Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajoni moja koleżanka jest teraz w 8miesiacu i niedawno była w szpitalu i oglądała ttocge do końca nie weszła bo porody były ale żałuje że poszła bo jak usłyszała te wrzaski to zwątpiła i męczy swojego lekarza o cc
Za to druga koleżanka nic nie oglądała tylko tak jak mała mi pisze poszła poprostu rodzić tam gdzie jej lekarz.
Kamilko wszystko jest w porządku. Szyjka jest rozpulchniona i dlatego pewnie wydawało Ci się że otwarta. Ale do lekarza idz koniecznie bo zapewne tylko jego słowa Cię uspokoją. Powodzenia i spokojniepekinka82, Kajoni, mala_mi, positive, Lanusia93, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamilka trzymaj sie kochana, napewno nic sie nie dzieje!
Trzymam kciuki i czekam jak wrocisz i nas uspokoisz
Ja mam szpital wybrany, jest to polozniczy w moim miescie, ze wzgledu na to ze maja patologie noworodka i najlepszy sprzet.. Moj gin pracuje niestety daleko..
Lanusia przykro mi sytuacji z chlopakiem, mysl o sobie i dziecku.. Wierze, ze podejmiesz wlasciwa decyzjeLanusia93 lubi tę wiadomość
-
Madzikovy wrote:Dziewczyny czy wy tez jak wstajecie z krzesła macie uczucie ciagniecia po lewej lub po prawe stronie? To mogą byc wiezadla?
-
Madzikovy wrote:Dziewczyny czy wy tez jak wstajecie z krzesła macie uczucie ciagniecia po lewej lub po prawe stronie? To mogą byc wiezadla?
Ja mam tak po obu stronach a nieraz po jednej jak dlugo siedze wtedy musi chwila minac zebym mogla sie wyprostowac -
witajcie Kobitki:)Lanusia jak urodzisz malutka to zobaczysz ze poza nia nic sie nie bedzie liczylo..takze teraz staraj sie odpoczywac i nastawic na pozytywy:)
A propo siuskania to ja zanim usne ide z 5 razy.., w nocy od 2-4 a w ciagu dnia gdzies z 10 takze))wiecie co jestem jakas zaniepokojon, bo od kilku dni nie czuje dzidzi, nie czuje zeby cos tam sie przelewalo, burczalo itp:( w sb umowilam sie na polowkowe 3D bo pozniej bede miala inne wizyty..i mam nadzieje ze wszystko ok..bo jak czytam ze te Wasze pociechy sa takie ruchliwe to nie wiem co mam myslec..
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWrocilam, ja panikara
ginek zbadal powiedzial ze szyjka jest zamknieta
nawet zrobil usg dopochwowo i pokazal ta szyjke ma 44mm i jest "cacy"
powiedzial tez ze ona nigdy nie bedzie tak twarda jak przed ciaza!
Widzialam kawalek synusia - glowke i uszkofikal sobie hi
Zaplacilam 50zl pogrozil palcem i kazal nie grzebac haha obiecalam poprawe
Dziekuje Kochane za wsparcie ale po tamtej stracie chyba strach jest czescia mnie..
Monia odpowiadajac na Twoje pytanie skurcz nie byl bolesny ale nieprzyjemny..
Co do szpitala - ja nie mam problemu z wyborem bo jest tylko jeden w mojej miescinie
Ale moj ginek tam pracuje wiec jest ok!Madzikovy, pekinka82, Ruda27, Jus1985, Moni&, Kajoni, Sylka, Lanusia93, celia, positive lubią tę wiadomość
-
Kasieńka dużo zdrówka, kurcze teraz to co druga osoba chora, ehh taka pogoda zmienna.
Dziewczyny ja z mężemprawie wcale, nie wiem, czy to wynika ze strachu ale nie serduszkujemy, nie mamy zakazu ale jakoś tak...chyba oboje się boimy, w sumie nie wiem czego
ale maż mowi ze jak urodze to sobie odbije
Kajoni ja dziś się obudziałm z zdrętwiałym lewym bokiem ze ruszać się nie mogłam, staram się spać na lewym boku ale nie daje rady tak całą nocA co do szpitala to ja się waham bo mam do wyboru dwa.
Lanusia super że wszystko w porządku a córcia zdrowa
kammilka ale nas nastraszyłaś !! zakaz grzebania heh !!!
Madzikovy ja czasami tak mam jak szybko wstanę , najczęściej rano jak mięśnie są jeszcze zastane, wiec to chyba normalneNa którą masz wizyte ? .
Camille87, Kasieńka:), Madzikovy, Lanusia93 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny