Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaria ja nie wiem gdzie Ty te kilogramy chowasz?! Na zdjeciu ktore dodalas na fb to taka laska ze maksymalnie 60 kg bym Ci dala
co do 69 to wydaje mi sie ze bylo ze dwa dni temu
ale zobaczymy co jutro waga pokaze !!
No Amela nie dziwie sie dom bylby chyba spelnieniem marzen kazdego...Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamilka trzeba sie dobrze do zdjecia ustawic hahahah :p
Ja juz mam ponad 70... I to lekko.. Ponad 6 kg przytylam, nie wiem dokladnie bo nie zwazylam sie od razu jak sie o ciazy dowiedzialam, wiec tylko szacuje ile moglam miec wtedy..
Ale amela ma racje, zrzucimy po ciazybedziemy ostro wszystkie dzialac
amela, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiecie jak ja wczoraj sie smialam z siebie hehe ja nienormalna. Czuje pukanie juz, wycieka mi cos z sutkow, to chyba siara i wczoraj wieczorem w lazience patrze, a ja mam taka kreche od pepka w dol. Se mysle, super, ciaza pelna para, zajebiaszczo. A sie okazalo, ze mialam spodnie ze szwem na przodzie i jak siedzialam z podkurczonymi nogami jak ogladalam film i mi sie odcisnelo. Urojenia pierwsza klasa
amela, Camille87, Ruda27, Lanusia93, celia, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ruda tu wklejam zdjęcie, ale to jest tylko wizualizacja bo innych zdjęć developer nie ma, troszkę większe są w rzeczywistości działki. Jest to takie nowoczesne budownictwo ale mnie się podoba, cena jest przystępna i blisko warszawyCamille87, Kajoni, Ruda27, Lanusia93, celia, Niebieska lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamilka dziekuje kochana jestes :* ja tam dosc grubsza od Ciebie jestem, ale milo ze tak mowisz
Kajoni hahahaha dobra jestes :p
Amela swietny domek! My tez chcemy wlasnie na osiedlu gdzie sa nowo wybudowane domki
Ale wam zazdroszcze, my to jeszcze ladnych pare latCamille87, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziękuje kochane, nie to są segmenty także połowa sąsiada, a jakbyśmy mieli się budować to musielibyśmy czekać jeszcze kilka ładnych lat, a że czekac nie chcemy to wymyśliliśmy taki segment. my będziemy mieć prawie 100m parter, piętro plus poddasze jeszcze i ogródek 100 m. Myślę że jak dla nas to spokojnie wystarczy. Moja siostra ma ponad 200 m domu i tylko chodzi i sprząta, także ja nie chciałam aż takiego dużego domu ;P
Kajoni, Camille87, Niebieska lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Czytam czytam i nadazyc nie moge
Ja juz po sniadanku,zjadlam dzis 4 kromki razowego,2 jajka ze szczypiorkiem,kielkami i rzodkiewka i herbatkaTeraz sie biore za sprzatanie. Muza gra na calego !
Ruda ciesze sie ze w koncu poczulas pukanie, chociaz ja jakies pukania czuje czesto nie wiem czy nie za czesto bo pisalyscie ze to sie raz na pare dni czuje. No naprawde sama juz nie wiem.
Amela fajny domektez uwazam ze 100m to wystarczajaco(jak dla mnie)
Moni-kiedys tez czytalam o tym ze maluszek tylko na cieplo matki reaguje,ale ja przykladam reke do brzucha i nic nie czuje
Mila-jestem z Toba i trzymam kciuki !! Powodzenia kochana
Camille mnie tez nieraz brzuch boli ja za dlugo wstrzymuje siku,bo tak jak Rudej nieraz nie chce mi sie z lozka wychodzic
Kajoni dobre z ta kreska ale ja mam to samoprzewaznie od legginsow mi sie robi.
A ja jutro ide na polowkowe,z jednej strony nie moge sie doczekac a z drugiej mam stracha..musze sobie jeszcze zanotowac pytania do gina..Kajoni, amela, Ruda27, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Amela jasne 100 m wystarczy, tez bym nie chciala wiećej, bo wez tu sprzataj haha :p
Nie chce nawet pytac jakie ceny sa pod Warszawa takich domkow :p
Kada smacznegoja jem zupe i za 20 min do pracy
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif