Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny bierze ktoras takie tabl.-Pharmaton Matruelle ?
Ja teraz biore Pregna Plus i Prenatal DHA bo po prenatal classic mialam zaparcia i gin mi powiedzial ze zamiast tego mam brac Pregna Plus.
A te Pharmaton Matruelle dal mi darmowa probke,tez maja dobry sklad. -
Hej dziewczyny... Piszecie i piszecie i ciezko was nadrobic ale udało mi sie
Ja przez ostatni tydzien w ogole spac nie moge... cała noc się wierce, zasypiam koło 4-5 rano i spie do 10 a pozniej w dzien jestem nieprzytomnaJa juz ruchy czuje regularnie... Dzidzia codziennie okolo godziny 23 puka i rusza sie i rusza (chyba sie do spania układa)
i w dzien tez 2-3 razy zapuka
Ja dzis ide na wizyte więc trzymajcie kciuki zeby wszystko było ok i zebym juz poznala płec bo poki co dzidzi ukrywa co ma miedzy nogami
Miłego dnia mamuśkiMoni&, Aggie, positive, Niebieska, Magda2013, pekinka82, Kajoni, Sylka, Ruda27, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przysnęłam troszkę, dlatego nie odpisałam. Tardyferon biorę od 12 dni. TSH miałam badane przed ciążą i wszystko było w normie. Ale może za mało jem, już sama nie wiem. Przytyłam od początku ciąży dopiero 2 kg ;/ ale nie umiem więcej jeść. Chociaż wiem, że czasem przeginam, bo mam mdłości jak jestem strasznie głodna..
-
Niebieska,mi sie takie uderzenia goraca zdarzyly dwa razy w zyciu. Za kazdym razem w kosciele. Ale to bylo chyba z kilkanasie lat temu. Nagle zlapaly mnie dusznosci,zalalam sie potem i czarno przed oczami,musialam szybko wyjsc na powietrze bo myslalam ze zemdleje. Nogi mialam jak z waty.
Niebieska lubi tę wiadomość
-
Magda2013 wrote:Niebieska,mi sie takie uderzenia goraca zdarzyly dwa razy w zyciu. Za kazdym razem w kosciele. Ale to bylo chyba z kilkanasie lat temu. Nagle zlapaly mnie dusznosci,zalalam sie potem i czarno przed oczami,musialam szybko wyjsc na powietrze bo myslalam ze zemdleje. Nogi mialam jak z waty.
No ja właśnie mam to samo, w kościele i w tym głupim sklepie- gdy stojęMagda2013 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Kasieńka i Magduś powodzenia na wizytachwy już wiecie co będzie ?? tzn znacie płeć ??
Ja jedyne co po tej amnio bede znała ( oprócz prawidłowego wyniku oczywiści) to na
100% płeć z czego się cieszę ha ha
a póki co to leże i leze i leże, i gapcę w TV i siedze na kompie. Gdybym już siedziała na L4 to bym do tego wszystkiego jeszcze żarła i rosła i rosła ha ha ha.
Camille87, Niebieska, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aha miałam was pytać. Czy mogę zjeść takie owoce morza jak kalmary w panierce smażone na oleju?? mam takiego smaka i lubię takie rzeczy ale nie wiem czy mogę zjeść , chciaż nie wolno chyba surowch owoców morza prawda??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 11:19
-
nick nieaktualny