Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylka wrote:Rany dziewczyny! Ale się przez Was naśmiałam, a miałam tak beznadziejny humor dzisiaj...
Cały czas mam przed oczami kupkowe muffinki hahahahaha
Jesteście NIEZASTĄPIONE! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do dotykania brzuszka nie mam z tym problemow.. Mama siostra i dzieciaki normalnie poglaskaja.. Mama ostatnio czekala na jakis ruch :p maz to wiaodmo codziennie..
Nawet w pracy niektore dotknely i jakos nie robie z tego akcjci, nie macaja mnie tylko dotkna wiec nie widze problemu :pLanusia93 lubi tę wiadomość
-
Sylka wrote:Nie nie Kochana
Pół roku nie byłam w PL, siostra bierze ślub, mam być świadkiem, a szefowa mi świruje z urlopem....
Głupia baba!
Czasem ma takie humory, że już nie wiem jak to sobie tłumaczyć.... Chyba chłop jej nie dał
No ale na pewno jakoś się ułoży, a kiedy ten ślub? Już zaraz? A może byś to jakoś obeszła zwolnieniem lekarskim? -
Jeszcze jest sporo czasu, bo powiedziałam jej jeszcze w zeszłym roku, żeby mi żadnej akcji nie odwaliła.. Miałam jechać na Wielkanoc i zostać do 10 maja.
I tak pojadę! W du**e ją mam. Coś wymyślę. Ciężarnej nie zwolni :pnezumi, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBoze kochany ale sie usmialam z tej tesciowej i jedzenia kupy
Niebieska szczerze wspolczuje tesciowej
Co do dotykania brzuszka to nie lubie- tylko maz moze dotykac
Ostatnio kolezanka dotknela ale tak ukradkiem i szybko wiec jakos przezylam
Aha i nezumi gratuluje poczucia MalenstwaNiebieska, nezumi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Ten dzień mnie porządnie zmęczył, czas na chwilkę relaksu- "Na wspólnej" w towarzystwie frytek i długa kąpiel
Dobrej nocyRuda27, Kajoni, Camille87 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Hehehe ale się dziewczyny usmiałam z tego probowania kupy
aż mnie brzuch boli
hehe ludzie to mają pomysły
ja tez nie mam zamiaru probowac
A co do dotykania brzuszka to najczesciej robi to mój mąz ale ie przeszkadza mi jesli ktos inny chce dotknąc
Ja się własnie relaksuję przy MozarcieMiłego wieczoru
Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co...może i ja tez bym sie śmiała ze zjadania smierdzacej kupy.....ale jak zaczęłam to czytać to...JADŁAM KOLACJE!! I nie powalilo mnie śmiechem a wzięło na wymioty.... Fuuu....Niebieska współczuje...byłabym sie z taka kobieta zostawić dziecka.
A dotykanie brzucha....moj W robi to non stop i luz, koleżanka...może byc...ale dotknęła mnie babeczka starsza która pracuje koło mnie, a mam z nią dobry kontakt to poczułam sie conajmniej dziwnie...Camille87, nezumi, Niebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Trudno tu trzymać tempo z czytaniem postów. ..
Co do dotykania brzucha to też nie mam z tym problemu a nawet pragnęła dotknąć brzuchola moja pani dyrektor he he.
Padam już po pierwszym dniu po feriach w pracy.
Dobrych "realnych" snówRuda27, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny wiem ze dopiero 6min po polnocy ale belly mowi ze dzidzius osiagn juz polmetek w moim brzuszku
czyli juz polowa za mna??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 00:08
Macca, Quendi, Ruda27, nezumi, Niebieska, celia, positive, Kasieńka:), Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny