Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCamille dziekuje
Ja sie boje bo biore juz tydzien i luteine i duphaston, wiec mam dosc spora dawke w sobie, wiec sama sobie zamienic nie moge, nawet nie wiem ile musialabym brac duphostanu zeby odstawic luteine jestem taka zagubiona
Pojde jutro do lekarzam jak mi nic nie poradzi, moze pojade do szpitala zapytac.. Jednak cos zrobic musze...
Badania na progesteron zrobie w sobote jak bede w polsce, takze zobaczymy co powie juz moj ginekolog.. Jemu ufam najbardziej..
Dziekuje dziewczyny za pomoc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zazdroszczę polskiej ciazy! Ja w uk, febile tu sa i tyle, poszlam do lekarza mowi- cel wizyty- jestem w ciazy chyba- gratuluje- dziekuje- położna sie skontaktuje wiesz co wolno a czego nie wolno? - yyy pic i palić! - tak jest dobrze dziekuje dowidzenia! Bie sprawdził nie zapytał maja w dupie az do12 tc bo jak sie straci ciąże to widocznie tak mialobyc. Gafie to szczęściara ona bedzie miała inne traktowanie ja tu nawet ginekologa na oczy nie widzialam;(
A tak wogole to spie jak niedźwiedź! O 16 musze sie położyć na conajmniej 2h! Ja?! Mocny marek, zwykle snu potrzebowałem max 5h! Spie po południu a potem o 22 juz ululany znowu!! moj fasolkę ma 1.25 mm nie moge sie nadziwić
A wy jak sie czujecie kochane?? -
Cześć Kochane
Cleo całkowicie cie rozumiem (mimo błędów :p ) bo ja tez mogłabym przespac cały dzień... w weekendy to nawet nie wychodze z łóżka bo nie mam siły...
a dziś rano wstałam i pierwsza myśl to myśl o popołudnowej drzemce :p przetrwać 8 h w pracy i do łóżeczka -
Mój mały ząbkuje, wczoraj miał 40 stopni gorączki. Marudny, nie chce spać w nocy tylko się kręci i popłakuje. Spałam dziś z 5 godz i teraz chodzę i ziewam. Szkoda że kawa przestała mi smakować Byle do 19.30 - maluch pójdzie spać i bede miała spokój. Dziś jestem sama, bo mąż wróci ok 22. Nie moge sie doczekać do świąt. Prawie 2 tygodnie z mężem w domu. Odpoczne sobie trochę.
-
Cleo, ja tez moglabym teraz tylko spac i nic wiecej A dzis nad ranem odkrylam, ze mleko mi nie smakuje (!), bylam glodna kolo 5 az mnie mdlilo, wiec wyslalalam swojego po szklanke mleka, i bylo ochydne, pytam czy jest ono dobrej daty itd. kurcze jak moze mi mleko nie smakowac!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny, poczytalam wpisy i mam pytanie do Rudej, kkochana Ty masz jakąś infekcję po luteinie dopochw???jakie masz objawy? bo ja wlasnie mialam pytac czy jak stosujcie taka luteine to czy wszytsko w porzadku u Was na dole tam ? bo ja stosuje tydzien niecaly i zauwazylam ze jakos nabrzmiala tam jestem i jakby swedzialo delikatnie wrrrr....., i tak mialam brac 2x2 ale biore tylko na noc i raz pod jezyk bo mam jeszcze, i to i to niedobre! jedno okropne w smaku a drugie nie dosc ze z czasem wylatuje i jest nieprzyjemnie to teraz jakby sie jakas infekcja zaczynala, ja to bede chciala odstawiać powoli tak jak mi ta ginka powiedziala ostatnio, ze normy dla poziomu progest. sa tak rozne ze ona nie zleca badan bo jak ciaza ma sie utrzymac to sie utrzyma ! i w sumie ma racje o ja w pierwszej ciazy tez na pewno mialam niski a wszytsko bylo superr bez leków
-
nick nieaktualnyMma, jak bylam tydzien temu u mojej to mnie badala ale nie widziala za dobrze, bo wylatywala lutka jeszcze, ale podejrzewala infekcje i przepisala mi globulki clotrimazol.. Ale ja ich nie wzielam podobno w 1 trymestrze nie powinno sie i po 2 laczyc z luteina..
Myslalam, ze nic nie mam, ale jednak uplawy mam zolte, plus od 2 dni czuje troche swedzenie i male pieczenie takźe mysle ze jednak cos sie wdalo za 2 tyg ide do mojego gina w pl i powiem ze chce luteine pod jezyk. Slyszalam ze niedobra, ale wole ten smak niz meczyc sie ciagle z infekcjami bo podobno przy luteinie sa dosc czeste.. A ja podatna jestem
Dziewczyny jakie ph powinno byc w pochwie?? Mam specjalna pianke i pisze 5,2... Ja juz sama nie wiem
Lece zaraz do lekarza, trzymajcie kciuki zebym dostala cos innego, moze jakis krem, a najbardziej bym chciala tabletki do ustne. Ale czy sa takie na infekcje pochwy? Oszaleje :p -
nick nieaktualnyAggie wspolczucia! Ja tez za granica, co prawda lepsza opieka ale ciagle cos innego radza niz w polsce i jestem pozniej rozdarta..
Wiec dzisiaj nic nie zalatwilam, umowilam sie z nia na jutro. Powiedzialam ze boje sie brac te globulki i czy mozna cos doustnie albo krem, powiedziala ze na to ńie ma... I niezbyt zadowlona.. No trudno ja sie boje brac tego.. Jutro pewnie bedzie niezbyt przyjemna wizyta..
Nie rozumiem co biora kobiety w ciazy biorac luteine dopochwowo i majac infekcje? Przeciez ciagle sie o tym slyszy -
nick nieaktualny