Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:No wlasnie tez mysle ze sa ale moze nie ma na grzybice pochwy? Ze to powinno sie cos wkladac, bo kremy to moga nie wyleczyc? Sama juz nie wiem...zobaczymy co mi jutro powie, jak cos bedzie niemilo i bede szukala innej lekarki..
Ale ja mowie wlasnie o grzybicg pochwy ta masc byla wspomagajaca smarowac trzeba bylo okolice wejscia do pochwy ale troche w srodku tez. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27, gin mi wyjaśnił, że tabletki dopochwowe są najlepsze, najbezpieczniejsze w 1 trymestrze, bo działają miejscowo, nie przedostają się do płodu. Jest wiele naprawdę niebezpiecznych leków na zwykłe infekcje grzybiczne, które mają wpływ na maleństwo (Clotrimazolum). Może zapytaj o Macmiror, jest naprawdę dobry, o ile tam taki jest. Powrotu do zdrowia Na moim wyniku napisane jest, że mam pH 6,0, a normy są 5-7.
Aggie, współczuję. Nie dałabym rady czekać tyle ile Wy na wizyty i USG. Trzymaj się.
Camille87, ale z Was żarłoki Świetnie się odżywiasz. Ja dziś się skusiłam na zupkę chińską
kasika8303, u Nas zabronione dopóki nie wyleczę infekcji i w piątek podczas USG okaże się, czy gin się zlituje i da zielone światło
_Cleo_, w przeliczeniu na nasze pieniążki cena za wizytę jest grubą przesadą, paranoja Biedulka, wyczyszczą Ci portfel
Chcąc odpowiedzieć na Twoje pytanie zważyłam się i żałuję. Wolałam błogą nieświadomość. 56 kg, jestem 1,5 kg na plusie. Ale nie mam brzuszka Nie wiem gdzie to wszystko poszło.Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLanusia93 wrote:Ruda27, gin mi wyjaśnił, że tabletki dopochwowe są najlepsze, najbezpieczniejsze w 1 trymestrze, bo działają miejscowo, nie przedostają się do płodu. Jest wiele naprawdę niebezpiecznych leków na zwykłe infekcje grzybiczne, które mają wpływ na maleństwo (Clotrimazolum). Może zapytaj o Macmiror, jest naprawdę dobry, o ile tam taki jest. Powrotu do zdrowia Na moim wyniku napisane jest, że mam pH 6,0, a normy są 5-7.
Aggie, współczuję. Nie dałabym rady czekać tyle ile Wy na wizyty i USG. Trzymaj się.
Camille87, ale z Was żarłoki Świetnie się odżywiasz. Ja dziś się skusiłam na zupkę chińską
kasika8303, u Nas zabronione dopóki nie wyleczę infekcji i w piątek podczas USG okaże się, czy gin się zlituje i da zielone światło
_Cleo_, w przeliczeniu na nasze pieniążki cena za wizytę jest grubą przesadą, paranoja Biedulka, wyczyszczą Ci portfel
Chcąc odpowiedzieć na Twoje pytanie zważyłam się i żałuję. Wolałam błogą nieświadomość. 56 kg, jestem 1,5 kg na plusie. Ale nie mam brzuszka Nie wiem gdzie to wszystko poszło.
Wlasnie ona mi przepisala na nazie clotrimazolum i nie chcialam tego brac mam nadzieje ze cos innego da, co moge z luteina brac. Dziekuje dziewcyzny za pomoc zaraz sobie ta Twoja nazwe zapisze, moze akurat jest tutaj...
Co do przytycia, pewnie juz mi poszlo z 2 kg, ja jem i leze takze wiecie :pLanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macmiror brudzi potwornie, na żółto. Pełna kuracja to 12 tabletek, przez pierwsze 3 dni stosowania bierzesz 2 tabletki dziennie, później po jednej na noc. Jeśli dla Ciebie to problem to może jednak podpytaj o jakiś krem. Tylko luteiny nie można wtedy stosować, ja najchętniej w ogóle bym z luteiny zrezygnowała, żeby już żadna infekcja mi się nie wdała, ale Duphaston jest taaki drogi Jedno opakowanie (20 tabletek, 30 zł) starcza na niecały tydzień. Opakowanie luteiny zawiera 30 tabletek, również wystarcza mi na tydzień, ale kosztuje 10 razy mniejAniołek (*) 12.03.2013
nick nieaktualnyLanusia93 wrote:Macmiror brudzi potwornie, na żółto. Pełna kuracja to 12 tabletek, przez pierwsze 3 dni stosowania bierzesz 2 tabletki dziennie, później po jednej na noc. Jeśli dla Ciebie to problem to może jednak podpytaj o jakiś krem. Tylko luteiny nie można wtedy stosować, ja najchętniej w ogóle bym z luteiny zrezygnowała, żeby już żadna infekcja mi się nie wdała, ale Duphaston jest taaki drogi Jedno opakowanie (20 tabletek, 30 zł) starcza na niecały tydzień. Opakowanie luteiny zawiera 30 tabletek, również wystarcza mi na tydzień, ale kosztuje 10 razy mniej
Nie mozna laczyc z luteina?? A ja biore luteine i jeszcze musze brac 2 tyg bo wtedy ide do mojego gina w pl... Kurde juz mam nerwy na to wszystko zeby zadnych lekow nie bylo co mozna z luteina brac???! -
Hej Kochane! Jestem tu nowa, staraliśmy się z mężem i jestem 17dpo za sobą-2 testy pozytywne i dzisiaj test z krwi 241,1 mIU/ml. Jaki to tydzień? Bardzo wcześnie?Nie umiem się połapać w tej interpretacji:(Kochane ile poczekać na wizytę u gina?? Bo chyba jest za wcześnie. .. Dziękuję za pomoc
Camille87, nezumi lubią tę wiadomość
-
To 4/5 tydzień. Gratulacje Możesz już wybrać się na USG, aby sprawdzić, czy ciąża jest umiejscowiona w macicy, albo poczekać jeszcze 2 tygodnie na serduszkoAniołek (*) 12.03.2013
nick nieaktualnyQuendi wrote:Hej Kochane! Jestem tu nowa, staraliśmy się z mężem i jestem 17dpo za sobą-2 testy pozytywne i dzisiaj test z krwi 241,1 mIU/ml. Jaki to tydzień? Bardzo wcześnie?Nie umiem się połapać w tej interpretacji:(Kochane ile poczekać na wizytę u gina?? Bo chyba jest za wcześnie. .. Dziękuję za pomoc
Kochana gratuluje jesli chodzi o wiek ciazy to liczy sie go od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki
Ustaw sobie taki suwaczek jak my wszystkie mamy kliknij na nasz suwaczek i przeniesie cie do strony gdzie wpiszesz date om i ci wyliczy wiek ciazy a podany link wklj w ustawieniach w podpisie forum i bedziesz na biezaco co do wizyty ja pierwsza kialam w 6tc i byl pecherzyk wczesniej nie ma sensu bo jic nie widac -
Gratulacje Quendi.
Kiedy miałas pierwszy dzień ostatniej miesiączki? Od tego dnia bedzie liczona ciąża. Najlepiej jednak gdybyś weszła na Bellybestfriend.pl i tam podaj tę datę lub datę owulacji i wtedy zostanie Ci wszystko szybciutko wyliczone . Po USG pewnie będą jakieś zmiany co do dnia/tygodnia ciąży, ale chyba do tego czasu najlepiej kierować sie tym co na bellybestfriend.plWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 18:54