Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry kochane
Ja powoli wracam do swiata zywych, znaczy grypa praktycznie sobie poszla, ale za to mam znow mdlosci/wymioty i nie moge w nocy spac. Dzis w nocy to ze zmeczenia juz krew z nosa poszlaJeszcze tylko jutro do pracy, i znow wolne
Ciezko Was nadrobic, tyle tego mialam do czytania, jakbyscie ksiazke napisaly conajmniejJuz sama sie pogubilam na jakie tematy chcialam odpowiedziec...
Lanusia, i dziewczyny co nie maja wagi nawet 75 kg. nie przejmujcie sie! Ja zaczynalam ciaze z waga 78 kg. Po paru miesiacach na hormonach przytylam prawie 8 kg. Ja mam nad czym plakac, majac 170cm wzrostu.
Co do mebli dla maluszka upatrzylam tehttp://www.amazon.co.uk/Dynamic-Henley-Furniture-Set-Antique/dp/B00F5VUGAI
Nie lubie bardzo nowoczesnych, te sa idealne dla mnie. Mam nadzieje, ze za miesiac bedziemy mogli zamowic juz
Kajoni, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-koszulki-ciazowe-z-nadrukiem-hit-i3987644025.html
Chce sobie na lato kupic mniej wiecej taka koszuleczke, na ramiaczkach tezjakims smiesznym ciekawym nadrukiem :p
Tez patrzylam na te koszulkitylko myslalam zeby teraz kupic
-
Odnosnie tematu poruszanego kiedys o dlugosci maluszkow, to u mnie mama mojej malej ma fajna ksiazke i przeczytalam wlasnie, ze w 18 tyg dziecko ma ok 14 cm a z wyprostowanymi nozkami nawet 10wiecej. A ze kazdy maluch jest inny to 25cm, o ktorych pisalyscie, to wcale nie jest dziwne.
Wlasnie zjadlam krowke i maly pukaRuda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoni& wrote:Jeju jakie słodkie te koszulki!
Chciałoby sie miec na każdy dzien inną bo nie można sie zdecydowac z jakim nadrukiem najfajniejsza:)
Ja tez siedze oparta o ściane teraz i malutki sobie puka czasem
Opieram sie, skurczylam nogi, pukam mu.. I co?! Niccccc...
Ehh ja wiem wstretna jestem i niecierpliwa :pKajoni, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość o Lanusi:
Ostatnio byłaś zdziwiona, że lekarze w innych miejscach lokalizują Tobie łożysko. W mojej mądrej książce pisze, że to możliwe. Tzn maluszek sam sobie wybiera też miejsce- czy chce być za nim czy przed nim. Lekarze mieli więc rację a Ty się nie przejmuj. To normalneNa początku nie trzeba sobie zawracać tym głowy, bo łożysko "wędruje". Naprawdę polecam książkę "W oczekiwaniu na dziecko". Nie czytajcie tych głupot na internecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 09:15
Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAggie ciesze sie ze juz lepiej u Ciebie
Dodaj nasza nezumi do grupy na fb
Mebelki nie w moim stylu, ja lubie nowoczesne rzeczy heh :p
Monis slodziutkie bodziaki tez takie kupie pewnie
Koszulki i topy sa swietne, ja teraz to i tak nie mam jak pokazywac ale od kwietnia jak zacznie sie wiosna plus sweterek to jak najbardziejpewnie pare sobie kupie :p
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Opieram sie, skurczylam nogi, pukam mu.. I co?! Niccccc...
Ehh ja wiem wstretna jestem i niecierpliwa :p
Wiesz co, mi się czasem wydaje, że czuję pukanie. Ale już sama nie wiem.... Wczoraj nic nie czułamTakże chyba sobie wkręcam i czekam tak jak Ty
Nie znam płci, nie czuję ruchów... też jestem zła -
nick nieaktualny
-
Camille, raczej drewno, wyglada jakby wojne moglo przetrwac
wczesniej podobaly mi sie te z obrazkami, ale doszlam do wniosku ze fajnie mozna zmieniac maluchowi wystroj bez komplikacji ze meble beda zle wygladaly razem
aj juz sie nie moge doczekac zeby je zlozyc i ustawic
-
Koszulki, bodziaki super! Z pewnoscia sobie kupie
wczoraj na allegro kupilam fajne spodnie ciazowe, niewiele ponad 60zlchyba zaplacilam.
Aggie super ze jestes!
Ja mam ksiazki dwie, "dziecko" ale to dopiero od malucha po urodzeniu i druga, tytulu nie pamietam, ale autor to Spock, podobno biblia amerykanskich matek, a mnie tak srednio zachwyca -
nick nieaktualny