Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonis wlasnie tez myslalam o zapiekance bo zabieram sie od jakiegos czasu wiec chyba dzisiaj jest jej dzien :p
Kajoni no to fajne zakupki zrobilasja sie soboty doczekac nie moge, jak zaczne dla mojego synusia kupowac
jeszcze nic nie kupowalam wiec to bedzie wielkie przezycie haha
Wiecie mam taka malutka koszulke dla chlopczyka bo niebieska, kupilam ja dla synka siostry pare lat temu i mialam oddax bo mala a gdzies schowalam i zachowala siejuz ok 3 lata ja mam
Co do witamin na biore femibion z DHAMoni&, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
taa zostały mi jedne jedyne dżinsy które mnie nie uciskają, oczywiscie 2 rozmiary wieksze niz normalnie bo teraz to mogłabym wszytskie swoje spodnie z szafy wyrzucic, tak jak mówisz w udach i pupie masakra, a jak juz cos wejdzie to brzuch uciska:P w sobote jade na zakupy wiec sobie cos kupie
w domu chodze w dresach. mam nadzieje, że wiosna niedługo zawita, wtedy leginsy i tuniki beda najlepsze:DWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 15:18
Ruda27 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Magda trzymam kciuki, powodzenia! Bedzie dobrze.
Ja mam duzo bluzek typu tunika wiec nie wiem czy bede cos kupowac typowo ciazowego, skoro teraz kupilam 3 pary spodni, jeszcze mam 3 w ktore sie zmieszcze jeszcze dlugo. Ewentualnie jakas sukienke zeby sie na Wielkanoc prezentowac z brzuszkiem elegancko.
Tez chcialam wczoraj nakupowac ciuszkow dla malego ale postanowilam sobie ze nie nie kupie nic poki na usg sie plec nie potwierdzi,choc ja wiem, ze to synus -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKajoni ja tez nie zamierzam typowo ciazowych bluzek kupowac, mam duzo luznych rzeczy w domu :p
Co do ubranek ja i tak lubie beze albo biale i takie unisex :p ale wiem ze synek bedzie to napewno cos typowego dla chlopczyka kupie :p
Moni& lubi tę wiadomość
-
ja z ubrankami dla maluszka jeszcze sie wstrzymuje, chce wiedziec co bedzie:) mam nadzieje, że na środowej wizycie sie juz dowiem:D obiecałam sobie ,ze jak maluszek pokaże co ma miedzy nóżkami to od razu ide kupic chociażby jeden ciuszek:)
ja to chodze tylko w spodniach, jakos nie przepadam za sukienkami:P ostatnio sukienke miałam na sobie w dniu slubu <haha> no i w poprawiny założyłammoże sie przełamie w tym roku
za płaszczykiem tez bede sie musiala porozglądac, ale na razie mam jeszcze 2 kurtki wiosenne które dobrze leżą, co prawda w jednej jak sie zapne to juz brzuszek widac:D
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monis, ja tez takie unisex ale wypatrzylam na allegro takie super wyprawki dla maluchow, tylko to sa albo na chlopca albo na dziewczynke, to chce potwierdzic, tak dla siebie. Nie potrzebuje przeciez juz tych ciuszkow.
mam juz kilka i tak czesto na nie patrze ze do czasu porodu beda wygladaly jak mega zuzyte hehehe
Moni&, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny