X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni daj linka do tych spodni :-) dostalas je juz??

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Haha zobaczysz ze puknie gdy bedziesz sie tego najmniej spodziewala :P
    A moze on sie odzywa jak Ty w pracy jestes?? ;-)

Ja w pracy siedze i sie nudze, wiec tez trzymam sie za brzuch i wyczekuje :p wiecznie wyczekuje nawet w aucie, wiec w sumie ciezko bedzie z momentem jak sie nie bede spodziewala haha :p nie no pewnie bedzie tak jak mowisz, ze cos bede robila i sie dziubek odezwie :)
    Niebieska kurcze jest nas niewiele ktore jeszcze nie czuja :( albo czuja a nie wiedza :p

Niebieska lubi tę wiadomość

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mebelki sobie sama zaprojektuję :) I zrobi je firma mojego męża :) Jedynie łóżeczko kupię, prawdopodobnie białe albo jasne drewno :)
    Ale jeszcze nie mam do tego głowy. Nawet nie mam pokoju dziecięcego heheh

Kajoni, Camille87 lubią tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ja kupilam w h&m za 80 zl zwykle, czarne jeansy.. Wygodne
    Na allegro sie boje, bo moga zle mi lezec.. Wiec musze polowac na przecenach..

Camille87 lubi tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Ja szukam spodni ciazowych na allegro bo jest mi tak ciasno w tych ktore dostalam od siostry ze az mi sie pregi na udach robia od szwow :-( niestety rosne nie tylko w brzuszku :-( :-(
    http://allegro.pl/wizytowe-spodnie-ciazowe-rurki-czarne-38-regulacja-i3998939180.html
    Ja kupilam takie

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie dowiedz sie o tych meblach bo moja firma produkowala meble na Anglie i byly z sosny ale taki szajs jakosciowy ze nawet do piwnicy bym ich nie chciala a to ponoc standard hehe bo ta cena cos niska jak za.drewniane meble no chyba ze kupisz w sklepie ze dotkniesz i zobaczysz :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    http://allegro.pl/wizytowe-spodnie-ciazowe-rurki-czarne-38-regulacja-i3998939180.html
    Ja kupilam takie

Bardzo ladne ale ja jednak szukam jeansow :-)

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Bardzo ladne ale ja jednak szukam jeansow :-)
    A jeansy tez sa i tez bede musiala sobie kupic, ale poczekam az przyjda te, pewnie beda za dlugie, bo ja jestem kurdupel, ale mam babcie krawcowa ;)

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Kamila ja kupilam w h&m za 80 zl zwykle, czarne jeansy.. Wygodne
    Na allegro sie boje, bo moga zle mi lezec.. Wiec musze polowac na przecenach..

Gdybym miala h&m w moim miescie to bym na allegro nie szukala :-(
    Niestety na zadupiach takich sklepow nie otwieraja buuh :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    A jeansy tez sa i tez bede musiala sobie kupic, ale poczekam az przyjda te, pewnie beda za dlugie, bo ja jestem kurdupel, ale mam babcie krawcowa ;)

No ja juz troche pobuszowalam po tym allegro tylko zawsze jest to ryzyko ze cos nie tak z tymi spodniami dlatego liczylam na recenzje ;-) jakbys kupowala jeansy to daj znac ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska wrote:
    Ja mebelki sobie sama zaprojektuję :) I zrobi je firma mojego męża :) Jedynie łóżeczko kupię, prawdopodobnie białe albo jasne drewno :)
    Ale jeszcze nie mam do tego głowy. Nawet nie mam pokoju dziecięcego heheh

Ja mam wlasnie meble bukowe z frontami bialymi highgloss :-)
    Nie sa typowo dzieciece ale mysle ze z odpowiednia aranzacja pokoiku beda ladnie wspolgrac :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila to wspolczuje. A ile macie do najblizszego wiekszego miasta? Az tak zle jest u was?

• nezumi Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja trafiłam na przecenę w H&M i udało mi sie kupić spodnie czarne jeansy za 30 zł! Rozmiar 44, normalnie noszę 42 i te są troche za duże, ale z paskiem się nadają :) Najważniejsze ze są dobre na długość bo zawsze mam problem z 'wodą w piwnicy'.

Kajoni, Camille87 lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    No ja juz troche pobuszowalam po tym allegro tylko zawsze jest to ryzyko ze cos nie tak z tymi spodniami dlatego liczylam na recenzje ;-) jakbys kupowala jeansy to daj znac ;-)
    Ja nie lubie, wrecz nie znosze chodzic po sklepach, dlatego kupuje na necie i powiem ze nigdy nie zdarzylo mi sie zle kupic a kupowalam duzo - plaszcze, sukienki, spodnie, bluzki, a nawet buty, jedne na studniowke, jedne na zmiane na wesele i zasze strzal w 10

relgi09k4o218c6j.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zwykłe ciemno niebieskie jeansy też H&M rozm 42 trafiłam w lokalnym szmateksie :) Za całe 12 zł :D Chodzi się w nich rewelacyjnie :D

Kajoni lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wrote:
    Ja nie lubie, wrecz nie znosze chodzic po sklepach, dlatego kupuje na necie i powiem ze nigdy nie zdarzylo mi sie zle kupic a kupowalam duzo - plaszcze, sukienki, spodnie, bluzki, a nawet buty, jedne na studniowke, jedne na zmiane na wesele i zasze strzal w 10
    ja lubię chodzić po sklepach :) ale w internecie tez kupuję, przede wszystkim buty. jakoś z innymi rzeczami mam opór że będzie za małe, dlatego jak już to wybieram takie uniwersalne rzeczy typu legginsy, koszulki, dodatki.

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    A zwykłe ciemno niebieskie jeansy też H&M rozm 42 trafiłam w lokalnym szmateksie :) Za całe 12 zł :D Chodzi się w nich rewelacyjnie :D
    Ja kiedys namowilam meza do pojscia do szmateksu i trafilismy do takie za przeproszeniem burdelu, ze szok. Ciuchy na brudnej podlodze, bez cen, nie posortowane, smierdzace. Zwatpilismy. Ale tesciowa mi mowila ze niedaleko nas jest taki duzy lumpeks i bardzo duzo ludzi tam chodzi i z siatkami wychodzi to moze sie przejde kiedys

nezumi lubi tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nezumi suoer jak za 30 zl! Ja kupilam wczesniej 2 pary po 60 zl jedna. Ale granatowe sa ok, a czarne cos zle szyte i nie wygodne i nie chodze w nich.. Z tym ze maja krotki pas na brzuchu ale lepsze niz normalne spodnie :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Kamila to wspolczuje. A ile macie do najblizszego wiekszego miasta? Az tak zle jest u was?

50km do najblizszego miastabz centrum handlowym :-/
    Wiesz no tragedii nie ma ale typowego sklepu z ubraniami ciazowymi to chyba nie ma :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No rzeczywiscie szkoda..
    U nas jest jeden z ciazowymi (tzn w pl) ale drozsze rzeczy, spodnie minimum 115.. Wole polowac w h&m na przeceny..
    Moze wybierz sie kiedys z mezem na wieksze zakupy do tego centrum handlowego i cos znajdziesz..

‹‹ 488 489 490 491 492 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ