Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPowodzenia dzisiaj na wizytach dziewczyny!!
czekamy na wiesci
Kamilka ja robilam to w programie specjalnie na tableta sciagnelam ale widze ze sobie swietnie poradzilas
Diablo witamy na sierpniowkach
Ja dzisiaj znowu uslyszalam ze mam ladny brzuszek, w sumie najlepiej sie prezentuje wlasnie w spodniach ciazowych heh ta guma tak ladnie go formuuje :p
Dzisiaj poszlam wczesniej do pracy i kazdy sie pytal jak ja robie itd.. Wiwdzialam ze tak bedzie, byle problemow nie miec..
Mila czekamy z Toba na poztywne i mile wiesciCamille87, MILA, Diablo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja nie wiem co dzisiaj u nas na obiad bedzie.. Maz teraz w domu sprzata i nie wiem czy zdazy cos naszykowac.. Mi sprzatac zabronil takze klocic sie nie bede i robie same takie lajtowe rzeczy..
Dajcie pomysl dziewczyny na naprawde szybki obiad :pCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie wcinam pyszna buleczke z wedzona domowa kiielbasa z musztarda i do tego herbatka zielona z pigwa. Mala spi, obiad dla niej gotuje. Szybki obiad - piers z kurczaka czy indyka pokroic w kostke i poddusic albo na patelni podsmazyc i potem do garnka dusic z woda, zrobic sosik jaki lubicie - smietanowy, pieczarkowy czy te na szybko, np. Do pieczeni i do tego kasza albo makaron jak tak lubicie. Szybko i smacznie
-
nick nieaktualnyJa mam wczorajszy krupnik na obiad wiec problem z glowy
Na szybko to ja zawsze rosol robiebo tylko wszystko wrzucam do garnka i samo sie robi hehe
Ale spagetti faktycznie tez szybko
Ja na allegro buszuje szukam tych spodni ciazowych i mam dylemat... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Kajoni dobry pomysl
moze zrobie cos z ryzem bo dawno nie bylo :p
Kamilka i co nie ma nic fajnego?
Ja w sb jade na sklepy, napewno oblupie sie ubranek dla maluszka i cos sobie kupie :p -
ja nie biore zadnych witamin oprocz kwasu foliowego. Sylka gratulacje! ucz sie ucz moze kiedys wezme u Ciebie korepetycje:P ja dzisiaj mam na obiad kluski z miesem domoeej roboty i kapuste czerwona do tego
a na szybki obiad tez polecam spagetti:P albo zapiekanka z makaronem:D makaron ugotowac al dente, mielone mieso przypiec i dodac sos chinski z torebki, wszystko wymieszac posypac serem i zapiec w piekarniku:D ja wlasbie wrocilam z malego spacerku od razu sie humor poprawia:)Sylka lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ja ostatnio w tally weijl kupiłam 2 pary spodni jeansow na gumce i sa super. musze jechac jeszcze z 2 pary sobie kupic. Sa to biodrowki wiec gumka przychodzi idealnie pod brzuchem (nie lubie tych ciazowych z guma na brzuch) i wszystkie mozliwe kolory mieli a spodnie naprawde mega wygodne