Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
poszukajcie sobie na youtube utworów piano guys oni przerabiają sobie piosenki na wersję instrumentalną... niektóre są rewelacyjne... zawsze mi pomagają...
ok spadam się kąpać i kładę się do łóżka bo jutro wizyta u ginekologa...
proszę o kciuki by łaskawie zrobili mi usg... a maluszek zdradził swoją płeć...Ruda27, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Teraz mam wyrzuty sumienia ze tak pisalam jak maly kopie bo wam przykro ze wy nie czujecie
Darusia, Madzia tule was mocno! Zobaczycie ze niedlugo wasze dzieciatka zapukajaprzeciez to wasze sCzescie i musicie o nim pisac
my z Madzia niedlugo dolaczymy, napewno
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camille jak zobaczyłam ta głupotę która napisałaś to wrrr zawróciłam bo miałam iść z psem. Ja sie potwornie cieszę ze Twoj synuś daje znać
na prawdę!! I nie jest mi przykro z tego powodu!!! Pisz o każdym swoim kopniaku :*
Ruda, positive 3mam kciuki
Lecę z psem bo sie zsiura i potem film z moimdobranoc
Camille87, Ruda27, positive lubią tę wiadomość
-
positive wrote:posłuchajcie sobie na ukojenie nerwów...
mnie to zawsze pomaga...
http://www.youtube.com/watch?v=Ry4BzonlVlw&list=RDmJ_fkw5j-t0
Superasneskad Wy bierzecie te fajne kawalki, nawet mojemu sie spodobal
jak kazal podlosic to poczulam laskotanie w brzuchu
nezumi, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O nie wierzę... Ale się wkurw... Byłam w sklepie. Zrobiłam zakupy za 65 zł. Miałam megaochotę na warzywka mrożone z patelni, różne pyszne jogurty itd. Wzięłam też sobie gazetę M jak Mama. Daję jej kartę, transakcja odrzucona. Dwukrotnie. Mówię jej, że na pewno mam pieniądze na koncie i wzięłam tą kartę, poszłam do bankomatu przed Kauflandem. Bankomat niby mi wypłaca 100 zł, transakcja zrealizowana, ale pieniądze się nie pojawiły. Ja już we łzach, chcę dzwonić do P., a przecież konto w telefonie zablokowane... Wkładam kartę jeszcze raz, tym razem żądam 50 zł. Udało się. Wracam, płacę w kasie, udało mi się kupić tylko doładowanie do telefonu, internetu i napój. Super
Kasjerka zobaczyła, że jestem w ciąży, dała mi darmową czekoladę spod lady
Wracam wściekła do domu, dzwonię do P. z ryjem- co on nakupował na tą moją kartę, przecież powinnam mieć pieniądze! Wchodzę online na konto bankowe i co się okazało? Że 25 każdego miesiąca 100 zł z mojego konta jest przelewane na oszczędnościowe. Myślałam, że mam ok. 150 zł, a miałam 50 zł i 100 zł na oszczędnościowym. Wyszłam ze sklepu czerwona ze wstydu i złości...
Brzuch mnie boli potwornie, kładę się. DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 20:40
Camille87 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyOj Kochana nie denerwuj sie
czasem sie takie rzeczy zdarzaja
Ja w niedziele bylam z mezem tez w Kauflandzie i przy kasie zaczela bramka wyc
Ja w szoku podszedl ochroniarz moj maz mowi zebym telefon wyjela bo czasem moze to on tak dzialac
jedyne co mialam w torebce to paczka gum do zucia wiec ja wyjelam i bramka juz nie swiecila okazalo sie ze na tych gumach byla naklejka ktora powodowala ze alarm sie wlaczal zerwal ja i bylo ok
Ale tez mi wstyd bylo bo jest cos takiego ze nawet jak czlowiek wie ze nic nie ukradl to boi sie tego alarmu wzroku innych ludzi itpLanusia93 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny na ruchy dzieciaczków macie czas do 24tc! Ja poczułam teraz ruchy po 19tc! A jest to moja druga ciąża! Nie stresujcie się tak, bo na wszystko przyjdzie pora, a wasze martwienie sie ani nic nie przyśpieszy, a wręcz złe emocje zle na maluchy wpływaja! Takze glowa do gory i nie świrowac!
Lenusia, niezla przygoda, wspolczucia:(Lanusia93, Ruda27, Camille87, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
Znow mnie glowa napierdziela, spac nie moge (chyba pisalam znow o tym). Eh..
Dodatkowo, wszystko mnie wzrusza dzis... no placze nawet na reklamach, nie mowie, ze nie bylam wrazliwa, ale zeby do takiego stopnia? No zesz, az wstyd
Chyba zaczne sobie kompletowac kawalki relaksacyjne, takie wyciszajace mnie, na porodowkeI na pewno chce na plycie zbiorczej "The cello song", jest super
Camille87, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBea_tina wrote:Dziewczyny na ruchy dzieciaczków macie czas do 24tc! Ja poczułam teraz ruchy po 19tc! A jest to moja druga ciąża! Nie stresujcie się tak, bo na wszystko przyjdzie pora, a wasze martwienie sie ani nic nie przyśpieszy, a wręcz złe emocje zle na maluchy wpływaja! Takze glowa do gory i nie świrowac!
Lenusia, niezla przygoda, wspolczucia:(
Reprymenda sie przyda niektorym z naszych niesfornych sierpniowych mamusBea_tina lubi tę wiadomość
-
Nie, że reprymenda(sama przeżywałam brak ruchów jak wariatka!), ale dajcie czas swoim maluchom! Później same zobaczycie, z uśmiechem wspomnicie ten okres bez kopniaków i rozpychania:P Także 3 wdechy i spokojnie oddychajcie:)
Camille87, Ruda27, Madzikovy, Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny