Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam
I mam stetoskop - wypróbowałam i coś tam słyszę ale nie wiem czy to to... poszukam na youtubie :p
Byłam też w Pepco no i popłynęłam... kupiłam bodziaki z długim rękawkiem bo jeszcze nie miałam, czapeczkę i pudło do składowania. A w Tesco są super promocje tylko trzeba znać płeć! Trzypaki śpichów 35zł! Kupiłam tylko skarpetki i hiacynty żeby już tą wiosnę poczuć
A w bibliotece oprócz ksiązek potrzebnych do napisania pracy wypożyuczyłam UWAGA! Kasia Cichopek SEXY MAMA! HAHAA jak to mój maż zobaczy to mnie chyba śmiechem zabije :p Wzięłam tak z ciekawości żeby zobaczyć co tam moja "ulubienica" napisałaMagda2013, Camille87, MILA, Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Niebieska super domek! My walczymy z remontem naszego już od lipca... niestety mąż ma bardzo amło czasu a wszystko chce sam, dlatego tak długo to idzie. No ale remont był poważny trzeba było załozyć całe ogrzewanie od podstaw, każdą rureczkę i każdy kaloryfer, wymienić całą elektrykę, dach, kominy, łazienkę, kanalizację, podłogi skuć, położyć nowe, powiekszyć drzwi, wymienić okna. I to już mamy. Teraz mąż wykańcza. Oby zdążył przed porodem
Niebieska lubi tę wiadomość
-
Moni& wrote:dziewczyny a jak czujecie te pukniecia to zawszevw tym samym miejscu czy roznie?
Moni, ja ostatnio też zaczęłam czuć puknięcia. Ale nie chcę się nastawiać
Zawsze je mam po lewej stronie i trochę na środku, poniżej pępka. Ale nie wiem, czy to mogą być ruchyWydaje mi się, że nigdy nie czułam takich ruchów jelit
-
Niebieska super ten dom
Moze jak kiedys wygram w totka tez sobie taki kupimy albo wybudujemy
Mi sie marzy taki parterowy 3 albo 4 pokoje. Z duza kuchnia
Madzikowy aha,to ide wziasc jedna tabletke. Mam nadzieje ze nie zaszkodzi..nezumi, Niebieska lubią tę wiadomość
-
Niebieska wrote:Ja lubię Cichopek, nie rozumiem tej nagonki na nią. To mądra, sympatyczna i bardzo ładna dziewczyna. Ludzie jej zazdroszczą szczęsliwego życia i tego, że jest normalna.
Bo mi czasem odbja przyznaję
Nie no serio nic do niej nie mam poprostu śmieszą mnie ludzie którzy piszą podobne ksiażki wiesz o co chodzi Ibisz, Cichopek, Rusin
Przyznaję że patrzę na M jak Miłość
-
nick nieaktualny
-
Niebieska kupuj domek super
my w tym roku zaczynamy rozbudowę naszegomarzy mi się głownie swoj taras na piętrze, bo mieszkam z teściami i w sumie nie jest jakoś tragicznie ale brak mi prywatności
szczególnie jak jest wiosna-lato przyjezdzam z roboty wyje...... ana i nawet nie moge sobie na ogródku usiąść bo wiecznie kur..a ktoś łazi , gada do ciebie itd a ja nie mam kuźwa ochoty po całym dniu akurat ledwo do domu zajadę z kimś siedzieć to chyba oczywiste ale nie każdy potrafi to zrozumieć a co gorsza zorientować się ze lepiej dac sobie spokój i zjąć się swoimi sprawami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 15:49
nezumi, pekinka82, Madzikovy, Niebieska, Kajoni lubią tę wiadomość
-
ja czesciej czuje z leeej strony nisko, ale z prawej tez sie zdarzaja
ja jakos nie przepadam za Cichopek, nie wiem czemu
ale dzisiaj jestem zmeczona, czuje sie taka "wypluta" nic tylko bym lezala. poszlabym spac ale czekam na tel z warsztatu moze dzis bedzie gotowe autko.Monis
[/link]
-
Słucham tego Mozarta i zaczyna mi się podobać
Może maluszek się rozrusza przy takiej muzyce
CHCIAŁABYM BARDZO!
MILA no faktycznie mi też najbardziej przeszkadza brak prywatnosci w mieszkaniu z teściową, a chciałbym np w sobote rano sobie iść i na ogródku posiedzieć, ale nie da się bo łażą, krzywą patrzą (sobota to dzień sprzątania) i ogólnie jest dupiacie...Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez niby do Cichopek nic nie mam ale nie przepadam za nia, do tego to pisanie ksiazek...
Niebieska zazdroszcze juz kupna domkumy tez chcemy na nowowybudowanym osiedlu, ale nie blizniaka.. :p
Mila nie dziwie Ci sie, ja tez lubie miec spokoj, wrocic z pracy i byc sama nawet, niestety moj maz ma codziennie rano wiec jest w domu.. :p wiem okropna jestem, ale czasami lubie pobyc wieczorami sama poogladac cos sobie i nikim sie nie przejmowac :pnezumi, Niebieska, celia lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
Ja własnie zjadłam obiadeknaszlo mnie na kotlety mielone z mizeria i ziemniaczkami
ahh pyszne to bylo i dzidzi tez chyba smakowalo bo do mnie zapukała
Niebieska piękny dom
Co do Cichopek to ja ją lubię
Miłego popołudniaCamille87, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPositive na tej stronie dostaje sie teczke na karte ciazy jakas fajna i plyte z kolysanka,i, po ciazy tez cos wysylaja..
https://www.bebiprogram.pl/rejestracja/
A na stronie http://www.fisher-price.com/pl_PL/FamilyClub/FamilySignUp.html grzechotke :ppositive lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Positive na tej stronie dostaje sie teczke na karte ciazy jakas fajna i plyte z kolysanka,i, po ciazy tez cos wysylaja..
https://www.bebiprogram.pl/rejestracja/
A na stronie http://www.fisher-price.com/pl_PL/FamilyClub/FamilySignUp.html grzechotke :p -
Mila ja tez nie wiem co to prywatnosc. Mieszkamy z babcia,ktora ma bardzo dobry sluch,wszystko ja interesuje, wszedzie sie wtraca. Jak sie pokloce z mezem to zaraz cala rodzina wie. Jak maz wychodzi na piwo do kolegi to jest to samo. Ciezko jest mieszkac z taka osoba.Jak sie urodzi dziecko to pewnie bedzie jeszcze gorzej. Wole o tym nie myslec bo zaraz sie tylko denerwuje. Do niedawna sama miala 3 pokoje a my tylko 1. Tak mi sie marzy wlasne mieszkanie. Zazdroszcze tym co je maja.
-
DZIEWCZYNY! Chyba poczyłam! to było takie mocne puk centralnie pod pępkiem! Nigdy wcześniej tak nie czułam. Czy to to??? O matko ale emocje....
Niebieska, Ruda27, Camille87, celia lubią tę wiadomość