Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Camille87 wrote:No wlasnie widzisz Madzia jak nie czujesz to czekasz az zaczniesz czuc a jak ja juz czuje i danego dnia jest mniej aktywny to glupoty do glowy przychodza
tak zle i tak nie dobrze
kobiecie w ciąży nie dogodzisz...
madzikowy... spokojnie... poczekaj jeszcze ze dwa tygodnie a maluszek na bank się odezwie... i już tak zostanie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 18:39
-
aicha wrote:Ja mam przepisany dzis przez gin prenalen syrop.mam nadzieje ze pomoże.
Kajoni a jak sprawdzic ta temperature mleka? Nie mam termometru do gotowania:-(pewnie to nie wrzatek.a dla dziecka to ok 37 stopni, jak mleko matki, czyż nie?
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPositive masz racje nie dogodzi ciezarnej...
Madzia nie ma sie co zalamywac, glowa do gory! :-* wiadomo ze chce sie czuc te ruchy ale to ze ich nie czujesz nie swiadczy o niczym zlym!!
A dzis dzwonila do mnie bratowa i powiedziala ze zamowila dla mnie prenumerate "Dziecka"
No i wysyla paczke z ubrankami dla syneczkafajnie
Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille87, ja nieraz widzę jak moi dziadkowie tak postępują w sklepie- pchają się z tym wózkiem, rozglądają się dokoła, jakby mieli im coś za darmo dać, nieraz najechali na kogoś
Wtedy jest mi cholernie wstyd i sama się na nich drę, bo ludzie patrzą na nich jak na niezrównoważonych.
Madzikovy, jeszcze troszkę, słońce, poczekaj na maluszka. Pewnie już czujesz, a nie wiesz, że to jest TO. Przecież powinnyśmy poczuć ok. 20-22 tygodnia, a my już w 16 wariujemyTak jak pisałam wcześniej, już bliżej niż dalej
Camille87 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
a i Lanusia, ja generalnie się nie wpycham. W ogóle się nie wpycham. To był jeden raz i to wcześniej zapytałam jak to jest z tymi kasami z pierwszeństwem, część osób (starszych!) ustąpiło z uśmiechem a te dwie pindy młode już furcały pod nosem. Jedna kasa na 40 otwartych i żeby nie można było skorzystać z przywileju. Jak w autobusie czy w tramwaju jest miejsce to siadam, ale nie upominam się, że trzeba mi ustąpić bo jestem w ciąży. U nas w Krakowie takie dziurawe drogi, że lepiej stać niż jechać i czuć jak Tobą telepie.
Dziewczyny kochane, może Wy czujecie pukanie, ale nie wiecie że to to?ja z początku też nie mogłam odróżnić.
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
jej, właśnie przyszły mi tabletki, bo mam ten prenatal classic, ale on nie ma kwasów omega i ginka mi mówiła, żebym sobie dokupiła, to kupiłam dopel herz czy jak to się pisze i właśnie przed chwilą zjadłam i jak mi się odbiło łososiem hahaha wiem, niesmaczne, ale ło matko
nezumi lubi tę wiadomość
-
Ruda, ja naprawdę zaczynam sie martwić.... Bo tak jak piszesz większość juz czuje a my nie....tylko te bulgotanie którego wcześniej nie miałam ale nie wiem czy to Ktosiek ;(
Lanusia mam nadzieje ze to co mówisz to prawda .....
Camille dziękuje za pocieszenie ale juz dola łapie i boje sie ze to może cos złego oznaczać ;(
Jak pisałam wcześniej jak chodzę itd to nic....jak usiade lub sie poloze to czuje bulgotanie...w rożnych miejscach brzucha ale nie wiem....
Positive, Paula sie nie odzywa bo wróciły jej mdłości, ale ona i jej córeczka maja sie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 18:56
Camille87, positive lubią tę wiadomość
-
Kajoni, a ja kupiłam sobie taniutkie OMEGA3, 60 tabletek, a opakowanie ok. 18 zł w Rossmannie. Nie ma sensu przepłacać
Ten Doppelherz też fajny, właśnie miałam zamiar to kupić, ale nie mieli. I nauczyłam łykać się takie spore tabletki powlekane, sukces
Wybieram się właśnie do Kauflandu, przyjrzę się kto startuje do kasy z pierwszeństwem.Camille87 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Lanusia93 wrote:Kajoni, a ja kupiłam sobie taniutkie OMEGA3, 60 tabletek, a opakowanie ok. 18 zł w Rossmannie. Nie ma sensu przepłacać
Ten Doppelherz też fajny, właśnie miałam zamiar to kupić, ale nie mieli. I nauczyłam łykać się takie spore tabletki powlekane, sukces
Wybieram się właśnie do Kauflandu, przyjrzę się kto startuje do kasy z pierwszeństwem.ciężko to przełknąć
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kajoni wrote:http://demotywatory.pl/4300650/Matka-roku
widziałyście matkę roku? -
Rano miałam taki dobry humor, a teraz jakaś rozbita jestem i o wsyzstko mi się chce płakać
positive - słucham sobie może mnie ta muzyka ukoi
positive lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny