Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika 28, dostałam indywidualny tok nauczania. Będzie to polegało na tym, że znajomi z roku będą mi kserować materiały, a z wykładowcami będę miała kontakt mailowy, raz, dwa w miesiącu mam się pojawiać na uczelni i wszystko zaliczać, w ramach możliwości. I tylko na praktyki będę chodziła, bo sama tego chciałam muszę przeprowadzić trzy lekcje. Wybiorę sobie takie dni kiedy akurat mam wizytę u lekarza i od razu z tej podstawówki będę szła do gina
Tylko we wrześniu będą miała praktyki na cały etat nauczycielski- 18 godzin tygodniowo i będę musiała z kimś małego zostawiać, ale to już nie problem
Ale mam wolnego... Ciekawe co ja zdziałam przez ten czas. Pewnie rozleniwię się jeszcze bardziej... Pogodziłam się z P. uhuhu
Wczoraj dzwonił i dzisiaj, nie odebrałam, ale sama do niego zadzwoniłam po wyjściu z uczelni, bo on jest moim jedynym przyjacielem i musiałam mu się pochwalić, że wszystko tak sprawnie załatwiłam
I za godzinkę po mnie będzie
Jus1985, szkoda słówTa sama sytuacja. Oni nie myślą, naprawdę nie myślą. A jeśli już im się zdarzy to tylko o sobie i własnej przyjemności.
Skoro tak się zainteresowałaś tym pęknięciem, a nie możesz znaleźć to spójrz sobie, mi więcej nie trzeba:
http://www.pnmedycznych.pl/img/ryciny/pnm/2006/05/images/26.jpg
KOMUNIKAT DLA WSZYSTKICH CIĘŻARNYCH: INNE OSOBY NIECH NIE ODWIEDZAJĄ TEGO LINKU!Jus1985 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
MILA, serce mi radośnie skacze!!!
Och, jakże jestem szczęśliwa, kochanie!!!
Gratuluję synka! :*
Oczywiście, że nie mogło być inaczej, wszystkie o tym wiedziałyśmy, ale KAMIEŃ Z SERCA
Domyślam się jaka radość panuje w Twoim domuMILA lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
ehhh kochane moje!! ja jeszcze nie mogę dojśc do siebie i rycze cały czas ha ha ha
LANIUSIA wtajemniczona była tylko moja mama i mąż - wszyscy ryczą ha ha
No i moge robić już selekcję ubranek po córce a mam ich mnóstwo od urodzenia
na pewno jakies ubranka uniseks sie znajda a resztę bede musiała sprzedać na allegro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 12:47
Lanusia93, mala_mi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Madzikovy wrote:Mila teraz w pełni ciesz sie ciąża
POMAWIAM PYTANIE: czy dziewczyny ktore czuja juz pukanie....czujecie je tylko czy tez slyszycie???Madzikovy lubi tę wiadomość
-
Mila gratuluje
Lanusia nie zajrze na tego linkapoczytałam co dziewczyny piszą i popatrzyłam na pekniete odbyty to mi starczy
Madzukowy zapewne chodzi Ci o takie przelewanie, burczenie... jeśli tak to ruchy jelit. Macica idzie do góry i pcha jelita a one się układają i "jeczą" często jak się przykłada rękę do brzuchaLanusia93, MILA lubią tę wiadomość
-
tylko czuje pukanie, slyszec to mozna przez stetoskop chyba:P
Mila napewno Twoja radosc jest niewyobrazalna ale kochana nie moglo byc inaczej urodzisz zdrowego synusia! aa ubranka mozesz potem pokazac bo jak sie dowiem ze bedzie corcia to chetnoe skorzystam:P tak bym juz chciala wiedziec kto mieszka w moim brzuszku mam cicha nadzieje ze w srode sie dowiem:) a jak nie w srode to pod koniec marca na polowkowych:)
mam wrazenie ze moj brzuchol jest z dnia na dzien coraz wiekszy, wczoraj nawet moj M zauwazyl ze rosnie w oczach, jupi:DMILA, Ruda27 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Kajoni wrote:Eh kochane, tak to jest z tymi naszymi chlopami. Pobzykac kazdy chce, ale zeby poniesc konsekwencje to nie ma komu potem. Nie dosc, ze ciaze my nosimy, my rodzimy, potem polog w ktorym dzieckiem musimy sie zajmowac my, bo przeciez "ktos musi chodzic i zarabiac" i wtedy im sie wydaje, ze przez przynoszenie kasy sa na rowni z matka.
Lanusia, jesli Twoj mezczyzna tak sobie pogrywa to postaw sprawe jasno, po cholere sie meczyc, czasem lepiej cos zakonczyc poki mniej zal i wtedy na nowo ukladac zycie.
Gratuluje Wam dziewczyny i zazdroszcze wlasnych domkow,projektow,urzadzania. Ja na razie w martwym punkcie, nie wiem kiedy bedziemy mogli sie wprowadzic do mieszkania, kiedy sie siostra meza wyprowadzi do swojego nowego domu.
Nie czytajcie na necie takich rzeczy, nie nastawiajcie sie. Ja najprawdopodobniej bede miec cc bo mam usztywniony kregoslup i tak sie tez dowiadywalam ze tyle sie goi itd, itp. A siostra znajomej 4 dni po porodzie cc latala po miescie zalatwiac sprawy bo maz nie mial jak. Kazda z nas trzeba rozpatrywac indywidualnie.Tak więc kazdy poród ma za sobą różne przygody i nie powiedziane że cc jest lepszym wyborem Ja uważam że natura zdecyduje co z nami będzie i jak potoczy się poród
A jeśli chodzi o Lenusie to może ten jej facet ogarnie się jak się urodzi to dziecko bo mając 30lat już powinien choć trochę spoważnieć (bo w każdym facecie jest niestety dzieciak)dlatego Ja np z początku wypróbowywałam męża czy umie zająć się nasz Natalką bo Ja miałam szkołe i On też więc między wykładami zamienialiśmy się rolamiale się sprawdził więc życzę Lenusi żeby jej się wszystko ułozyło bo dzidzia jest tu najważniejsza i powinni się cieszyć a nie że Ona smutna będzie... ech... trudna sytuacja
Lanusia93, Kajoni lubią tę wiadomość
-
No ja jak dłużej macam brzuch to też mi bulgotki bardzo głośne się pojawiają, ale to pewnie dlatego, że ja jestem strasznie natrętna, namolna w tym macaniu i chyba mi jelita zaczynają wtedy coraz lepiej pracować, tak mocno nieraz rękę przyciskam
I czuję jak mi się wywraca wszystko do góry nogami.
Muszę obudzić moje dziecko! Kilka ruchów czułam rano, a teraz cisza.Aniołek (*) 12.03.2013
-
Ruda27 wrote:Kamilka a jak czujesz ruchy? Jako ze Ty masz juz normalnie i czesto to ciekawa jestem. Tak mocniejsze, czy delikatne motylki, czy takie pukanie juz dosc mocne, ale jednak nie wyczuwalne przez meza jak mowisz?
Lanusia93, Ruda27 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif