X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni daj linka do tych spodni :-) dostalas je juz??

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Haha zobaczysz ze puknie gdy bedziesz sie tego najmniej spodziewala :P
    A moze on sie odzywa jak Ty w pracy jestes?? ;-)

Ja w pracy siedze i sie nudze, wiec tez trzymam sie za brzuch i wyczekuje :p wiecznie wyczekuje nawet w aucie, wiec w sumie ciezko bedzie z momentem jak sie nie bede spodziewala haha :p nie no pewnie bedzie tak jak mowisz, ze cos bede robila i sie dziubek odezwie :)
    Niebieska kurcze jest nas niewiele ktore jeszcze nie czuja :( albo czuja a nie wiedza :p

Niebieska lubi tę wiadomość

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mebelki sobie sama zaprojektuję :) I zrobi je firma mojego męża :) Jedynie łóżeczko kupię, prawdopodobnie białe albo jasne drewno :)
    Ale jeszcze nie mam do tego głowy. Nawet nie mam pokoju dziecięcego heheh

Kajoni, Camille87 lubią tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ja kupilam w h&m za 80 zl zwykle, czarne jeansy.. Wygodne
    Na allegro sie boje, bo moga zle mi lezec.. Wiec musze polowac na przecenach..

Camille87 lubi tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Ja szukam spodni ciazowych na allegro bo jest mi tak ciasno w tych ktore dostalam od siostry ze az mi sie pregi na udach robia od szwow :-( niestety rosne nie tylko w brzuszku :-( :-(
    http://allegro.pl/wizytowe-spodnie-ciazowe-rurki-czarne-38-regulacja-i3998939180.html
    Ja kupilam takie

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie dowiedz sie o tych meblach bo moja firma produkowala meble na Anglie i byly z sosny ale taki szajs jakosciowy ze nawet do piwnicy bym ich nie chciala a to ponoc standard hehe bo ta cena cos niska jak za.drewniane meble no chyba ze kupisz w sklepie ze dotkniesz i zobaczysz :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    http://allegro.pl/wizytowe-spodnie-ciazowe-rurki-czarne-38-regulacja-i3998939180.html
    Ja kupilam takie

Bardzo ladne ale ja jednak szukam jeansow :-)

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Bardzo ladne ale ja jednak szukam jeansow :-)
    A jeansy tez sa i tez bede musiala sobie kupic, ale poczekam az przyjda te, pewnie beda za dlugie, bo ja jestem kurdupel, ale mam babcie krawcowa ;)

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Kamila ja kupilam w h&m za 80 zl zwykle, czarne jeansy.. Wygodne
    Na allegro sie boje, bo moga zle mi lezec.. Wiec musze polowac na przecenach..

Gdybym miala h&m w moim miescie to bym na allegro nie szukala :-(
    Niestety na zadupiach takich sklepow nie otwieraja buuh :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    A jeansy tez sa i tez bede musiala sobie kupic, ale poczekam az przyjda te, pewnie beda za dlugie, bo ja jestem kurdupel, ale mam babcie krawcowa ;)

No ja juz troche pobuszowalam po tym allegro tylko zawsze jest to ryzyko ze cos nie tak z tymi spodniami dlatego liczylam na recenzje ;-) jakbys kupowala jeansy to daj znac ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska wrote:
    Ja mebelki sobie sama zaprojektuję :) I zrobi je firma mojego męża :) Jedynie łóżeczko kupię, prawdopodobnie białe albo jasne drewno :)
    Ale jeszcze nie mam do tego głowy. Nawet nie mam pokoju dziecięcego heheh

Ja mam wlasnie meble bukowe z frontami bialymi highgloss :-)
    Nie sa typowo dzieciece ale mysle ze z odpowiednia aranzacja pokoiku beda ladnie wspolgrac :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila to wspolczuje. A ile macie do najblizszego wiekszego miasta? Az tak zle jest u was?

• nezumi Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja trafiłam na przecenę w H&M i udało mi sie kupić spodnie czarne jeansy za 30 zł! Rozmiar 44, normalnie noszę 42 i te są troche za duże, ale z paskiem się nadają :) Najważniejsze ze są dobre na długość bo zawsze mam problem z 'wodą w piwnicy'.

Kajoni, Camille87 lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    No ja juz troche pobuszowalam po tym allegro tylko zawsze jest to ryzyko ze cos nie tak z tymi spodniami dlatego liczylam na recenzje ;-) jakbys kupowala jeansy to daj znac ;-)
    Ja nie lubie, wrecz nie znosze chodzic po sklepach, dlatego kupuje na necie i powiem ze nigdy nie zdarzylo mi sie zle kupic a kupowalam duzo - plaszcze, sukienki, spodnie, bluzki, a nawet buty, jedne na studniowke, jedne na zmiane na wesele i zasze strzal w 10

relgi09k4o218c6j.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zwykłe ciemno niebieskie jeansy też H&M rozm 42 trafiłam w lokalnym szmateksie :) Za całe 12 zł :D Chodzi się w nich rewelacyjnie :D

Kajoni lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    Ja nie lubie, wrecz nie znosze chodzic po sklepach, dlatego kupuje na necie i powiem ze nigdy nie zdarzylo mi sie zle kupic a kupowalam duzo - plaszcze, sukienki, spodnie, bluzki, a nawet buty, jedne na studniowke, jedne na zmiane na wesele i zasze strzal w 10
    ja lubię chodzić po sklepach :) ale w internecie tez kupuję, przede wszystkim buty. jakoś z innymi rzeczami mam opór że będzie za małe, dlatego jak już to wybieram takie uniwersalne rzeczy typu legginsy, koszulki, dodatki.

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    A zwykłe ciemno niebieskie jeansy też H&M rozm 42 trafiłam w lokalnym szmateksie :) Za całe 12 zł :D Chodzi się w nich rewelacyjnie :D
    Ja kiedys namowilam meza do pojscia do szmateksu i trafilismy do takie za przeproszeniem burdelu, ze szok. Ciuchy na brudnej podlodze, bez cen, nie posortowane, smierdzace. Zwatpilismy. Ale tesciowa mi mowila ze niedaleko nas jest taki duzy lumpeks i bardzo duzo ludzi tam chodzi i z siatkami wychodzi to moze sie przejde kiedys

nezumi lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nezumi suoer jak za 30 zl! Ja kupilam wczesniej 2 pary po 60 zl jedna. Ale granatowe sa ok, a czarne cos zle szyte i nie wygodne i nie chodze w nich.. Z tym ze maja krotki pas na brzuchu ale lepsze niz normalne spodnie :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Kamila to wspolczuje. A ile macie do najblizszego wiekszego miasta? Az tak zle jest u was?

50km do najblizszego miastabz centrum handlowym :-/
    Wiesz no tragedii nie ma ale typowego sklepu z ubraniami ciazowymi to chyba nie ma :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No rzeczywiscie szkoda..
    U nas jest jeden z ciazowymi (tzn w pl) ale drozsze rzeczy, spodnie minimum 115.. Wole polowac w h&m na przeceny..
    Moze wybierz sie kiedys z mezem na wieksze zakupy do tego centrum handlowego i cos znajdziesz..

‹‹ 488 489 490 491 492 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ