Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajoni wrote:Bo ja lubie takich mezczyzn z brodka, wygladaja mesko
dla mnie normalnie najlepszy jest Jason Mamoa czy jak to sie pisze, ale w wersji Khala Drogo z Gry o tron. Normalnie ahhh
-
Kajoni wrote:Bo ja lubie takich mezczyzn z brodka, wygladaja mesko
dla mnie normalnie najlepszy jest Jason Mamoa czy jak to sie pisze, ale w wersji Khala Drogo z Gry o tron. Normalnie ahhh
Kajoni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
positive wrote:no i widzisz nezumi... było pokazywać...
te spodnie mam w rozm 42-44 -
nick nieaktualny
-
no one spore są... ja niby noszę takie 40-42 a te są dużo za duże...
to spodnie h&m więc jak znacie ich rozmiarówkę to może będzie łatwiej... ja kupowałam w ciemno.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 11:11
-
wszystkie super. te 44 to sa materiałowe tak? taka gruba bawełna? za ile je chcesz wystawić?
-
positive wrote:nezumi... chcę tylko odzyskać kwotę za jaką je kupiłam. Jeansy za 50 zł a materiałowe po 45. Bawełna nie jest gruba... kupiłam je z myślą że będą idealne na wiosnę ...
positive lubi tę wiadomość
-
-
do tego marynareczka
http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2014/2IV%200220686%20003%2045%203097.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&hmver=2&call=url[file:/product/large]
http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2014/2HV%200206745%20004%2081%209747.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&hmver=2&call=url[file:/product/large]
nie udało mi się wkleić zdjeć więc masz linki -
sukieneczka jest skromna, bardzo
ale w sumie mi nie chodzi o to żeby stać się wielkim np. różowym słoniem
tylko skromną dziewczyną
-
nick nieaktualnyJa mysle ze wiele jest teraz sukienek takich luznych.. Kupilam sobie na sylwestra czarna taka prosta luzna, mysle ze jeszcze sie do niej spokojnie zmieszcze na koncowce
Ja nie chce wydawac na takie ciazowe rzeczy, jakos mi szkoda bo wiem ze dlugo w tym nie pochodze, chocia z drugiej atrony napewno mozna pozniej sprzedac..