Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane, umieram z glodu, nie mam pomyslu na sniadanie, ani nie mam na nic konkretnej ochoty
Macie jakies propozycje? P.S. nabialu moje dzieciatko odrzuca, i mimo ze chetnie kasze manne bym zjadla to nie chce mi sie romansowac z kibelkiem... Pomocyy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja zjadłam na śniadanie owsianke z mlekiem i jabłko. wczoraj sie przeraziłam bo nie mieszcze sie juz w 2 pary spodni które niedawno mi jeszcze pasowały:P także zostałam z jedna parą spodni które akurat suszą sie na balkonie
w sobote pojade do CH cos kupic bo w czyms chodzic trzeba
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
A od znajomych chca wyrzucić takie drewniane w starym stylu akurat pasują nam pod stół jadalniany tylko teraz mamy też sypialnie przy tym stole he bo corci oddaliśmy sypialnie więc chyba czeka nas remont grodzenia pokoi itp itd ja wiem że powinnam leżeć ale takie lekkie zmywanie talerzy i pościelenie łóżka mi się nic nie stanie he
-
Hej ja wczoraj sobie ugotowalam na kolacje zupe mleczna z platkami owsianymi
pycha,a dzis chleb ze szynka i ze serem i kakao.
Aggie ja uwielbiam nabial,nie wyobrazam sobie sniadania bez mleka albo sera czy twarozku. Mi wedliny 2,3 razy w tyg.wystarcza ale nabial musi byc codziennie. Nie wiem co masz w lodowce..pokombinuj moze cos wymyslisz
Ja sie wczoraj wazylam waze prawie 61kg. W spodniach nie chodze bo juz mam wszystkie zaciasnechodze w leginsach.
Teraz znowu poczulam jedno pukniecie w brzuchu,cos czuje ze to nie jelita
Moni&, Lanusia93 lubią tę wiadomość