Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana
wczoraj dostałam ubranka od mojej szwagierki od tych bliźniąt i się wkurzyłam mocno stwierdziła że były prane i prasowane a tu hu* śmierdza wilgocią i tak skręcone że chyba po tym praniu nie były do porządku wieszane masakra więc wybiorę te które mi się podobają a resztę oddam jej masakra jedno wielkie bagno wrrr
MILA, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
A i dodam że dziś w nocy mały tak buszował to kopał to bulgotanie jakieś no masakra figloraj sobie urządził he
I dziś przyjdzie mi nowy telefonbędą nowe ładne zdjęcia hi hi przynajmniej z tego się cieszę bo wczoraj butów szukałam i nic nie było fajnego jadę jeszcze jutro z mężem poogladac to może znajdę coś bo corcia wczoraj sobie kupiła adidasy z księżniczkami i na dodatek świecą he
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 07:00
MILA, Moni&, Ruda27, Sylka, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
1-4 tydz.-I miesiąc
5-8 tydz.-II
9-13 tydz.-III
14-17 tydz.-IV
18-22 tydz.-V
23-27 tydz.-VI
28-31 tydz.-VII
32-35 tydz.-VIII
36-40 tydz.-IXMILA, Malutka1983, positive, Kajoni, Jus1985, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada24 wrote:Witam z rana
wczoraj dostałam ubranka od mojej szwagierki od tych bliźniąt i się wkurzyłam mocno stwierdziła że były prane i prasowane a tu hu* śmierdza wilgocią i tak skręcone że chyba po tym praniu nie były do porządku wieszane masakra więc wybiorę te które mi się podobają a resztę oddam jej masakra jedno wielkie bagno wrrr
Oj tam Kada, jak to mowia: darowanemu koniu...
-
nick nieaktualnyDziewczzyny tak w ogole to witam, dzis swietuje polowinki!!
Kurde juz polowa za mna
Ja musze zaraz na badania jechac i snilo mi sie ze mialam mocz zebrac a zukierka zjadlam haha
No ale snilo mi sie tez ze dzidzius byl z nami i musialam go samego w domu zostawic bo mialam isc do mamy do szpitalapieprzy mi sie wszystko bo psa samego zostawiam ehh
Ruda27, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam i ja
Monia ja dzisiaj dalej leniuchyje, ale moze zrobie porzadek w szafiei na spacerek tez chce bo ladnie od rana
Madzikovy co do porad to wal do nasja tez pytam zawsze siostre wiec moge tu sie dzielic
Camille87, Moni&, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny