Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
celia wrote:Dziewczyny spieszę z dobrą informacją
W brzuszku buszuje mi dziewczynka czyli będę miała córcię
Dziś na wizycie ginka potwierdziła i dodała, że na tym etapie nie można się pomylićPoza tym wszystkie pomiary w porządku
Jestem baaaaaardzo szczęśliwa
kolejna dziewuszka
celia lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nezumi, 300 zł za USG? O Panie...
To ja idę na 4D za 170 zł bez wahania. Współczuję takich cen.
Moni&, kolejny KacperekWidzę, że mamy podobny gust, ja też chciałam Julię
Ja poczułam ruchy 2 tygodnie temu, były bardzo delikatne, czułam raz na kilka dni, ale teraz takie poważniejsze, lepiej wyczuwalne czuję od 3 dni i codziennie
Niebieska, nie mam uderzeń gorąca. Często miewałam przed ciążąBierz witaminki, skoro wiesz co jest winowajcą
Mi było dziś bardzo słabo po pobraniu krwi, musiałam się zwolnić z zajęć, bo brzuch zrobił mi się twardy jak kamień.
Ruda27, śpiewałaś mu kołysankę? Jak miłoWypożyczyłam dziś baśnie i legendy z biblioteki, czytam małemu, ale nie rusza się pod wpływem mojego głosu. Może go to uspokaja... Też nie miałam badania w kierunku cytomegalii.
Diablo, witaj
amela, ja też słyszałam kopniaczki, takie dudnienie, szumyMyślę, że dla dziecka musi być ten dźwięk nieprzyjemny... Zwłaszcza, że słuchałaś przez detektor, to jeszcze jakiś ustabilizowany ten dźwięk, ale jak mi podłączył KTG i ryknęło na cały gabinet to sama się wystraszyłam.
celia, gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 17:27
celia, Niebieska, Diablo lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnycelia wrote:Dziewczyny spieszę z dobrą informacją
W brzuszku buszuje mi dziewczynka czyli będę miała córcię
Dziś na wizycie ginka potwierdziła i dodała, że na tym etapie nie można się pomylićPoza tym wszystkie pomiary w porządku
Jestem baaaaaardzo szczęśliwa
Gratulacjecelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja ruchów niestety jeszcze nie czuję
Ale cudnie było moje maleństwo zobaczyć
Madzia i Kasia czekam na Wasze dobre wieści
Lanusia Ty zdaje się miałaś jakąś stronę, gdzie sobie prawidłowość biometrii płodu sprawdzałaś, co to za strona?
Ciężko Was nadrobić, o pisaniu nie wspomnę. Po pracy czuję się tak zmęczona, że już nawet nie mam siły laptopa odpalać. A brzuszek rośnie chyba w geometrycznym tempie, o wadze nie wspomnęA staram się jeść rozsądnie.
-
Witam. Jestem nowinką i pierwszy termin miałam według lekarza na pażdziernik ale mi się to nie zgadzało i poszłam do gina na nfz i okazało się że termin mam na 22 sierpnia ech... moze poprzedni lekarz się pomylił
dlatego postanowiłam zajrzeć do Was
A większość z Was zauważyłam że zna już płeć dzidzi ? I jest mega do przodu z brzuszkami
Camille87, Lanusia93, Niebieska lubią tę wiadomość
-
Jak mnie ten facet denerwuje... Nie mogę się z nim dogadać, nie potrafię. Tylko płaczę przez niego! O wszystko ma do mnie pretensje, O WSZYSTKO, cokolwiek nie powiem, wszystko jest źle. Mam dość takiego traktowania, ja nic złego nie robię.Aniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualnyLanusia trzynaj sie i dawaj!! Przemoc psychiczna jest najgorsza, badz twarda kochana!
Co do spiewania, to tak spiewalam kolysanke z krajewskim, piekna jest ta piosenkaktoras z was tu podawala
Celia kochana mojw gratulacje!! Jakie imie dla coreczki?
Mila witaj wsrod sierpniowekLanusia93, celia lubią tę wiadomość
-
Camille87, a mój też dziś jakiś mrukliwy
Raz tylko mocno kopnął kiedy zwalniałam się u wykładowcy, cały brzuch mi się napiął. Ale kopnął bardzo wysoko, nigdy aż tam go nie czułam... Wszystko jest dobrze. Ty to wariatka jesteś, daj dziecku odpocząć
P. zabrania mi go budzić, mówi że dziecko najwięcej rośnie kiedy śpi, niech mu będzie
Zwłaszcza że nie do końca wiem jak go obudzić, czytałam mu książkę, nie zareagował, zjadłam obiad- cisza, jego ulubiona muzyka nie zadziałała, popłakałam, też mnie nie pocieszył...
celia, mózg mi nie pracujeWyjaśnisz dokładniej o jaką stronę chodzi? Chyba że to nie ja wstawiałam, bo nic mi kompletnie nie świta.
Mika 28, witajJak lekarz mógł się aż tak pomylić...?
Camille87, celia lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
nick nieaktualny
-
jak lekarz mogl sie az o tyle czasu pomylic? masakra jakas:/ ja dzisiaj pare razy czulam lekkie pukniecie, cos sie rozleniwil maluszek:P Lanusia Ty sobie chyba zapisujesz najpierw komu co masz odpisac, bo ja nigdy nie pamietam co chcialam napisac a jest nas tu tyle:) a moj misiek pojechal na kurs do Katowic jak co tydzien i sie nuudze dalej. ide wziac kapiel i wlaczyc sobie jakis film:)
Lanusia93, Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyKocham mojego Synusia
Polozylam sie na plecach polozylam rece na brzuchu i poprosilam Malenstwo aby kopnelo i kopnelo trzy razyjedyny facet z ktorym da sie dogadac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 18:37
Ruda27, Niebieska, Lanusia93, Sylka, Aggie, celia, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMika 28 wrote:Witam. Jestem nowinką i pierwszy termin miałam według lekarza na pażdziernik ale mi się to nie zgadzało i poszłam do gina na nfz i okazało się że termin mam na 22 sierpnia ech... moze poprzedni lekarz się pomylił
dlatego postanowiłam zajrzeć do Was
A większość z Was zauważyłam że zna już płeć dzidzi ? I jest mega do przodu z brzuszkami
Witaj
Tego lekarza co Ci termin na pazdziernik ustalil to zmienWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 18:53
-
Moni&, włączam sobie ostatnią stronę i w drugiej zakładce mam tą, którą czytałam poprzedniego dnia, czasami to 10 stron różnicy przy naszym tempie
I tak powoli na wszystko odpisuję, na bieżąco czytając posty. Nie zapamiętałabym w ten sposób- przeczytać Was i dopiero odpisać
Camille87, a masz na niego jakiś sposób? Czy zwykła prośba pomaga?
Ale mnie dziś miesiączkowo brzuch boli... Od 2 dni nie mam apetytu, wczoraj zjadłam tylko 2 posiłki, bez kolacji. A dziś zjadłam banana, pączka i zupę pieczarkową o 13:00. Od tej pory NIC. Nie wiem co się dzieje...
Macie takie dni, gdzie zupełnie na nic nie macie ochoty, nie czujecie głodu, a wręcz przeciwnie- jakbyście pół godziny temu zjadły obfity obiad?Camille87 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
nie mam pojęcia moze zle zrozumiał jak mu mowiłam kiedy była ostatnia miesiączka
zdziwiłam sie bo belly pokazywało mi na 22 sierpnia ale Ja nic o tym nie wspomniałam a że mam już córeczkę więc zielona do końca nie jestem... chyba
Lanusia93, Camille87, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Witaj Mika, rany jak można aż taki błąd popełnić??
Ruda mój niemałż zaraz jak się zaczęliśmy spotykać (5 lat temupowiedział, że będzie Justysia
No i tę płeć widać przepowiedział. Ale nie jestem przekonana do tego imienia, bo mam bliską koleżankę Justynę... M. się śmieje, że jak się nie zgodzę to będzie Sandra
Lanusia, pisałaś kiedyś, że się martwisz o maleństwo bo jakiś pomiar ci się nie zgadza, że jest zły przyrost chyba. Na pewno Ty
A z chłopem nie wiem co Ci doradzićMy jakiś czas temu też mieliśmy kryzysik. Ale szczera rozmowa wszystko wyjaśniła. Chciałam, żeby był bardziej zaangażowany w ciążę. Wyjaśnił mi swój punkt widzenia, że odbiera to głównie jako większą odpowiedzialność, że nigdy nie będzie w stanie poczuć maleństwa tak jak ja. Teraz jest w porządku
Lanusia93, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Woohoo
zajebiaszczy humor dzis mam, chyba ze moj mi zepsuje znow gadaniem ze idzie zapalic
Zakupy dla dzidzi kochanej udane
kupilam pare bodziakow i jeden spioszek
i nowa play mate http://www.mothercare.com/Mothercare-Loved-So-Much-Playmat-and-Gym/455044,default,pd.html
Z kolejnymi zakupami wstrzymam sie do kwietnia, az mi powiedza kto zamieszkuje brzuszekcelia, Lanusia93, Camille87 lubią tę wiadomość