Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPositive ale to tak samo jak pozostale dziewcyzny masz.. Nic nie wiaodmo
U mnie usg trwalo 16 min i przez 5 min lekko nic nie widzial i myslelismy ze dziewczynka, a tu pyk jednak cos sie pokazalo..
Wiele jest bledow na tym etapie co do dziewczynekkiedy nastepna wizyta?
Jus gratuluje 5 miesiaca
Kada pochwal sie co za telefonpositive, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa bym chciala tez dziewczynke
tak slodko mozna ubrac, i teraz wiele jest ubranek i moda na takie samo ubranie dla mamy i corci, jak to cudnie wyglada :p
No ale czulam ze to chlopczyk bedzie, tu nie chodzilo o to co ja chce, ale o intuicje :pNiebieska lubi tę wiadomość
-
och dziewczyny dziękuję...
nie chcę byście mnie źle zrozumiały... odechciało mi się zakupów z tej niepewności... bo powiedział by dziewczynka i wiedziałabym na czym stoję... a tak zostawił nam taką furtkę niepewności i dalej jestem jakby w niewiedzy...
26 mam połówkowe na NFZ to zobaczymy co tam wypatrzą... a ty niebieskia kiedy?MILA, Niebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
positive wrote:och dziewczyny dziękuję...
nie chcę byście mnie źle zrozumiały... odechciało mi się zakupów z tej niepewności... bo powiedział by dziewczynka i wiedziałabym na czym stoję... a tak zostawił nam taką furtkę niepewności i dalej jestem jakby w niewiedzy...
26 mam połówkowe na NFZ to zobaczymy co tam wypatrzą... a ty niebieskia kiedy?
Ja dopiero za m-c. Mi lekarz za każdym razem robi połówkowe. Tak powiedziałBo za każdym razem mierzy osobno główkę, brzuszek, nóżki. Sprawdza prawidłowe położenie kości, mierzy płyn owodniowy itd itp. Także powiedział, że teraz to mogło być połówkowe. Tak mogę je nazwać. Także dopiero w kwietniu się dowiem ;/ Będę kupować ubranka unisex
-
No bliźniak
140 metrów. Ale garaż ma prawie 30 metrów. Także jakieś 113 użytkowej powierzchni. Mój mąż mieszkał w dużym domu rodziców 400 m i trochę jest zdołowany, że salonik taki kameralny. Za blisko do kominka i tv. Powierzchnia domu mi odpowiada, bo mniej sprzątania. Ale kurcze ta ściana z tv taka krótka, jeszcze nie wiem czy kominek nie wejdzie głębiej w pokój.
Jak się dom kupuje to jednak chce się mieć trochę przestrzeni a nie taki dupslikhehehe No ale uwierz mi, że pozostałe projekty wrocławskich deweloperów szeregówek lub bliźniaków są okropne, tzn takie wąskie tunele. Ten jest przynajmniej szeroki
Jus1985, MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Juz kiedys pisalam jak lekarz sie pomylil u mojej kuzynki twierdzac cala ciaze, ze bedzie dziewczynka a urodzil sie chlopak. Na tej sali gdzie ona lezala byla tez taka dziewczyna, ktorej cala ciaze mowili ze ma byc chlopak a urodzila sie dziewczynka. Po porodzie kuzynka zaczela krzyczec zeby oddali jej coreczke bo ona dziewczynke urodzila a nie chlopaka i twierdzila ze dziecko jej zamienili. Kupili wszystko na rozowo a potem po porodzie jezdzili i zamieniali na niebieski. Nie wszystko sie udalo wymienic.
Najwazniejsze zeby bylo zdrowe,moj maz tez chcial chlopaka bo mialby z kim grac w pilke albo jezdzic na rybyAle na dziewczynke sie tak samo cieszy.
Raz na forum przeczytalam ze jakas dziewczyna tak mocno sie nastawila na dziewczynke a okazalo sie ze bedzie chlopak to tak zaczela plakac ze nie mogla sie uspokoic..ehh przesadaMILA, celia lubią tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Niebieska ja się nie znam, ale mi się podoba. Może jak na mnie ciut za nowocześnie ale ja już 3raz zmieniam kolor obicia narożnika i nie mogą zacząć go robić więc mnie nie słuchaj
hehe, to nie jest ostateczna wizualizacja. Tylko wstępna koncepcja układu. Ja jeszcze nie wiem, jak będzie wyglądał mój domek, bo nie mam na niego pomysłu. Chciałam się tylko rozeznać w możliwościach ustawienia mebli
ale miło, że Ci się podoba:)Jus1985, positive, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny wrocilam.. kuzwa ja to mam szczescie.. okazalo sie ze wynik posiewu moczu bylby dopiero w piatek a wizyte mam w czwartek
musialam zaginac do laboratorium bakteriologicznego i tam powiedzielinze jest szansa na czwartek, no chyba ze cos tam wyrosnie
ale bylam tak glodna ze szok! Wlasnie zjadlam bulki z zeszlorocznym dzemem jablkowym mojej roboty
Niebieska wnetrza super! Mi sie bardzo podoba
Positive ta njepewnosc moze byc frustrujaca ale poczekaj jeszcze ten czas szybko zleci!Niebieska, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Witajcie!
Niebieska według mnie salon jest wystarczający, a projekt bardzo ładny
U mnie dziś też bardzo ładna pogoda, za chwilkę idę przewietrzyć się troszkę.
A co do płci ja się nie nastawiam na nic. Chciałabym, żeby po prostu było zdrowe...Niebieska lubi tę wiadomość