Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czołem dziewczyny!
Jestem po wizycie u gienka. Widziałam moją kuleczkę, biło serduszko a fasolka tak migotała Ma 6.8 mm i na razie wszystko w porządku. Teraz na dniach będę robić po kolei wszystkie badania. Zrobiłam sobie przy okazji USG piersi, bo wyczułam jakiś guzek. Ale okazało się, że nie ma żadnych zmian ani torbieli. Póki co wszystko ok. Następna wizyta za 3-4 tygodnieCamille87, nezumi, nadulek, Magda2013, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiebieska wrote:Czołem dziewczyny!
Jestem po wizycie u gienka. Widziałam moją kuleczkę, biło serduszko a fasolka tak migotała Ma 6.8 mm i na razie wszystko w porządku. Teraz na dniach będę robić po kolei wszystkie badania. Zrobiłam sobie przy okazji USG piersi, bo wyczułam jakiś guzek. Ale okazało się, że nie ma żadnych zmian ani torbieli. Póki co wszystko ok. Następna wizyta za 3-4 tygodnie
No trzymalas nas w niepewnosci dluuugo
Alw super wiesci!!! Ciesze sie bardzo mam nadzieje ze jutro podziele sie z wami rownie dobrymi wiesciami -
Camille87 wrote:No trzymalas nas w niepewnosci dluuugo
Alw super wiesci!!! Ciesze sie bardzo mam nadzieje ze jutro podziele sie z wami rownie dobrymi wiesciami
Wizytę miałam dopiero o 18- tej i trochę tam posiedziałam. A potem jeszcze na kolacyjkę z mężuniem do restauracji i zrobiło się bardzo późno
Camille pewnie będziesz miała większą kropeczkę niż ja. Ginekolog powiedział mi, że za tydzień więcej byłoby widać, bo zarodek strasznie szybko rośnie
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiebieska wrote:Wizytę miałam dopiero o 18- tej i trochę tam posiedziałam. A potem jeszcze na kolacyjkę z mężuniem do restauracji i zrobiło się bardzo późno
Camille pewnie będziesz miała większą kropeczkę niż ja. Ginekolog powiedział mi, że za tydzień więcej byłoby widać, bo zarodek strasznie szybko rośnie
Ja sie zadowole jakimkolwiek rozmiarem oby tylko byla dzidzia
Nie no stresuje sie ...
Dobra ide spac szybciej bedzie jutro
Dobranoc!! -
_Cleo_ wrote:Przecietne zarobki w uk to okolo1200 miesiecznie wiec ten przelicznik nie jestaztaki dobry...
Cleo, ja np zarabiam tylko ok 700 miesiecznie i to jak godzin dodatkowo wezme, bo part time wiec pojscie na wczesniejsze usg odpada, zwlaszcza, ze po nowym roku bede sie przeprowadzac... ehh pozostaje czekac.
Dobrej nocy zycze wszystkim ciezaroweczkom -
CZEŚĆ
Wczoraj miałam dzień z mężem Cały dzień się źle czułam. Zresztą tak już od tygodnia, a dziś zjadłam miseczkę płatków owsianych z mlekiem i mam wrażenie że pęknę!! Czuje się jak balon Żołądek mam wzdęty, dziwne nieprzyjemne uczucie.
Dziś zaczeliśmy 7 tydz (6t0d)celia lubi tę wiadomość
-
Niebieska wrote:Czołem dziewczyny!
Jestem po wizycie u gienka. Widziałam moją kuleczkę, biło serduszko a fasolka tak migotała Ma 6.8 mm i na razie wszystko w porządku. Teraz na dniach będę robić po kolei wszystkie badania. Zrobiłam sobie przy okazji USG piersi, bo wyczułam jakiś guzek. Ale okazało się, że nie ma żadnych zmian ani torbieli. Póki co wszystko ok. Następna wizyta za 3-4 tygodnienezumi lubi tę wiadomość
-
Niebieska super wieści
Nadunek i Camille dziś kciukamy za Was!!!! Po wizycie dajcie znać co i jak.
A mnie rozkłada chyba przeziębienie Napiszę dziś w pracy na jutro i czw urlop w razie co i zostanę 2 dni w domu. W czw wizyta u gina to zobaczę co w pt. -
Tez juz bym chciala usłyszeć serduszko.... czekam na to bardzo! a wizyta dopiero w styczniu...
myślicie że jakbym poszła teraz w piątek do lekarza to będzie szansa na serduszko? to będzie 6 t 3 d -
nezumi wrote:Tez juz bym chciala usłyszeć serduszko.... czekam na to bardzo! a wizyta dopiero w styczniu...
myślicie że jakbym poszła teraz w piątek do lekarza to będzie szansa na serduszko? to będzie 6 t 3 d
Myślę, że będzie. Ja poszłam w 6 tyg. 1 dniu widać było jak kuleczka tak tętni, pulsuje. Ginekolog powiedział, że to chyba serduszko. Bo co innego Powiedział, że mniej więcej w tym czasie się pojawia. Włączył też taki mikrofon i usłyszałam uderzenie. Ale nie znam się na tym i nie wiem czy to moje serce, czy jakieś te elementy płodowe czy serduszko tej kropeczki. Ale ważne, że widziałam jak tętni na ekranie. Także może Nezumi coś ujrzysznezumi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki Kochane moje!!!
Stresuje sie jejku od rana mnie mdli w drodze do pracy zjadlam paczka bo idac czulam jak ki zoladek skacze
Dzis zaczynam 9 tc (8t0d) mam motyle w brzuchu!!!!
I przede wszystkim to DZIEN DOBRY MAMUSIE !!!nezumi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj jak wstalam, lekkie mdlosci mialam, a pozniej nic, cycuchy tylko lekko bolaly i to wszystko, a dzis nic! Zadnych mdlosci, nawet od kawy mnie nie odrzuca, cycuchy normalne... Czy powinnam sie martwic? Czasami zaczynam watpic w swoj zdrowy rozsadek
-
Aggie mnie też wszystko przestało boleć oprócz piersi Nie wiem o co chodzi, a jeszcze to przeziębienie Już w pracy wypisałam na jutro i czw urlop i zostanę w domku.
Kada trzymam za jutro kciuki, ja w czw mam 1 wizytę