Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz dobranoc mowilam ale musialam jeszcze wejsc bo mam skleroze.....ciazowa oczywiscie
MILA Kochana nie wiem o ktorej wstane rano wiec wole juz dzis... 3mamy za Ciebie i Malenstwo kciuki, jutro wazny dzien dla Was a potem oczekiwanie na wyniki, moja gadka na nic sie zda o wierze itd. Dlatego napisze ze jestem z Toba myslami i calym sercem jutro!!!!! POWODZENIA MILA!!!!pekinka82, Ruda27, MILA, Macca lubią tę wiadomość
-
Około 20 tygodnia ciąży pojawiają się u pierwiastek pierwsze ruchy płodu przypominające początkowo objawy niestrawności, bulgotania w jelitach, przelewania, aż w końcu dają się rozpoznać, jako ruchy rozwijającego się dziecka. U wieloródek odczuwanie ruchów płodu jest nieco wcześniejsze i pojawia się około 18 tygodnia ciąży.
Z dedykacją dla Madzikovej
MILA ....Trzymam kciukiPOWODZENIA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 22:15
Camille87, Madzikovy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMila kochana powodzenia!!! Trzymamy mocno kciuki!!
Dziewxzyny mialam w nocy puktym razem juz bez pryloozenia reki i powtarzalam sobie ze nie spie :p
Tylko dosc mocno z lewej strony, jest to mozliwe? ObyyyyAggie, Moni&, Madzikovy, Kajoni, Camille87, amela, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoni& wrote:Kochana to gratulacje:D Widzisz maluszek sie odzywa:) Ja tez czesto czuje pukanie z lewej strony, z prawej i na środku tez sie zdarza.
Mila trzymam kciuki!
Świetne te piosenki, naprawde relaksują
Monis ale Ci zazdroszcze...tez chce czuc w dzien, miec pewnosc i cieszyc sie tym tak bardzo..
Kada wspolczuje! Kuruj sie kochanaMoni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria predzej czy później każda z nas bedzie dostawała takie kopniaki, że bedziemy sie z bólu zwijac
Niedawno kuzynka mi powiedziała, jak była w ciąży zpierwsza córka to tak ją kopała po żebrach że az jej łzy same leciały.
A co do ruchów to jak juz ktoś napisał kobiecie nie dogodzisz, brak ruchów sie przejmujesz, a jak juz przyjda i sa nieregularne-tez sie przejmujeszMonis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda, dzieki ze pytasz, nie najgorzej, to znaczy glowa znow peka, i smarkam krwia
ale to ze zmeczenia, dzis i tak spalam lepiej niz kilka ostatnich nocy, no i jutro wolne to pospie do bolu
Mila, nie denerwuje sie tak na zapas, ja wiem, ze latwo powiedziec, ale sprobuj sie wyciszyc troszke, maluszek tez sie boji, jak odczuwa Twoj stres :* mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze -
nick nieaktualnyAggie krwe w nosku to normalna sprawa. Ja codziennie mam zatkany i smakrkam to mam krew..
Ale ciesze sie ze sie lepiej czujesz
Co do stresow ciezko sie pozbyc.. Ja mam zwykla wizyte u durnego gina dzisiaj i sie sama stresuje..
Mila jestesmy z Toba, pamietaj! -
nick nieaktualnyMadzikovy dzieki, tylko wiesz one sa nocne wiec juz nie to samo.. Bo nie skupiam sie na tym tak, nie zachwycam bo zasypiam a pozniej juz inaczej mozg funkcjonuje :p ostatni raz co mialam puk w nocy bardziej czulam to pozniej, a teraz juz inaczej mimo ze chyba w koncu nie spalam :p
Takze, dalej czekam z Toba :p