano mam mdłości i odruchy wymiotne ale po południu jest już lepiej ale okropny ból piersi mnie nie opuszcza od początku i zastanawiam sie kiedy to sie skończy ... bo w nocy czasem nie mogę ich ruszyć na drugi bok bo tak bolą ...
Mam to samo z bolem piersi, ogolnie urosly i bola od samego poczatku szczegolnie po bokach takze tez czasem przy przewracaniu sie z boku na bok zabola choc ja nie mam jakichs ogromnych piersi wiec moglo byc gorzej co do wymiotow tez mecza mnie rano przez reszte dnia tylko mdlosci..
Wczoraj od kolezanki dostalam takie male skarpetki/ buciki dzieciec jejku sama slodycz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cleo musisz ściągnąć suwaczek z google. Potem wejść w ustawienia, społeczność i Twój podpis na forum ( skopiować link suwaczka jaki sobie wybierzesz).
Ruda27 mój gin mówi, że każda ma inne objawy a są dziewczyny co ich nie mają, spokojnie kochana nie denerwuj się.
Jus1985 witaj
Dziewczyny mam pytanko, usłyszałam od koleżanki, że nie za bardzo można przy kompie siedzieć, słyszałyście coś takiego od swoich lekarzy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 09:45
Jus1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasika dziekuje wierze, ze bedzie dobrze, dzisiaj minimalnie jakies mdlosci, mam andzieje ze se nie wmawiam heh :p
Co do kompa to napewno nie powinno sie za duzo, za czesto, ale tez bez przesady zeby w ogole nie uzywac :p
Ja siedze na tablecie, zawsze na kolanach badz brzuchu trzymalam, teraz staram sie na poduszce, ale czasami zapominam :p
Kada kurcże to nieciekawie. Dzwon do ginka dowiedz sie.. Oby wszystko bylo dobrze -
nick nieaktualny