X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka gratulacje :) poliglotka :)

ja jak wybieralam te witaminy to wlasnie ginka mowila, zeb sobie dobrac takie, ktore bedzie tolerowal zoladek. wiec kazda ma inaczej, coz zrobic ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 12:52

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia dzisiaj na wizytach dziewczyny!! :) czekamy na wiesci :)
    Kamilka ja robilam to w programie specjalnie na tableta sciagnelam ale widze ze sobie swietnie poradzilas :)

Diablo witamy na sierpniowkach :)

Ja dzisiaj znowu uslyszalam ze mam ladny brzuszek, w sumie najlepiej sie prezentuje wlasnie w spodniach ciazowych heh ta guma tak ladnie go formuuje :p

Dzisiaj poszlam wczesniej do pracy i kazdy sie pytal jak ja robie itd.. Wiwdzialam ze tak bedzie, byle problemow nie miec..

Mila czekamy z Toba na poztywne i mile wiesci :)

Camille87, MILA, Diablo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka moje gratulacje! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 13:31

• Monia :) Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sie lekarka wyraziła, że chodzi o rozpulchnioną szyjkę gdy się zapytałam o rozwarcie i skracanie to powiedziała, że na razie jest ok. Dziś idę prywatnie do lekarza więc zobaczymy co on mi powie.

uwo9pc0zw660x4iy.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, gdzie sie podzialyscie? :)

relgi09k4o218c6j.png
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny :) Jesteście kochane :* Jednak to i tak nadal tylko poziom podstawowy :) Ale jest motywacja, żeby uczyć się dalej :)

Ale mnie naszło na kapuśniaczek... W całym domu już pachnie :)

Ruda27, Camille87 lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem caly czas i sie nuuuudze...

• Kasieńka:) Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis na obiad barszczyk z uszkami bo męzus sobie zazyczyl :)

km5skrhmrg59zoqt.png
    2nn3skjotohf1cr5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wiem co dzisiaj u nas na obiad bedzie.. Maz teraz w domu sprzata i nie wiem czy zdazy cos naszykowac.. Mi sprzatac zabronil takze klocic sie nie bede i robie same takie lajtowe rzeczy..
    Dajcie pomysl dziewczyny na naprawde szybki obiad :p

Camille87 lubi tę wiadomość

Wysłany: 6 marca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jak musze zrobic szybki obiad to robie spaghetti :)

km5skrhmrg59zoqt.png
    2nn3skjotohf1cr5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia tez to robie, ja uwielbiam zwlaszcza ostatnio mam faze na makarony ale ju czuje ze moj bedzie zrzedzil bo pare dni temu bylo :p

Wysłany: 6 marca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jadla bym tylko makarony ostatnio :)

km5skrhmrg59zoqt.png
    2nn3skjotohf1cr5.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie wcinam pyszna buleczke z wedzona domowa kiielbasa z musztarda i do tego herbatka zielona z pigwa. Mala spi, obiad dla niej gotuje. Szybki obiad - piers z kurczaka czy indyka pokroic w kostke i poddusic albo na patelni podsmazyc i potem do garnka dusic z woda, zrobic sosik jaki lubicie - smietanowy, pieczarkowy czy te na szybko, np. Do pieczeni i do tego kasza albo makaron jak tak lubicie. Szybko i smacznie :)

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wczorajszy krupnik na obiad wiec problem z glowy :-)
    Na szybko to ja zawsze rosol robie :P bo tylko wszystko wrzucam do garnka i samo sie robi hehe
    Ale spagetti faktycznie tez szybko :-)
    Ja na allegro buszuje szukam tych spodni ciazowych i mam dylemat...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Kamilka ja robilam to w programie specjalnie na tableta sciagnelam ale widze ze sobie swietnie poradzilas :)

Dzieki tak zrobilam w paincie :P

Lanusia93 lubi tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje wczoraj przyszly. Sa super, ale oczywiscie za dlugie bo ja jestem z metra cieta a one mialy napisane, ze kazda rozmiarowka ma ok 84 cm dlugosci nogawki wewnetrzej, to w pieron za dlugie na mnie. ;) a Ty co szukasz? Jeansy?

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni dobry pomysl :) moze zrobie cos z ryzem bo dawno nie bylo :p

Kamilka i co nie ma nic fajnego?
    Ja w sb jade na sklepy, napewno oblupie sie ubranek dla maluszka i cos sobie kupie :p

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Kajoni dobry pomysl :) moze zrobie cos z ryzem bo dawno nie bylo :p

Kamilka i co nie ma nic fajnego?
    Ja w sb jade na sklepy, napewno oblupie sie ubranek dla maluszka i cos sobie kupie :p
    Ja wczoraj w krakowie znalazlam fajny sklep z mega wyprzedzarza jeansow, ale kupilam sobie jedynie czarne legginsy takie lekko ocieplane i takie spodnie dresopodobe, i za obydwie part 48 zl. :)

relgi09k4o218c6j.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie biore zadnych witamin oprocz kwasu foliowego. Sylka gratulacje! ucz sie ucz moze kiedys wezme u Ciebie korepetycje:P ja dzisiaj mam na obiad kluski z miesem domoeej roboty i kapuste czerwona do tego
    a na szybki obiad tez polecam spagetti:P albo zapiekanka z makaronem:D makaron ugotowac al dente, mielone mieso przypiec i dodac sos chinski z torebki, wszystko wymieszac posypac serem i zapiec w piekarniku:D ja wlasbie wrocilam z malego spacerku od razu sie humor poprawia:)

Sylka lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png

Wysłany: 6 marca 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio w tally weijl kupiłam 2 pary spodni jeansow na gumce i sa super. musze jechac jeszcze z 2 pary sobie kupic. Sa to biodrowki wiec gumka przychodzi idealnie pod brzuchem (nie lubie tych ciazowych z guma na brzuch) i wszystkie mozliwe kolory mieli a spodnie naprawde mega wygodne :)

km5skrhmrg59zoqt.png
    2nn3skjotohf1cr5.png
‹‹ 511 512 513 514 515 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ