Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda,gratuluje! W koncu sie doczekalas
Mila, trzymam kciuki!
Moj maly jeszcze nie pukal dzis, chyba musze z nim pogadac. Hehe ja juz w pracy, dzis na szczescie krotko, po 13 koncze, wczoraj od 8 do 17:30. Po takim dlugim wolnym, 1,5 tygodnia od razu na gleboka wode, wrocilam wykonczona, ale coz, jeszcze trzeba pracowac.Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Aggie, ja jak chorowalam, jakis miesiac temu to krew codziennie strumieniem przy czyszczeniu nosa, gdybym nie tamowala sama po pewnym czasie to by sie lalo i lalo. Teraz rzadziej, ale tez leci i na chusteczke tez czesto mam slady krwi. Mam ten prenatal coma duzo zelaza to mam nadzieje, ze to dobrze wplynie na te krwotoki
-
Madzikovy ja tez nie czuje ruchow jeszcze, czasem mam wrazenie, ze czuje motylka, takie delikatne laskotanie (dwa dni z rzedu kolo 19 godz. to chyba nie przypadek), ale mozliwe ze sobie to ubzduralam
Wczoraj jak puscilam sobie "the cello song" i usiadlam wygodnie, mimowolnie polozylam dlon na brzuchu i poczulam laskotaniewydaje mi sie ze jeszcze za wczesnie, ale jesli to sobie wymyslilam, to mam to gdzies
Wczoraj pierwszy raz w pracy ktos dotknal mojego brzuszka (wszyscy mowia ze jest gigant) i nie bylo mi z tym zle, chyba nawet przyjemnie, dumna bylam jak pawZa to w pracy tez udziela sie wszystkim to moje podekscytowanie
Ja spadam ogarnac sie do pracy, bo sie nie wyrobieMilego dnia mamuski
Ruda27, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda gratuluje
widzisz maluszek sie powoli odzywa
Wczoraj tuz przed zasnieciem moj tak sie ruszal ze szok i to nie byly kopniecia tylko tak nisko czulam jak sie przekreca az pod reka czulama maz byl z psem na dworze jak wrocil i mu powiedzialam to mi odpowiedzial - to nie prawda Ty mi chcesz po prostu przykrosc zrobic bo ode mnie ucieka
oczywiscie powiedzial to zartem bo biedaczek co reke przystawi to synek przestaje sie ruszac...
Kochane zycze.milego dzionka duzo pukanka dzidziek
I Milis raz jeszcze powodzenia!!Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wczoraj widzialam sie z kolezanka z pracy zobaczyla moj brzuszek to powiedziala oo ale urosl no az sie miekko na serduchu robi jak sie takie cos slyszy, taka radosc
a inna kolezanka stwierdzila ze bede miec corke bo widac po ksztalcie brzucha:P no zobaczymy moze za tydzien w srode sie dowiem kto w moim brzuszku siedzi
a moj maluszek tylko raz dzis zapukal i cisza. moze dlatego ze juz zjadlam sniadanko:P czesto puka jak jestem glodna
Camille87 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
gdzies czytalam ze dziecko reaguje tylko na cieplo matki, kazde inne cieplo jest dla niego obce, nawet ojca wiec cos w tym jest.
Ruda ze mnie sie tez straszny len zrobil , jeszcze tym bardziej ze do pracy nie chodzeCamille87, Kajoni, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Ruda super ze poczulas dzidzie
moja dziś od rana tak szaleje ze cały brzuch mi się rusza:-)
Ja dziś na śniadanie zjadlam kasze manna, nigdy jako dziecko jej nie znosiłam a dziś mnie tak chęć naszła.
Miluś kochana trzymam kciuki Skarbie i wierze ze wszystko bedzie dobrzeczekamy na same dobre informacje, inaczej nie może być !!!
Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyRuda Ty przynajmniej do pracy chodzisz
ja to jestem len! Jak sie budze o 9 to zakladam szlafrok i siedze w salonie i ogladam ddtvn
zanim sie ubiore zanim sniadanie zjem kawe wypije to 12 jakbym mialando pracy isc to by mnie krew zalala
Ja czuje ruchy dosc nieregularnie ale zauwazylam ze najbardziej aktywny jest ok 19-20 i 23 jak juz leze w lozku a reszte dnia roznie czasem przed sniadaniem czasem w trakcie
Moni mi tez wrozyli dziewczynke po tym co jem a kada widzidziala cos na usga tu chlop hehe
amela, Ruda27, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamela wrote:Ruda super ze poczulas dzidzie
moja dziś od rana tak szaleje ze cały brzuch mi się rusza:-)
Ja dziś na śniadanie zjadlam kasze manna, nigdy jako dziecko jej nie znosiłam a dziś mnie tak chęć naszła.
Miluś kochana trzymam kciuki Skarbie i wierze ze wszystko bedzie dobrzeczekamy na same dobre informacje, inaczej nie może być !!!
Ale mi smaka narobilas ide tez kasze gotowacamela lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Ruda Ty przynajmniej do pracy chodzisz
ja to jestem len! Jak sie budze o 9 to zakladam szlafrok i siedze w salonie i ogladam ddtvn
zanim sie ubiore zanim sniadanie zjem kawe wypije to 12 jakbym mialando pracy isc to by mnie krew zalala
Ja czuje ruchy dosc nieregularnie ale zauwazylam ze najbardziej aktywny jest ok 19-20 i 23 jak juz leze w lozku a reszte dnia roznie czasem przed sniadaniem czasem w trakcie
Moni mi tez wrozyli dziewczynke po tym co jem a kada widzidziala cos na usga tu chlop hehe
ale wszyscy mi mówią żebym korzystała bo jak dziecko przyjdzie na swiat to tak sobie juz nie poleze
Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amela, trzymam kciuki, daj znac co nowego u maluszka
czytam Wasze opisy jedzenia a ja sobie tak do serca wzielam ze dzis post bo sroda popielcowa i od rana jestem glodna. Tesciowa upiekla wczoraj drozdzowki z serem to wzielam sie wlasnie za nia i jak tylko maly dostal cos slodkiego to popukuje
chyba bedzie slodyczozerny po tatusiu hahaha
amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny