X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monis wlasnie tez myslalam o zapiekance bo zabieram sie od jakiegos czasu wiec chyba dzisiaj jest jej dzien :p
    Kajoni no to fajne zakupki zrobilas :) ja sie soboty doczekac nie moge, jak zaczne dla mojego synusia kupowac :) jeszcze nic nie kupowalam wiec to bedzie wielkie przezycie haha
    Wiecie mam taka malutka koszulke dla chlopczyka bo niebieska, kupilam ja dla synka siostry pare lat temu i mialam oddax bo mala a gdzies schowalam i zachowala sie :) juz ok 3 lata ja mam :)

Co do witamin na biore femibion z DHA :)

Moni&, Kajoni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jest co nie co :-) tylko ja bym chyba wolala przymierzyc ale niestety taka rzeczywistosc jaknsiie mieszka na zadupiu to trzeba na allegro kupowac :P
    Mi w tellywejl jeszcze nigdy nic nie zdarzylo sie kupic bo rozmiary jak dla dzieci :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spodni w telly nie mierze :p jedynie ostatmio bluzy takie szersze kupilam :) ale ogolnie za tym sklepem jakos nie przepadam, za stara jestem :p

Ale mi sie nudzi, siedze i nie mam co robic... Jeszcze ok 1,5 h..

Camille87 lubi tę wiadomość

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sobie robię wizualizację mojego nowego domku :) chociaż jeszcze nie wiem, czy go kupimy :P Ale nie mogę się powstrzymać :P

ckaiflw1up047qr9.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymajcie kciuki,zaraz pedze do lekarza :) az mnie glowa rozbolala z tego wszystkiego i brzuch :( bardzo sie denerwuje..

Camille87, Niebieska lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to smacznego Daria:P Niebieska widax ze wena tworcza Ci wrocila wiec korzystaj:D ja tezchyba kupie jakies spodnie na gumce bo niedlugo kazde dzinsy beda niewygodne

Ruda27, Niebieska lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Kasieńka:) Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda nie stresuj się. Wszystko bedzie dobrze :)

km5skrhmrg59zoqt.png
    2nn3skjotohf1cr5.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia nie denerwuj sie, zobaczysz malucha sama radosc!:) czekamy na relacje:)

Monis
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska ale Ci zazdrosZcze!!! Swietna sprawa sie urzadzac, wymyslac itd... :)
    Madzia bez stresow :) napewno jest wszystko dobrze, czujesz juz maluszka nie?? Mocno trzymamy kciuki! :)

Niebieska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monis Ty jeszxze w normalnych spodniach chodzisz??
    Ja to bym nie weszla, nie tyle co w brzuchu ale pewnie w udach i pupsku :p

• Moni& Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taa zostały mi jedne jedyne dżinsy które mnie nie uciskają, oczywiscie 2 rozmiary wieksze niz normalnie bo teraz to mogłabym wszytskie swoje spodnie z szafy wyrzucic, tak jak mówisz w udach i pupie masakra, a jak juz cos wejdzie to brzuch uciska:P w sobote jade na zakupy wiec sobie cos kupie :)

w domu chodze w dresach. mam nadzieje, że wiosna niedługo zawita, wtedy leginsy i tuniki beda najlepsze:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 15:18

Ruda27 lubi tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • Kajoni Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda trzymam kciuki, powodzenia! Bedzie dobrze. :)
    Ja mam duzo bluzek typu tunika wiec nie wiem czy bede cos kupowac typowo ciazowego, skoro teraz kupilam 3 pary spodni, jeszcze mam 3 w ktore sie zmieszcze jeszcze dlugo. Ewentualnie jakas sukienke zeby sie na Wielkanoc prezentowac z brzuszkiem elegancko. :D

Tez chcialam wczoraj nakupowac ciuszkow dla malego ale postanowilam sobie ze nie nie kupie nic poki na usg sie plec nie potwierdzi,choc ja wiem, ze to synus <3

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monis ja te w sobote :) to wymienimy sie zdobyczami :) mam nadzieje ze znajde jakies spodnie jesZcze dosc tanie.. Botki na wiosne bym chciala, moze jakis plasCzyk ale z tym moze byc ciezko :p

Moni& lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni ja tez nie zamierzam typowo ciazowych bluzek kupowac, mam duzo luznych rzeczy w domu :p
    Co do ubranek ja i tak lubie beze albo biale i takie unisex :p ale wiem ze synek bedzie to napewno cos typowego dla chlopczyka kupie :p

Moni& lubi tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z ubrankami dla maluszka jeszcze sie wstrzymuje, chce wiedziec co bedzie:) mam nadzieje, że na środowej wizycie sie juz dowiem:D obiecałam sobie ,ze jak maluszek pokaże co ma miedzy nóżkami to od razu ide kupic chociażby jeden ciuszek:)
    ja to chodze tylko w spodniach, jakos nie przepadam za sukienkami:P ostatnio sukienke miałam na sobie w dniu slubu <haha> no i w poprawiny założyłam :P może sie przełamie w tym roku :) za płaszczykiem tez bede sie musiala porozglądac, ale na razie mam jeszcze 2 kurtki wiosenne które dobrze leżą, co prawda w jednej jak sie zapne to juz brzuszek widac:D

Monis
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Monis Ty jeszxze w normalnych spodniach chodzisz??
    Ja to bym nie weszla, nie tyle co w brzuchu ale pewnie w udach i pupsku :p

Dokladnie to samo chcialam napisac :P ja od grudnia w normalnych jeansach nie chodze :P

Moni& lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow to i tak fajnie Monis ze sie w kurtkach dopniesz :p u mnie raczej nie ma szans :p oby lagodna wiosna byla to bede w rozpietej chodzila :p

Camille87, Moni& lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Dokladnie to samo chcialam napisac :P ja od grudnia w normalnych jeansach nie chodze :P

Kamila ja to samo, jakos grudzien/styczen kupilam spodnie :p nie ma szans ju na normalne z gumka hheh

Camille87, Moni& lubią tę wiadomość

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monis, ja tez takie unisex ale wypatrzylam na allegro takie super wyprawki dla maluchow, tylko to sa albo na chlopca albo na dziewczynke, to chce potwierdzic, tak dla siebie. Nie potrzebuje przeciez juz tych ciuszkow. :D mam juz kilka i tak czesto na nie patrze ze do czasu porodu beda wygladaly jak mega zuzyte hehehe

Moni&, Lanusia93 lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahah kajoni :p
    Pokaz te wyorawki dla maluszkow jak mozesz :)

‹‹ 512 513 514 515 516 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ