X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • celia Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście mój ginek się nade mną zlitował i idę jutro na wizytę rano :D On jest jednocześnie endokrynologiem, więc jestem w dobrych rękach :) Naprawdę kamień z serducha mi spadł, a może uda się szybciutko zajrzeć do maleństwa ... ;)

Macca, MMA, nadulek, Paulia87, Magda2013 lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrzw celia uspoooisz sie bo widzialam ze troche panikowac zaczelas ;)
    No i spotkasz sie z Dzidzia ;)

celia lubi tę wiadomość

• Macca Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze, Celia. Ściskam mocno :-)

celia lubi tę wiadomość

3jgxe6hhu1fhfd0i.png
    1o4uky9zj69e3xdg.png
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia będzie dobrze!!!! Buziaki :-)

Ruda27 spokojnie, jednego dnia ma się objawy na maxa a drugiego nic- podobno to normalne :-)

Dziewczynki miłego, słonecznego weekendu!!! :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 21:37

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopisuję się do tego wątku :-D Dzisiejszy test +

Celia Skarbie nie denerwuj się tylko, jestem z Tobą , nerwy to najgorsze co może być . Zdaj się na lekarza na pewno Ci pomoże, będzie dobrze

Camille87, Paulia87, Lanusia93, misia_k1, kfeva lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus1985 wrote:

Celia Skarbie nie denerwuj się tylko, jestem z Tobą , nerwy to najgorsze co może być . Zdaj się na lekarza na pewno Ci pomoże, będzie dobrze

Gratulacje !!!! Witamy wsrod sierpniowych mam :D
    Jak samopoczucie??;)

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus1985 wrote:

Witamy :) następna dobra dusza z pozytywnym nastawieniem :) przy was i ja sie mniej denerwuje :)
    Co do objawów to ja rano mam mdłości i odruchy wymiotne ale po południu jest już lepiej ale okropny ból piersi mnie nie opuszcza od początku i zastanawiam sie kiedy to sie skończy ... :/ bo w nocy czasem nie mogę ich ruszyć na drugi bok bo tak bolą ...

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia wrote:
    Na szczęście mój ginek się nade mną zlitował i idę jutro na wizytę rano :D On jest jednocześnie endokrynologiem, więc jestem w dobrych rękach :) Naprawdę kamień z serducha mi spadł, a może uda się szybciutko zajrzeć do maleństwa ... ;)
    Celina Kochana czekamy na fantastyczne wiadomości jutro :)

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    Witamy :) następna dobra dusza z pozytywnym nastawieniem :) przy was i ja sie mniej denerwuje :)
    Co do objawów to ja rano mam mdłości i odruchy wymiotne ale po południu jest już lepiej ale okropny ból piersi mnie nie opuszcza od początku i zastanawiam sie kiedy to sie skończy ... :/ bo w nocy czasem nie mogę ich ruszyć na drugi bok bo tak bolą ...

Mam to samo z bolem piersi, ogolnie urosly i bola od samego poczatku szczegolnie po bokach takze tez czasem przy przewracaniu sie z boku na bok zabola :( choc ja nie mam jakichs ogromnych piersi ;) wiec moglo byc gorzej :) co do wymiotow tez mecza mnie rano przez reszte dnia tylko mdlosci..

Wczoraj od kolezanki dostalam takie male skarpetki/ buciki dzieciec jejku sama slodycz ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam boli piersi... To tez mnie martwi.. Czuje sie normalnie... Zbyt normalnie..

Celia czekamy na wiesci :)
    Witamy nowa ciezaroweczke ;)

Jus1985 lubi tę wiadomość

• MMA Przyjaciółka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry miłego dnia życzymy :)

_Cleo_ lubi tę wiadomość

uwo9gov3korvf4ga.png
  • _Cleo_ Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamuski;) ja takie pytanko z innej beczki;) czy pod moim wpisem tez jest takie coś jak jestem w 3 tyg i 6 dniu..... Czy muszę coś z zrobić żeby tak było???;)

3jgxdqk3oy3a6qjc.png

9fe67c0f15.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cleo musisz wejsc na czyjegos suwaczka i wtedy utworzyc swojego suwaczka :) z utworzonego suwaczka masz link ktory musisz w ustawieniach na ovu wkleic zeby miec jako podpis pod postami :)

• kasika8303 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cleo musisz ściągnąć suwaczek z google. Potem wejść w ustawienia, społeczność i Twój podpis na forum ( skopiować link suwaczka jaki sobie wybierzesz).

Ruda27 mój gin mówi, że każda ma inne objawy a są dziewczyny co ich nie mają, spokojnie kochana nie denerwuj się.

Jus1985 witaj :-)

Dziewczyny mam pytanko, usłyszałam od koleżanki, że nie za bardzo można przy kompie siedzieć, słyszałyście coś takiego od swoich lekarzy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 09:45

Jus1985 lubi tę wiadomość

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jak tam u mnie pechowo córka ma ospę :-( a ja też nie miałam muszę do gin dzwonić co robić eh masakra

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika dziekuje :) wierze, ze bedzie dobrze, dzisiaj minimalnie jakies mdlosci, mam andzieje ze se nie wmawiam heh :p
    Co do kompa to napewno nie powinno sie za duzo, za czesto, ale tez bez przesady zeby w ogole nie uzywac :p
    Ja siedze na tablecie, zawsze na kolanach badz brzuchu trzymalam, teraz staram sie na poduszce, ale czasami zapominam :p

Kada kurcże to nieciekawie. Dzwon do ginka dowiedz sie.. Oby wszystko bylo dobrze :)

• _Cleo_ Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem który link skopiować bo jest ich 4 zaczęłam od pierwszego, działa?

3jgxdqk3oy3a6qjc.png

9fe67c0f15.png
  • _Cleo_ Ekspertka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Działa;)

Ruda27 lubi tę wiadomość

3jgxdqk3oy3a6qjc.png

9fe67c0f15.png
  • nadulek Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    :) super, a jaka dzielnica??
    prawobrzeże

20.09.2013[*] 24.12.2013 [*] 09.02.2017[*]
    11.05.2018 Hubert 23 tc [*]
    Nieprawidłowy kariotyp
    Niedoczynność tarczycy, Hashimoto
    hchyrjjgepvdd2o1.png
    Nadia <3 Mia <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym komputerem to racja dlatego kobiety w ciazy powinny pracowac tylko 4h dziennie jesli pracuja przy komputerze (tak jak ja). Ja na belly wchodze przez smartfona ;)

‹‹ 49 50 51 52 53 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ