Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No na szmateks trzeba trafić
ja mam kilka ulubionych i tam chodzę.
Ostanio takie słodkie tenisówki kupiłam dla maluszkacałkiem nowe z metką
W H&M podoba mi się jedna sukienka w groszki, tak o niej myślę pod kątek komunii mojej chrześnicy w maju.... moze akurat będzie w pormocjiKajoni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kajoni wrote:Mnie sie chyba w tym roku nie szykuja zadne imprezy typu wesele czy komunia to bedzie mniej wydatkow na ciuchy.
Mam nadzieje że obrona już pod koniec kwietnia!
Kajoni lubi tę wiadomość
-
pozwolicie że wrócę jeszcze na moment do dnia wczorajszego...
niebieska twoja teściowa przebiła nawet moją misję w kosmosie...
ja też z tych biednych bez h&m u w okolicy... posiłkuję się allegro... ale póki co na 5 par kupionych tylko dwie są dobre... pozostałe 3 muszę wystawić ponownie bo są za duże...
mój M. obiecał mi że w ciągu dwóch najbliższych tyg zabierze mnie na zakupy... ale u nas drugi problem jest taki że dział mama bardzo ubogi ... a jak już się coś pojawi jest rozgrabiane w ciągu dnia...
Niebieska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
positive wrote:pozwolicie że wrócę jeszcze na moment do dnia wczorajszego...
niebieska twoja teściowa przebiła nawet moją misję w kosmosie...
ja też z tych biednych bez h&m u w okolicy... posiłkuję się allegro... ale póki co na 5 par kupionych tylko dwie są dobre... pozostałe 3 muszę wystawić ponownie bo są za duże...
mój M. obiecał mi że w ciągu dwóch najbliższych tyg zabierze mnie na zakupy... ale u nas drugi problem jest taki że dział mama bardzo ubogi ... a jak już się coś pojawi jest rozgrabiane w ciągu dnia... -
nezumi wrote:Na szczęście komunia jest w maju więc sukienka i marynarka wystarczy, a sukienka jest uniwersalna więc i na obronę się przyda
Mam nadzieje że obrona już pod koniec kwietnia!
-
Ruda27 wrote:Nezumi no w maju to takie fajne brzuszki beda, gorzej juz w lipcu jak bedziemy wielkie :p
Nezumi to trzymamyy kciuki za Twoja obronejuż sie nie moge doczekać, piękna pogoda, sukieneczki, spacerki mam nadzieje że w końcu własny ogródek!!
No i obrona... W czwartek jade oddać pracęRuda27 lubi tę wiadomość
-
No ja w moje sukienki się teraz śrenio mieszczę
tylko w te elastyczne, opinające
Ostatnio nawet taką założyłam i całkiem ładnie to wyglądało, wcale nie grubo tylko ciązowo właśnie
-
nezumi wrote:No właśnie wiem że fajne bedziemy w maju
już sie nie moge doczekać, piękna pogoda, sukieneczki, spacerki mam nadzieje że w końcu własny ogródek!!
No i obrona... W czwartek jade oddać pracęnezumi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aggie wrote:Camille, bede sie za tymi meblami po sklepach rozgladac, nie mialam jeszcze okazji, bo ja musze dotknac, pomacac itd.
Ja lece do pracy, milego dnia dziewczynki
:*
Aggie lubi tę wiadomość
-
Kajoni wrote:Nezumi, to Twoj maz ten z brodka????
-
ale teraz już nie ma takiej brody