Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Hahah, ale i tak wygladasz slicznie!
musialas byc szczupla przed ciaza co?
tu 14 tydz i 2 dni i już 6 kg na plusie
Ruda27, Lanusia93, Camille87, Magda2013, MILA, celia, Niebieska lubią tę wiadomość
-
Moje kochane, nie będę komentować tej wymiany zdań na temat ignorowania kogokolwiek, bo myślę, że sprawa już obgadana, wyjaśniona, a jest nowy, kolejny, piękny dzień i skupmy się na Naszych ślicznych rosnących brzuszkach
Chyba nie były to zarzuty pod moim adresem, że kogokolwiek posty olewam, bo poczułabym się nieco dziwnie z takim oskarżeniem
W miarę możliwości odpisuję każdemu, ale wiadomo, że na tematy, na które nie mam pojęcia po prostu się nie wypowiadam, np. na temat jakichś nieznanych mi badań, chorób, wypłat, ZUSu i tych Waszych dorosłych spraw, bo nie mam takiego doświadczenia i nikomu nie będę mieszać w głowie
Nie ma tu osoby za którą nie przepadam, a wiadomo że bardziej wejdę z dyskusję ze stałymi bywalczyniami niż z osobami, które są raz na miesiąc, bo się zżyłyśmy i nie można tego psuć. Ale i tak zawsze odpiszę
Przecież nie każda jest zaangażowana w to forum tak mocno jak My i świetnie to rozumiem, ja wchodzę tu codziennie, nawet jeśli przez ostatnie dni odzywałam się raz dziennie to i tak pobieżnie Was czytałam. Nawet kiedy mam sporo spraw na głowie to wpadam, bo nie wyobrażam sobie dnia (i ciąży!) bez forum. Ale przecież niektóre osoby mają na to inne spojrzenie, wchodzą tylko żeby zadać pytanie i wracają do realnego świata, nie wszystkim chce się nadrabiać tydzień nieobecności, tak jak niektóre z Nas robią
Swoją drogą, te 30 stron to niemały wysiłek umysłowy
Koniec tematu, jesteśmy fajną grupą
Ale sobie Dzień Kobiet urządziłyście, głupolki
Paulia87, wróć, słoneczkoMyślałam, że masz jakieś prywatne problemy i na troszkę Nam zniknęłaś, bo troszkę chorowałaś i musiałaś odpoczywać :*
A ja cytologię miałam robioną w grudniu, więc na początku ciąży, nie krwawiłam. Ale po tym co opisujecie teraz bym się bała. Mimo to w karcie ciąży mam napisane, żeby wykonać cytologię w 2 albo 3 trymestrze, jeśli nie była wykonana wcześniej, więc nie ma przeciwwskazań.Miriam, Ruda27, Camille87, mala_mi, positive, Bea_tina, Magda2013, Sylka, celia lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam, piękny miałaś brzuchol w 14tc!
To jest mój aktualnie (17t1d):
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8ead3fdcd68248a7.html
Jak dla mnie i tak jest już duży
Miriam, positive, Bea_tina, Magda2013, Lanusia93, Sylka, MILA, celia, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala_mi wrote:Miriam, piękny miałaś brzuchol w 14tc!
Mala mi masz zakaz wstawiania zdjec!! Ja tez w zyciu nie mialam takiej figury a Ty w ciazy tak wygladasz!Lanusia93, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala_mi wrote:Miriam, piękny miałaś brzuchol w 14tc!
O matko gdzie ty tego szkraba chowaszśliczny brzuszek
mala_mi, celia lubią tę wiadomość
-
Oj, jak każda baba narzekam na swój wygląd, zwłaszcza teraz gdy człowiek taki jeszcze nie ciążowy, ale już inny niż przed ciążą
ale dziękuję za komplementy;)
Kochane, ja bym chciała zobaczyć Wasze brzuszki. Nie mam fb więc tam nie mogę Was podglądać
celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam Kochane:)super te Wasze brzuszki:)ja to mialam dlugo nic i nagle zrobil sie brzusio widoczny:)az w pracy wszystkim wzrok na niego ucieka:)jutro mam wizyte i bardzo jestem ciekawa czy poznam plec malenstwa:)
Camille87, celia lubią tę wiadomość