Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam!
Ale miałam dzisiaj akcję na poczcie...
Była spora kolejka. Strasznie duszno i nie dałabym rady ustać. Podeszłam do młodej dziewczyny i pytam się czy mnie przepuści. Ona że ok a za chwilę że nie bardzo bo się spieszy do pracy. To podziekowałam. Ona-no niech już Pani stanie. Spieszy mi się do pracy ale niech już Pani stanie każdy albo jest w ciąży albo będzie. I jeszcze coś tam gadała..łzy mi napłynęły do oczu i jej powiedziałam-życzę Pani takiego samego traktowania. Ona znowu swoje. To jej powiedziałam że nie mam już o czym z Panią dyskutować. Ona to samo.
Szkoda że tak hormony mnie rozwalają! Ech....łzy mi ciekły. Jest na maxa znieczulica!! Starsze Panie tylko ustępują miejsca choć same ledwo co stoją. Nie mówię że tylko takie przykre sytuacje mnie spotykają-ale one bardziej zostają w pamięci
-
Quendi wrote:Witam!
Była spora kolejka. Strasznie duszno i nie dałabym rady ustać. Podeszłam do młodej dziewczyny i pytam się czy mnie przepuści. Ona że ok a za chwilę że nie bardzo bo się spieszy do pracy. To podziekowałam. Ona-no niech już Pani stanie. Spieszy mi się do pracy ale niech już Pani stanie każdy albo jest w ciąży albo będzie. I jeszcze coś tam gadała..łzy mi napłynęły do oczu i jej powiedziałam-życzę Pani takiego samego traktowania. Ona znowu swoje. To jej powiedziałam że nie mam już o czym z Panią dyskutować. Ona to samo.
Szkoda że tak hormony mnie rozwalają! Ech....łzy mi ciekły. Jest na maxa znieczulica!! Starsze Panie tylko ustępują miejsca choć same ledwo co stoją. Nie mówię że tylko takie przykre sytuacje mnie spotykają-ale one bardziej zostają w pamięciWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 15:41
-
Quendi wrote:Witam!
Szkoda że tak hormony mnie rozwalają! Ech....łzy mi ciekły. Jest na maxa znieczulica!! Starsze Panie tylko ustępują miejsca choć same ledwo co stoją. Nie mówię że tylko takie przykre sytuacje mnie spotykają-ale one bardziej zostają w pamięci
mnie też dizś tak teściowa wkurwiła!!! siedze i rycze jak dziecko. niby nic mi nie zrobiła ale nienawidze jak sie wpierdala między mnie a męża, a jak wyjeżdza z obiadkami dla niego to już w ogóle. ale jestem wsciekła! -
nick nieaktualny
-
nezumi wrote:doskonale cie rozumiem :*
mnie też dizś tak teściowa wkurwiła!!! siedze i rycze jak dziecko. niby nic mi nie zrobiła ale nienawidze jak sie wpierdala między mnie a męża, a jak wyjeżdza z obiadkami dla niego to już w ogóle. ale jestem wsciekła! -
Ja dziś miałam wizytę u gin. Stoje sobie a taka mloda dziewczyna niech pani usiadzie dopiero teraz widze ze jest pani w ciąży hm. Zdziwilam sie ze juz ludzie zauważają. Ale podziekowalam zaskoczona jej zachowaniem. Potem do rejestracji prosili najpierw ciężarne bo lekarz sie spieszył. I odziwo ta sama dziewczyna z tekstem.... No tak najpierw ciężarne potem moze staruszki bez przesady. Az mnie to rozbawilo. Aj ci ludzie szkoda gadać.....
Dziś czuje sie fatalnie gardło mnie boli i jestem oslabiona co polecacie poza plukaniem gardła ? -
nick nieaktualny
-
aicha wrote:Ja dziś miałam wizytę u gin. Stoje sobie a taka mloda dziewczyna niech pani usiadzie dopiero teraz widze ze jest pani w ciąży hm. Zdziwilam sie ze juz ludzie zauważają. Ale podziekowalam zaskoczona jej zachowaniem. Potem do rejestracji prosili najpierw ciężarne bo lekarz sie spieszył. I odziwo ta sama dziewczyna z tekstem.... No tak najpierw ciężarne potem moze staruszki bez przesady. Az mnie to rozbawilo. Aj ci ludzie szkoda gadać.....
Dziś czuje sie fatalnie gardło mnie boli i jestem oslabiona co polecacie poza plukaniem gardła ?aicha, Camille87 lubią tę wiadomość
-
ja na ból gardła brałam tabletki prenalen i psikałam tantum verde... płukanie u mnie nie wchodzi w grę...
Quendi...Kajoni... one też kiedyś w ciąży będą... może dopiero po tym przetrze im się w mózgu... choć ponoć na głupotę ludzką leku nie ma...
nezumi a co ta jędza narobiła??Kajoni lubi tę wiadomość
-
Dzieki kajoni. Ruda usg było chodze z nfz i maja je kiepskiej jakosci ale maluszek byl widoczny machal raczkami i nozkmi fajnie go było zobaczyc niestety foto nie mam. Lekarka jest super co wizyte dokladnie bada mnie ginekologicznie i czesto mam usg. Niestety płci nie znam. Wierci sie i nie chce sie ujawnic ale lekarz przypuszcza że bedzie dziewczynka:-) dla mnie ważne żeby zdrowe:-)
nezumi, Kajoni, positive, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDajcie spokoj faktycznie znieczulica
ja nje mialam takiej sytuacji zebym stala gdzies dlugo w kolejce wiec sie nie upominam .. najlepsze to bylo jak ogladalam w rozmowach w toku jak sie dziewczyna wypowiadala zejechala pociagiem i weszla do przedzialu zapytala czy moze usiasc (dziewczyna w zaawansowanej ciazy miala niecodzienny wyglad - pankowa wymalowana) to sie stary facet odezwal ze ciaza to nie choroba a jak ona sobje rady nie daje to takie jak ona nie powinny byc w ciazy!!
masakra ...
Ja wrocilam o 14 ze spaceru z psem znow sie naszarpalam bo gowniarz nie umie ladnie isc przy nodze troche mnie brzuch bolal wzielam nospe i sie przespalam dwie godzinki, boje sie ze moge zaszkodzic synkowiglupie mysli mam
-
Ach dziewczyny mój mąż nie jest mamusiowy, jest całkiem za mną, no ale też mamie przykrosci robić nie chce... w sumie to nic sie nie stało i pewnie większość uznałaby że przesadzam, ale ja już taka jestem że nie lubie jak teściowa robi za mnie "babskie" rzeczy typu gotowanie dla męża, cerowanie jego skarpetek i kupowanie mu majtek, po prostu mnie to grzeje bardzo! a że z nią mieszkamy to się zdarza... i nie umiem za cholere jej tego oduczyc mimo ze wie jak tego nienawidze... no wiec w sumie nic ale mnie ruszyło, jeszcze do tego dochodzą hormony i cały make up spłynął...
-
camille - leż i odpoczywaj to wszystko bedzie dobrze :*
już mi lepiej. mąż mi stopy wymasował a to na mnie dobrze działa
ide sie położyć i dokończyć serial bo lekarzy oglądamCamille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
positive wrote:ja na ból gardła brałam tabletki prenalen i psikałam tantum verde... płukanie u mnie nie wchodzi w grę...
Quendi...Kajoni... one też kiedyś w ciąży będą... może dopiero po tym przetrze im się w mózgu... choć ponoć na głupotę ludzką leku nie ma...
nezumi a co ta jędza narobiła??
Ja mam przepisany dzis przez gin prenalen syrop.mam nadzieje ze pomoże.
Kajoni a jak sprawdzic ta temperature mleka? Nie mam termometru do gotowania:-(pewnie to nie wrzatek.
-
aicha wrote:Ja mam przepisany dzis przez gin prenalen syrop.mam nadzieje ze pomoże.
Kajoni a jak sprawdzic ta temperature mleka? Nie mam termometru do gotowania:-(pewnie to nie wrzatek.
serio tyle ma w składzie, ja go piję bo u nas w domu choróbsko panuje (teściowa - właśnie jest na zwolnieniu i dlatego tak mnie wkurwia bo cały czas w domu siedzi), więc tak całkiem profilaktycznie przyjmuję, ale jakbym znała skład to bym nie kupowała bo to wsyzstko w domu mam tzn soki i czosnekCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny