Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Haha zobaczysz ze puknie gdy bedziesz sie tego najmniej spodziewala
A moze on sie odzywa jak Ty w pracy jestes??
Ja w pracy siedze i sie nudze, wiec tez trzymam sie za brzuch i wyczekuje :p wiecznie wyczekuje nawet w aucie, wiec w sumie ciezko bedzie z momentem jak sie nie bede spodziewala haha :p nie no pewnie bedzie tak jak mowisz, ze cos bede robila i sie dziubek odezwie
Niebieska kurcze jest nas niewiele ktore jeszcze nie czujaalbo czuja a nie wiedza :p
Niebieska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Ja szukam spodni ciazowych na allegro bo jest mi tak ciasno w tych ktore dostalam od siostry ze az mi sie pregi na udach robia od szwow
niestety rosne nie tylko w brzuszku
Ja kupilam takieCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie dowiedz sie o tych meblach bo moja firma produkowala meble na Anglie i byly z sosny ale taki szajs jakosciowy ze nawet do piwnicy bym ich nie chciala a to ponoc standard hehe bo ta cena cos niska jak za.drewniane meble no chyba ze kupisz w sklepie ze dotkniesz i zobaczysz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Kamila ja kupilam w h&m za 80 zl zwykle, czarne jeansy.. Wygodne
Na allegro sie boje, bo moga zle mi lezec.. Wiec musze polowac na przecenach..
Gdybym miala h&m w moim miescie to bym na allegro nie szukala
Niestety na zadupiach takich sklepow nie otwieraja buuh -
nick nieaktualnyKajoni wrote:A jeansy tez sa i tez bede musiala sobie kupic, ale poczekam az przyjda te, pewnie beda za dlugie, bo ja jestem kurdupel, ale mam babcie krawcowa
No ja juz troche pobuszowalam po tym allegro tylko zawsze jest to ryzyko ze cos nie tak z tymi spodniami dlatego liczylam na recenzjejakbys kupowala jeansy to daj znac
-
nick nieaktualnyNiebieska wrote:Ja mebelki sobie sama zaprojektuję
I zrobi je firma mojego męża
Jedynie łóżeczko kupię, prawdopodobnie białe albo jasne drewno
Ale jeszcze nie mam do tego głowy. Nawet nie mam pokoju dziecięcego heheh
Ja mam wlasnie meble bukowe z frontami bialymi highgloss
Nie sa typowo dzieciece ale mysle ze z odpowiednia aranzacja pokoiku beda ladnie wspolgrac -
nick nieaktualny
-
Ja trafiłam na przecenę w H&M i udało mi sie kupić spodnie czarne jeansy za 30 zł! Rozmiar 44, normalnie noszę 42 i te są troche za duże, ale z paskiem się nadają
Najważniejsze ze są dobre na długość bo zawsze mam problem z 'wodą w piwnicy'.
Kajoni, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:No ja juz troche pobuszowalam po tym allegro tylko zawsze jest to ryzyko ze cos nie tak z tymi spodniami dlatego liczylam na recenzje
jakbys kupowala jeansy to daj znac
-
A zwykłe ciemno niebieskie jeansy też H&M rozm 42 trafiłam w lokalnym szmateksie
Za całe 12 zł
Chodzi się w nich rewelacyjnie
Kajoni lubi tę wiadomość
-
Kajoni wrote:Ja nie lubie, wrecz nie znosze chodzic po sklepach, dlatego kupuje na necie i powiem ze nigdy nie zdarzylo mi sie zle kupic a kupowalam duzo - plaszcze, sukienki, spodnie, bluzki, a nawet buty, jedne na studniowke, jedne na zmiane na wesele i zasze strzal w 10
ale w internecie tez kupuję, przede wszystkim buty. jakoś z innymi rzeczami mam opór że będzie za małe, dlatego jak już to wybieram takie uniwersalne rzeczy typu legginsy, koszulki, dodatki.
-
nezumi wrote:A zwykłe ciemno niebieskie jeansy też H&M rozm 42 trafiłam w lokalnym szmateksie
Za całe 12 zł
Chodzi się w nich rewelacyjnie
nezumi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny