X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ni to cos uparty jest ;-) moze faktycznie chodzi o to lozysko?
    Ale jak juz raz poczulas to mysle ze powinno sie to powtorzyc moze dzis albo jutro :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-koszulki-ciazowe-z-nadrukiem-hit-i3987644025.html
    Chce sobie na lato kupic mniej wiecej taka koszuleczke, na ramiaczkach tez :) jakims smiesznym ciekawym nadrukiem :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni tez wypboruje :p
    Kamila mam wielka nadzieje, poczekam te pare dni "cierpliwie" :p

• Moni& Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju jakie słodkie te koszulki! :D Chciałoby sie miec na każdy dzien inną bo nie można sie zdecydowac z jakim nadrukiem najfajniejsza:)
    Ja tez siedze oparta o ściane teraz i malutki sobie puka czasem :)

Kajoni, Ruda27 lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane :)
    Ja powoli wracam do swiata zywych, znaczy grypa praktycznie sobie poszla, ale za to mam znow mdlosci/wymioty i nie moge w nocy spac. Dzis w nocy to ze zmeczenia juz krew z nosa poszla :( Jeszcze tylko jutro do pracy, i znow wolne :)
    Ciezko Was nadrobic, tyle tego mialam do czytania, jakbyscie ksiazke napisaly conajmniej :) Juz sama sie pogubilam na jakie tematy chcialam odpowiedziec...
    Lanusia, i dziewczyny co nie maja wagi nawet 75 kg. nie przejmujcie sie! Ja zaczynalam ciaze z waga 78 kg. Po paru miesiacach na hormonach przytylam prawie 8 kg. Ja mam nad czym plakac, majac 170cm wzrostu.
    Co do mebli dla maluszka upatrzylam te :) http://www.amazon.co.uk/Dynamic-Henley-Furniture-Set-Antique/dp/B00F5VUGAI
    Nie lubie bardzo nowoczesnych, te sa idealne dla mnie. Mam nadzieje, ze za miesiac bedziemy mogli zamowic juz :)

Kajoni, Niebieska lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda jak masz łożysko na przedniej ścianie to trochę poczekasz leżałam z dziewczyna i dopiero czuła po 20 tyg

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• kada24 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej aggie ja też z waga startowałam 77 kg schudłam 2kg a teraz znowu 78kg

Aggie lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    http://allegro.pl/koszulka-ciazowa-koszulki-ciazowe-z-nadrukiem-hit-i3987644025.html
    Chce sobie na lato kupic mniej wiecej taka koszuleczke, na ramiaczkach tez :) jakims smiesznym ciekawym nadrukiem :p

Tez patrzylam na te koszulki ;-) tylko myslalam zeby teraz kupic :D

• Moni& Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/body-dlugi-rekaw-z-napisami-nadruk-tekst-5056-cm-i3988454179.html a zobaczcie jakie to słodkie :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnosnie tematu poruszanego kiedys o dlugosci maluszkow, to u mnie mama mojej malej ma fajna ksiazke i przeczytalam wlasnie, ze w 18 tyg dziecko ma ok 14 cm a z wyprostowanymi nozkami nawet 10wiecej. A ze kazdy maluch jest inny to 25cm, o ktorych pisalyscie, to wcale nie jest dziwne.
    Wlasnie zjadlam krowke i maly puka :D <3

Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie super ze juz wyzdrowialas ;-)
    Meble klasyczne, bardzo ladne tylko za ta cene to drewno? :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni& wrote:
    Jeju jakie słodkie te koszulki! :D Chciałoby sie miec na każdy dzien inną bo nie można sie zdecydowac z jakim nadrukiem najfajniejsza:)
    Ja tez siedze oparta o ściane teraz i malutki sobie puka czasem :)

Opieram sie, skurczylam nogi, pukam mu.. I co?! Niccccc...
    Ehh ja wiem wstretna jestem i niecierpliwa :p

Kajoni, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość o Lanusi:

Ostatnio byłaś zdziwiona, że lekarze w innych miejscach lokalizują Tobie łożysko. W mojej mądrej książce pisze, że to możliwe. Tzn maluszek sam sobie wybiera też miejsce- czy chce być za nim czy przed nim. Lekarze mieli więc rację a Ty się nie przejmuj. To normalne :) Na początku nie trzeba sobie zawracać tym głowy, bo łożysko "wędruje". Naprawdę polecam książkę "W oczekiwaniu na dziecko". Nie czytajcie tych głupot na internecie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 09:15

Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska ja tez mam ksiazke "40 tygodni" gdzie opisany jest kazdy tydzien i dodatkowo na co zwraxac uwage co nam moze dolegac jakie badania robic itd itp :-) juz dawno nie czytam glupot w internecie ;-)

Ruda27, Niebieska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie ciesze sie ze juz lepiej u Ciebie :)
    Dodaj nasza nezumi do grupy na fb :)
    Mebelki nie w moim stylu, ja lubie nowoczesne rzeczy heh :p

Monis slodziutkie bodziaki tez takie kupie pewnie :)
    Koszulki i topy sa swietne, ja teraz to i tak nie mam jak pokazywac ale od kwietnia jak zacznie sie wiosna plus sweterek to jak najbardziej :) pewnie pare sobie kupie :p

Camille87 lubi tę wiadomość

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:

Wiesz co, mi się czasem wydaje, że czuję pukanie. Ale już sama nie wiem.... Wczoraj nic nie czułam :( Także chyba sobie wkręcam i czekam tak jak Ty :)
    Nie znam płci, nie czuję ruchów... też jestem zła :P

ckaiflw1up047qr9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:

Haha zobaczysz ze puknie gdy bedziesz sie tego najmniej spodziewala :P
    A moze on sie odzywa jak Ty w pracy jestes?? ;-)

• Aggie Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille, raczej drewno, wyglada jakby wojne moglo przetrwac :) wczesniej podobaly mi sie te z obrazkami, ale doszlam do wniosku ze fajnie mozna zmieniac maluchowi wystroj bez komplikacji ze meble beda zle wygladaly razem :) aj juz sie nie moge doczekac zeby je zlozyc i ustawic :)

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koszulki, bodziaki super! Z pewnoscia sobie kupie :) wczoraj na allegro kupilam fajne spodnie ciazowe, niewiele ponad 60zlchyba zaplacilam.
    Aggie super ze jestes!
    Ja mam ksiazki dwie, "dziecko" ale to dopiero od malucha po urodzeniu i druga, tytulu nie pamietam, ale autor to Spock, podobno biblia amerykanskich matek, a mnie tak srednio zachwyca

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja szukam spodni ciazowych na allegro bo jest mi tak ciasno w tych ktore dostalam od siostry ze az mi sie pregi na udach robia od szwow :-( niestety rosne nie tylko w brzuszku :-( :-(

‹‹ 487 488 489 490 491 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ