Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,smutne historie opisalyscie. Wspolczuje wam bardzo.
Ja na szczescie mam dwoje rodzicow, z dziadkow mam tylko jedna babcie z ktora mieszkam i sie niestety nie dogaduje..(chyba roznica pokolen). Mojego taty rodzice juz dawno tez nie zyja nawet moja mam ich nie znala. Jedynie z najblizszej rodziny to dziadek mi zmarl 9 lat temu. No a tesciow tez nie mam.
A ja dzis bylam w tesco i kupilam sobie troche owocow bo cos mam malo witamin. Ta opryszczka sie okazala jednak zajadem,ktory mi sie zrobil w kaciku ust. A to chyba oznacza brak wit.B .
Rano bylam zaniesc mocz do badania,ciekawe jak wyjda wyniki. Ostatnio mialam dobre.
Ja dzis juz nie czuje ruchowwczoraj poczulam delikatne pukniecie i na tym koniec. Nieraz cos tam czuje ale nie wiem czy to jelita. Kurcze nie znam sie
nie wiem jak to odroznic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MAGDA, mnie też zaatakowały zajady. A że większość leków jest zakazana w ciąży to męczyłam się z nimi kilkanaście dni aż farmaceutka poleciła mi delikatną maść, która okazała się fantastyczna. Dokładnie ta:
http://www.aptekagemini.pl/lips-masc-na-zajady-5ml.html
W mojej aptece dałam za nią 10zł. Polecam, bo naprawdę szybko i skutecznie goi to świństwo.
Przykre są niektóre z Waszych historii..Mam nadzieję, że przyszłość i pełna rodzina wynagrodzi Wam te wszystkie smutne chwile z dzieciństwa.
Co do ruchów, to ja najmocniej czuję wieczorem. Pewnie dlatego, że zwalniam wtedy obroty i mocniej wsłuchuję się w swój brzuch
RUDA, nie martw się, to Twoja pierwsza ciąża i dlatego trochę dłużej czekasz na ruchy. Na pewno lada dzień poczujesz je intensywniej
-
nick nieaktualnyDziekuje mala mi
Jestescie kochane naprawde.. Ja wiem ze ciagle o tym pisze, bo tak wam juz tego zazdroszcze.. Dawno tak na cos nie czekalam :p
Kamilka smacznego, ja tez sobie robie takie kanapecki i nazywam je wiosenne i moj sie zawsze smieje :pCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amela, regularne ruchy dziecka powinnyśmy czuć od 25 tygodnia ciąży. Teraz mogą one być sporadyczne i nie powinno nas to ani trochę martwić
Ja chyba mam tutaj najmłodszą ciążę i też czekam na ruchy, więc Ruda uszy do góry - nie jesteś samaMnie też coś tam czasem puknie, coś posmyra, ale nie mam pewności czy to jest TO...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mam tlc
Mala Mi dzieki za info
Kupilam sobie kiwi i pomarancze,codziennie jem orzechy ( chociaz ostatnio chyba przez pare dni nie jadlam) zobaczymy czy to pomoze.
Nie jestem zbytnio za masciami i tabletkami a w ciazy to juz wogole sie boje cokolwiek stosowac. Teraz znowu mnie skurcze lydek zaczely lapac w nocy. Stale cos -
Magda chodzi o tego bliźniaka:
http://www.e-osiedlelawendowe.pl/index.php/oferta
We Wrocku są zawsze takie babcine projekty. Czerwona dachówka, żółty dom, jakieś lukarny na dachu. Ja przez 3 lata pracowałam w biurze projektowym i opracowywałam takie projekty. W środku pokoje tunele i budowanie w starym stylu. Strasznie mi się opatrzyły.
Ten projekt też jest prosty ale sto raz lepszy niż pozostałe starobabowe domy
Jeszcze tylko jeden mi się podoba: http://www.villemurano.pl/
ale tu szeregówki kosztują 850 tys ! Także sobie podarowałam.
Na początku chcieliśmy się sami wybudować ( według mojego projektu)ale jak pomyślę, że muszę czekać na to 2 lata i mieszkać przez ten czas z teściami to mi się odechciewa
Magda2013, MILA lubią tę wiadomość