Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://24hoursofhappy.com/
dziewczyny widziałyście 24 h teledyskfajowskie. możecie sobie przesuwać suwaczkiem na dowolną godzinę
Aggie lubi tę wiadomość
-
Chyba nikt nie pobije mojej teściowej... W tej chwili mieszka z nią moja szwagierka i jej roczna córeczka.
Teściowa ostatnio podawała małej ( 14 m-cy) swoje piersi do karmienia !!!
Aż mała była zaskoczona i uciekała przed babcią.
A jak była troszkę młodsza to teściowa zjadła jej KUPĘ !!!!
I już mi zapowiedziała, że KUPĘ mojego maleństwa też zamierza zjeść !!
NIE MA MOWY !
Chyba się nie dziwicie, że nie chcę z nią mieszkać. Jest bardzo dobra dla mnie, no ale bez przesady z tym jej matkowaniem !Kajoni, Lanusia93, Camille87, MILA, NataliaK, positive lubią tę wiadomość
-
nezumi wrote:http://24hoursofhappy.com/
dziewczyny widziałyście 24 h teledyskfajowskie. możecie sobie przesuwać suwaczkiem na dowolną godzinę
-
WTF?????
Niebieska lubi tę wiadomość
-
Niebieska wrote:Chyba nikt nie pobije mojej teściowej... W tej chwili mieszka z nią moja szwagierka i jej roczna córeczka.
NIE MA MOWY !
Chyba się nie dziwicie, że nie chcę z nią mieszkać. Jest bardzo dobra dla mnie, no ale bez przesady z tym jej matkowaniem !nezumi, Lanusia93, Niebieska, Ruda27, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Niebieska - proszę powiedz ze z tą kupą żartowałaś!!! Jak to do cholery ZJADŁA!? Wzięła z pieluchy i wsadziła do buzi!? PO CO? P O C O ? ? ?
Lanusia93, Niebieska, Macca lubią tę wiadomość
-
Niebieska wrote:Chyba nikt nie pobije mojej teściowej... W tej chwili mieszka z nią moja szwagierka i jej roczna córeczka.
NIE MA MOWY !
Chyba się nie dziwicie, że nie chcę z nią mieszkać. Jest bardzo dobra dla mnie, no ale bez przesady z tym jej matkowaniem !
Omg :o co za kobietano ludzie...bez przesady,zeby zjesc kupe ? :o szok!..
Niebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
To jest obraz ewidentnego szaleństwa. Ta kobieta moze być niebezpieczna! Jestem w szoku...
Niebieska, Lanusia93, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Niebieska wrote:No może źle to nazwałam przy tej sytuacji. Ale ona traktuje małą, jakby była jej matką. A moja szwagierka się jeszcze jej słucha. Mała do niedawana mówiła na babcię mama ;/ Chodzi o to, że córeczka szwagierki am dwie matki
-
nezumi wrote:Niebieska - proszę powiedz ze z tą kupą żartowałaś!!! Jak to do cholery ZJADŁA!? Wzięła z pieluchy i wsadziła do buzi!? PO CO? P O C O ? ? ?
Magda2013, Niebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Lanusia no niestety moja babcia tez wchodzi bez pukania do pokoju. Nawet jeszcze jak bylam z moim w narzeczenstwie to wchodzila do nas bez skrepowania. A co jesli bysmy lezeli na nago we wiadomym celu ?
wole nie myslec
Dla niej to jest niepojete,jak my mozemy sie zamykac w pokoju przed nia..
-
hahaha
No wzięła na palec kupkę z pupki i posmakowała.
I jeszcze się tym szczyciJa też byłam w szoku. Można kochać wnuki ale to przesada. Ona nic złego w tym nie widzi. Mówi, że kupka małego dziecka to samo mleko. Ona to zrobiła jak malutka miała kilka m-cy. Mój tata też jest w szoku od momentu jak to usłyszał
haha
Ja już nie zwracam uwagi na jej dziwactwaAle nie chcę, żeby jadła kupę mojego maluszka i przystawiała go do piersi
Lanusia93, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Kajoni wrote:Moze to jakis eliksir mlodosci, o ktorym nie mamy pojecia?
Kajoni, Lanusia93, Niebieska lubią tę wiadomość
-
Niebieska wrote:hahaha
No wzięła na palec kupkę z pupki i posmakowała.
I jeszcze się tym szczyciJa też byłam w szoku. Można kochać wnuki ale to przesada. Ona nic złego w tym nie widzi. Mówi, że kupka małego dziecka to samo mleko. Ona to zrobiła jak malutka miała kilka m-cy. Mój tata też jest w szoku od momentu jak to usłyszał
haha
Ja już nie zwracam uwagi na jej dziwactwaAle nie chcę, żeby jadła kupę mojego maluszka i przystawiała go do piersi
Lanusia93, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nezumi wrote:haha ta jasne, mogła się tą kupą jeszcze nasmarować dla 100% skuteczności. a siuśki dodawać do kąpieli zamiast płynu
Lanusia93, nezumi, Niebieska, Camille87, NataliaK lubią tę wiadomość
-
Magda2013 wrote:Lanusia no niestety moja babcia tez wchodzi bez pukania do pokoju. Nawet jeszcze jak bylam z moim w narzeczenstwie to wchodzila do nas bez skrepowania. A co jesli bysmy lezeli na nago we wiadomym celu ?
wole nie myslec
Dla niej to jest niepojete,jak my mozemy sie zamykac w pokoju przed nia..
Mam tak samo. Ale jak mój chłopak u mnie śpi to wszyscy kulturalnie pukają. Tylko że wchodzą co chwilę z tekstami: "Widzicie co leci na TVNie? Gotowała się woda, pijecie coś? Wchodzi ktoś do łazienki, bo idę się umyć?"
Ale nie udało im się uchronić wnusi przed jakimś zbereźnikiem hyhyhy
Niebieska, po cyckach mi się przez Ciebie leje ze śmiechu... Chociaż to wcale nie jest śmieszne, jakby tak dłużej pomyśleć...
Ja rozumiem WSZYSTKO, moje dziecko kocham, ale w dowodzie miłości nie zjem jego kupy. Miejcie mnie za wyrodną matkę, wystawiam się na lincz...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2014, 18:00
Kajoni, Niebieska lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Twoja teściowa to dziwak, chciałam napisać ekstrawertyk ale to za delikatne określenie
Ciekawe co na to by Kasia Cichopek poradziła...Lanusia93, Kajoni, Niebieska, Camille87 lubią tę wiadomość