Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cóż to za humory dziś? Chyba nie ten KrajewskiSylka wrote:Rany dziewczyny! Ale się przez Was naśmiałam, a miałam tak beznadziejny humor dzisiaj...
Cały czas mam przed oczami kupkowe muffinki hahahahaha
Jesteście NIEZASTĄPIONE!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do dotykania brzuszka nie mam z tym problemow.. Mama siostra i dzieciaki normalnie poglaskaja.. Mama ostatnio czekala na jakis ruch :p maz to wiaodmo codziennie..

Nawet w pracy niektore dotknely i jakos nie robie z tego akcjci, nie macaja mnie tylko dotkna wiec nie widze problemu :p
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Oj biedna <tuli>Sylka wrote:Nie nie Kochana
Pół roku nie byłam w PL, siostra bierze ślub, mam być świadkiem, a szefowa mi świruje z urlopem....
Głupia baba!
Czasem ma takie humory, że już nie wiem jak to sobie tłumaczyć.... Chyba chłop jej nie dał
No ale na pewno jakoś się ułoży, a kiedy ten ślub? Już zaraz? A może byś to jakoś obeszła zwolnieniem lekarskim? -
Jeszcze jest sporo czasu, bo powiedziałam jej jeszcze w zeszłym roku, żeby mi żadnej akcji nie odwaliła.. Miałam jechać na Wielkanoc i zostać do 10 maja.
I tak pojadę! W du**e ją mam. Coś wymyślę. Ciężarnej nie zwolni :p
nezumi, nick nieaktualny, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBoze kochany ale sie usmialam z tej tesciowej i jedzenia kupy

Niebieska szczerze wspolczuje tesciowej
Co do dotykania brzuszka to nie lubie- tylko maz moze dotykac
Ostatnio kolezanka dotknela ale tak ukradkiem i szybko wiec jakos przezylam
Aha i nezumi gratuluje poczucia Malenstwa
Niebieska, nezumi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Ten dzień mnie porządnie zmęczył, czas na chwilkę relaksu- "Na wspólnej" w towarzystwie frytek i długa kąpiel

Dobrej nocy
nick nieaktualny, Kajoni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014
3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016
3650 g, 55 cm -
Hehehe ale się dziewczyny usmiałam z tego probowania kupy
aż mnie brzuch boli
hehe ludzie to mają pomysły
ja tez nie mam zamiaru probowac 
A co do dotykania brzuszka to najczesciej robi to mój mąz ale ie przeszkadza mi jesli ktos inny chce dotknąc
Ja się własnie relaksuję przy Mozarcie
Miłego wieczoru
nick nieaktualny, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co...może i ja tez bym sie śmiała ze zjadania smierdzacej kupy.....ale jak zaczęłam to czytać to...JADŁAM KOLACJE!! I nie powalilo mnie śmiechem a wzięło na wymioty.... Fuuu....Niebieska współczuje...byłabym sie z taka kobieta zostawić dziecka.
A dotykanie brzucha....moj W robi to non stop i luz, koleżanka...może byc...ale dotknęła mnie babeczka starsza która pracuje koło mnie, a mam z nią dobry kontakt to poczułam sie conajmniej dziwnie...
nick nieaktualny, nezumi, Niebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Trudno tu trzymać tempo z czytaniem postów. ..
Co do dotykania brzucha to też nie mam z tym problemu a nawet pragnęła dotknąć brzuchola moja pani dyrektor he he.
Padam już po pierwszym dniu po feriach w pracy.
Dobrych "realnych" snów
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny wiem ze dopiero 6min po polnocy ale belly mowi ze dzidzius osiagn juz polmetek w moim brzuszku
czyli juz polowa za mna??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 00:08
Macca, Quendi, nick nieaktualny, nezumi, Niebieska, celia, positive, Kasieńka:), Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

[/link]